Nevěra + partnerův mobil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
etatinek
10.1.12 15:50
Miší kožíšek píše:
JA si jen pujčila mobil kvuli synovi jel na motorce na můj se neozval tak jsem zavolala od manžela a hled nahoda nevím jak se to stalo ale otevřela se my manželova správa od mojí bejvalí kamarádky Lásko a tak podobně a táhlo se to rok já jí nic neprovedla ale začala vyhrozovat naším dětem vše zapřela ponizovala jinou kamarádku která chdila z mím svagrem a ona sním začala žít ta co nám ublizovala skoušela jsem u švagra at si jí srovná ukazala zprávy které psala manželovi ale nevěřil.Pak vypravovala ve zamestnání že spí z obouma bratry já že ho mlátím hlídám a zavírám ho.Po pravdě je to člověk která byla bobodaná 40 ran a že měla dítě u sebe a její bejvalej spachal sevraždu oběsil se ,časem jsem pochopila že vše bylo jinak partnera deptala tak dlouho že mu prasklo v hlave prostě lhařka a že díteti nenechl nic že měl v peněžence 50 korun ale ve skutešnosti vybrala vlastnímu synu 200.000 před mím švagrem měla partnera a stím má kolčičku rozešli se už to nevidržel pořád zakazovala kamarádi tohle nešmíš a tahle nechod.15 led jem neviděla kamarádku a ta si ho vzala ted dělá jí peklo a dusno.Prostě takovi člověk je u mně blázen a okradla i svojí dceru 25.000 co jí šetřila babička ukradla vkladní knížku.Manžel si dal nové číslo a ono jí trvalo 3 měcíce než ho dostala to ona není nornální když jdem a vydíme ona se schovává a přitom zašlápne vlastní díte a ješte ho seřeše a vynada dítě za nic nemuže že má tak ubohou a blaznivou maminku. :roll:

8o 8o Kdo tohle dočetl do konce a pochopil, ať zvedne ruku… Já teda ne… Jako napsat odstavec o osmnácti řádkách a použít tak málo čárek a teček - vět… Uff… Já to nepřelouskal, přiznávám se dobrovolně… 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
1517
10.1.12 15:56
etatinek píše:
Miší kožíšek píše:
JA si jen pujčila mobil kvuli synovi jel na motorce na můj se neozval tak jsem zavolala od manžela a hled nahoda nevím jak se to stalo ale otevřela se my manželova správa od mojí bejvalí kamarádky Lásko a tak podobně a táhlo se to rok já jí nic neprovedla ale začala vyhrozovat naším dětem vše zapřela ponizovala jinou kamarádku která chdila z mím svagrem a ona sním začala žít ta co nám ublizovala skoušela jsem u švagra at si jí srovná ukazala zprávy které psala manželovi ale nevěřil.Pak vypravovala ve zamestnání že spí z obouma bratry já že ho mlátím hlídám a zavírám ho.Po pravdě je to člověk která byla bobodaná 40 ran a že měla dítě u sebe a její bejvalej spachal sevraždu oběsil se ,časem jsem pochopila že vše bylo jinak partnera deptala tak dlouho že mu prasklo v hlave prostě lhařka a že díteti nenechl nic že měl v peněžence 50 korun ale ve skutešnosti vybrala vlastnímu synu 200.000 před mím švagrem měla partnera a stím má kolčičku rozešli se už to nevidržel pořád zakazovala kamarádi tohle nešmíš a tahle nechod.15 led jem neviděla kamarádku a ta si ho vzala ted dělá jí peklo a dusno.Prostě takovi člověk je u mně blázen a okradla i svojí dceru 25.000 co jí šetřila babička ukradla vkladní knížku.Manžel si dal nové číslo a ono jí trvalo 3 měcíce než ho dostala to ona není nornální když jdem a vydíme ona se schovává a přitom zašlápne vlastní díte a ješte ho seřeše a vynada dítě za nic nemuže že má tak ubohou a blaznivou maminku. :roll:
8o 8o Kdo tohle dočetl do konce a pochopil, ať zvedne ruku… Já teda ne… Jako napsat odstavec o osmnácti řádkách a použít tak málo čárek a teček - vět… Uff… Já to nepřelouskal, přiznávám se dobrovolně… 8o 8o

