Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdo tohle dočetl do konce a pochopil, ať zvedne ruku… Já teda ne… Jako napsat odstavec o osmnácti řádkách a použít tak málo čárek a teček - vět… Uff… Já to nepřelouskal, přiznávám se dobrovolně…
![]()
etatinek píše:Miší kožíšek píše:
JA si jen pujčila mobil kvuli synovi jel na motorce na můj se neozval tak jsem zavolala od manžela a hled nahoda nevím jak se to stalo ale otevřela se my manželova správa od mojí bejvalí kamarádky Lásko a tak podobně a táhlo se to rok já jí nic neprovedla ale začala vyhrozovat naším dětem vše zapřela ponizovala jinou kamarádku která chdila z mím svagrem a ona sním začala žít ta co nám ublizovala skoušela jsem u švagra at si jí srovná ukazala zprávy které psala manželovi ale nevěřil.Pak vypravovala ve zamestnání že spí z obouma bratry já že ho mlátím hlídám a zavírám ho.Po pravdě je to člověk která byla bobodaná 40 ran a že měla dítě u sebe a její bejvalej spachal sevraždu oběsil se ,časem jsem pochopila že vše bylo jinak partnera deptala tak dlouho že mu prasklo v hlave prostě lhařka a že díteti nenechl nic že měl v peněžence 50 korun ale ve skutešnosti vybrala vlastnímu synu 200.000 před mím švagrem měla partnera a stím má kolčičku rozešli se už to nevidržel pořád zakazovala kamarádi tohle nešmíš a tahle nechod.15 led jem neviděla kamarádku a ta si ho vzala ted dělá jí peklo a dusno.Prostě takovi člověk je u mně blázen a okradla i svojí dceru 25.000 co jí šetřila babička ukradla vkladní knížku.Manžel si dal nové číslo a ono jí trvalo 3 měcíce než ho dostala to ona není nornální když jdem a vydíme ona se schovává a přitom zašlápne vlastní díte a ješte ho seřeše a vynada dítě za nic nemuže že má tak ubohou a blaznivou maminku.![]()
Kdo tohle dočetl do konce a pochopil, ať zvedne ruku… Já teda ne… Jako napsat odstavec o osmnácti řádkách a použít tak málo čárek a teček - vět… Uff… Já to nepřelouskal, přiznávám se dobrovolně…
![]()
Já na to teď taky čučím
a nechápu vůbec nic ![]()
Nestydím se za svoje chyby tak vám píšu spisovně ,aby jste řešili daný problém a ne mojí češtinu.Píšu jak mi zobák narostl a z chyb si nic nedělám.Kdo si chce můj příspěvek přečíst, tak si ho přečte a chyby neřeší.Jestli chcete místo daného problému řešit můj pravopis,je vidět že máte problém jinde než píšete a pak se Vám životní partner odvděčí tak,jak nečekáte.Nechci nikoho urazit,ani já jsem se neurazila,ale pochopila jsem ,že se tu neřeší problém nevěry,ale asi něco jinného.Já jsem si svůj problém s manželem jako rodina vyřešili a ted je mi na srdíčku dobře. ![]()
Bohužel, se mi to taky stalo, přítel začal telefon hlídat, po té i nastavil zámek. Bylo mi to divné, tak jednou když dopsal sms (má automatický zámek po 1 minutě) jsem zastihla telefon odemčený. Podívala jsem se, to co jsem viděla, jsem vidět nechtěla. A před očima to mám dodnes, bohužel i přes strach, že to tam uvidím znova, mi to nedalo a po roce jsem se podívala znova. Opět to byla chyba.Od posledního zkouknutí uplynuly 2 roky, přítelovi tak nějak „nevěřím“, ale bojím se že tam zase něco najdu. Tak se radši už nedívám :/
@atenai píše:
Jako bys mi mluvila z duše…
Mohu se zeptat? To manželovi pořád věříte?
@lidinka píše:
Hm, já jsem takhle tomu svému věřila 20 let, taky žádnou neměl. Ani mě nenapadlo lézt do mobilu, mailu, když šel s kamarády na pivko nebo vínko, tak přece šel s kamarády na pivko nebo vínko. Pak jsem se mu jednou podívala do mailu. A nestačila jsem zírat ! Ne, vůbec se nestydím za to, že jsem mu potom prošla i mobil. Samozřejmě jsem chtěla vědět na čem jsem. A teď se snažíme vše napravit a dát zase dohromady. Někteří chlapi jsou jako děti, prostě to zkouší a když to vychází, tak fajn, jenže se to pak taky může zbytečně rozjet, oni vůbec nepřemýšlí o tom, jaké to může mít následky, musíte jim to sdělit. A mrzí mě jen to, že jsem se tam nepodívala dřív, nemuselo to dojít tak daleko a bolesti by bylo mnohem míň.
Dobrý den, mohu se zeptat? Ještě manželovi věříte? Nebo pořád máte nutkání, že zase „zlobí“?
@atenai píše:
Myslíte, že to jde věřit??
Právě nevím, já už nevěřím, ale určitě mohou být lidi co i po zklamání věří ![]()
Možná jsou, ale pro mě to byla po 17 letech manželství taková pecka, že se už sakra nechci znova spálit
Já tohle zažila jednou, před mnoha lety, ale byla jsem fakt naivní a nezkušená, takže až expost mi došlo, že měl milenku. Vlastně až když jsem si já našla milence. A pak mi najednou začlo docvakávat, že tohle už jsem zažila. Ale z druhé strany! A jedna plus jedna… Jsem strašně moc ráda, že mi to nedošlo tehdy, protože já bych to neuměla odpustit, ale už si myslím, že tohle se opravdu může stát komukoliv. Když i mě… ![]()
@atenai píše:
Možná jsou, ale pro mě to byla po 17 letech manželství taková pecka, že se už sakra nechci znova spálit
No to věřím
A to pořád manžela kontrolujete? Nebo se bojíte, že zase něco uvidíte, tak to radši neděláte?
Mě to třeba nedá, a stejně se občas podívám… ![]()
@Nicol.St
kontroluju to asi není to správné slovo, ale určitě jsem ostražitá, myslím, že bych ty signály už poznala, prostě je tak trochu pod drobnohledem
@atenai Taky se snažím aby byl pod kontrolou, ale stále mu nevěřím, a pořád mám svíravý pocit, že se něco děje, ikdyž mě přítel ujišťuje, že je vše v pořádku
Na jednu stranu mám pocit, že s ním už nemůžu být, že mě ten pocit sežere za živa, ale na druhou stranu mě žere představa, že jsem bez něj a nechci to všechno jen tak zahodit ![]()
@atenai A co mám dělat?? Jak jste to zvládla? Mám pocit, že se toho strachu nikdy nezbavím ![]()