Já na to teď taky čučím 8o a nechápu vůbec nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MIší kožíšek
10.1.12 18:38

no a co

Nestydím se za svoje chyby tak vám píšu spisovně ,aby jste řešili daný problém a ne mojí češtinu.Píšu jak mi zobák narostl a z chyb si nic nedělám.Kdo si chce můj příspěvek přečíst, tak si ho přečte a chyby neřeší.Jestli chcete místo daného problému řešit můj pravopis,je vidět že máte problém jinde než píšete a pak se Vám životní partner odvděčí tak,jak nečekáte.Nechci nikoho urazit,ani já jsem se neurazila,ale pochopila jsem ,že se tu neřeší problém nevěry,ale asi něco jinného.Já jsem si svůj problém s manželem jako rodina vyřešili a ted je mi na srdíčku dobře. :dance:

• Citovat
  • Upravit
83
25.11.12 20:00

Bohužel, se mi to taky stalo, přítel začal telefon hlídat, po té i nastavil zámek. Bylo mi to divné, tak jednou když dopsal sms (má automatický zámek po 1 minutě) jsem zastihla telefon odemčený. Podívala jsem se, to co jsem viděla, jsem vidět nechtěla. A před očima to mám dodnes, bohužel i přes strach, že to tam uvidím znova, mi to nedalo a po roce jsem se podívala znova. Opět to byla chyba.Od posledního zkouknutí uplynuly 2 roky, přítelovi tak nějak „nevěřím“, ale bojím se že tam zase něco najdu. Tak se radši už nedívám :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
25.11.12 20:04
@atenai píše:
Jako bys mi mluvila z duše…

Mohu se zeptat? To manželovi pořád věříte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
25.11.12 20:06
@lidinka píše:
Hm, já jsem takhle tomu svému věřila 20 let, taky žádnou neměl. Ani mě nenapadlo lézt do mobilu, mailu, když šel s kamarády na pivko nebo vínko, tak přece šel s kamarády na pivko nebo vínko. Pak jsem se mu jednou podívala do mailu. A nestačila jsem zírat ! Ne, vůbec se nestydím za to, že jsem mu potom prošla i mobil. Samozřejmě jsem chtěla vědět na čem jsem. A teď se snažíme vše napravit a dát zase dohromady. Někteří chlapi jsou jako děti, prostě to zkouší a když to vychází, tak fajn, jenže se to pak taky může zbytečně rozjet, oni vůbec nepřemýšlí o tom, jaké to může mít následky, musíte jim to sdělit. A mrzí mě jen to, že jsem se tam nepodívala dřív, nemuselo to dojít tak daleko a bolesti by bylo mnohem míň.

Dobrý den, mohu se zeptat? Ještě manželovi věříte? Nebo pořád máte nutkání, že zase „zlobí“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
25.11.12 20:26

Myslíte, že to jde věřit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
25.11.12 20:29
@atenai píše:
Myslíte, že to jde věřit??

Právě nevím, já už nevěřím, ale určitě mohou být lidi co i po zklamání věří ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
25.11.12 20:30

Možná jsou, ale pro mě to byla po 17 letech manželství taková pecka, že se už sakra nechci znova spálit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikolllllllll
25.11.12 20:32

Já tohle zažila jednou, před mnoha lety, ale byla jsem fakt naivní a nezkušená, takže až expost mi došlo, že měl milenku. Vlastně až když jsem si já našla milence. A pak mi najednou začlo docvakávat, že tohle už jsem zažila. Ale z druhé strany! A jedna plus jedna… Jsem strašně moc ráda, že mi to nedošlo tehdy, protože já bych to neuměla odpustit, ale už si myslím, že tohle se opravdu může stát komukoliv. Když i mě… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
83
25.11.12 20:33
@atenai píše:
Možná jsou, ale pro mě to byla po 17 letech manželství taková pecka, že se už sakra nechci znova spálit

No to věřím :( A to pořád manžela kontrolujete? Nebo se bojíte, že zase něco uvidíte, tak to radši neděláte?
Mě to třeba nedá, a stejně se občas podívám… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
25.11.12 20:36

@Nicol.St
kontroluju to asi není to správné slovo, ale určitě jsem ostražitá, myslím, že bych ty signály už poznala, prostě je tak trochu pod drobnohledem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
25.11.12 20:40

@atenai Taky se snažím aby byl pod kontrolou, ale stále mu nevěřím, a pořád mám svíravý pocit, že se něco děje, ikdyž mě přítel ujišťuje, že je vše v pořádku :( Na jednu stranu mám pocit, že s ním už nemůžu být, že mě ten pocit sežere za živa, ale na druhou stranu mě žere představa, že jsem bez něj a nechci to všechno jen tak zahodit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
25.11.12 20:44

@Nicol.St
jj, chápu…trošku se mísí láska s nenávistí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
25.11.12 20:48

@atenai A co mám dělat?? Jak jste to zvládla? Mám pocit, že se toho strachu nikdy nezbavím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí