Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Me teda intuice nakopla. dlouho byla zticha a pak najednou sup a hlodala. a mela pravdu.
Je mi lito, ale nepripada mi, ze byste vubec meli nejaky vztah, tedy ze by se jim citil on vazan… nebud kus hadru, vaz si sama sebe a takovy „vztah“ ukonci, tohle neni chlap pro zivot, i kdyby bilogicke hodiny byly na poplach…
No já jsem v šoku, jestli tomuto se dá říkat idilický vztah???Ty budeš asi moc hodná, možná až naivní, ne? Ví o tom, že víš o těch jeho záletech?
Je to idilický vztah, pro něj.
Doma bude mít snaživou partnerku, později rodinku a on si bude užívat jinde.
Když to dělá hned od začátku, jsou spolu téměř rok. To je pasé.
@vendulka72 píše:
Je to idilický vztah, pro něj.Doma bude mít snaživou partnerku, později rodinku a on si bude užívat jinde.
Lindo, taky mi to připadá beznadějný. Jste spolu teprve necelý rok, období, kdy bývá zamilovanost největší a on už tě podvádí se třetí ženskou…
Vím, biologické hodiny jsou blbé, ale pokud půjdeš do děcka, připrav se, že na něj budeš sama…
@zakladatelka píše:
Me teda intuice nakopla. dlouho byla zticha a pak najednou sup a hlodala. a mela pravdu.
Tak já to shrnu:nejste spolu ještě ani rok, podvedl tě mnohokrát se třemi různými ženami, jinak idylka, ty chceš do půl roka s ním otěhotnět
.Já to vidím tak, že v této situaci, kdyby mi natolik tikaly hodiny, tak bych se asi nechala oplodnit radši ve spermobance a nebo bych poprosila o sperma nějakého geneticky výhodného kamaráda. Pokud nemusíš mít dítě do půl roka, hledala bych jiného partnera a nejlépe od začátku narovinu řekla, že chci dítě a to co nejdříve. Je tady ještě ta možnost, že ti nevadí být celý život podváděná. Pokud je to tak, tak si s ním to dítě udělat můžeš, ale popros ho, aby alespoň po dobu tvého těhotenství s těmi ostatními používal kondom, aby tě něčím nenakazil a neohrozil tak vaše dítě.
Drsný, zakladatelko…No co, asi jsou ženy, kterým nevěra nevadí, hlavně že se jejich láska, bůh tvorstva vrátí domů…
Ahoj holky, jsem tu nová a moc prosím o radu. Provedla jsem něco za co se stydím ale mám z toho už hlavu jak pátrací balón. Poslední dobou jsme se s přítelem pořád hádali a začla jsem mít podezření na nevěru a tak jsem ve čtvrtek zajela na benzinku a koupila si divokou kartu(sim karta s kreditem 200kč) takže jsem počkala až přítel odjede na noční a aktivovala jsem kartu v mém druhém telefonu(mam dva mobily) a zkusila ho z toho čísla prozvonit. Položila jsem to a za 5min. mě na to číslo volal, nemohla jsem to vzít protože by mě poznal po hlase tak jsem mu jen napsala, že se omlouvám ale nemohu brát telefon a že se ozvu po neděli(jsem domluvena s kamaradkou v praci, že bude volat ona)na tu zprávu nijak nereagoval a když jsem byla včera v práci tak zkoušel na to číslo volat z telefonu co máme doma na stole pro případ kdyby někomu došel credit. Když jsem přiška domů z práce, tak telefon co použiváme na stole neležel byl vypnutý a schovaný pod stolem, tak jsem dělala jako nic, že jsem si toho nevšimla ale projela jsem jeho osobni telefon(jen jsem chtela zkontrolovat jestli to co jsem mu poslala nevymazal)vymazal si všechny zpravy
a když večer odjel na noční tak jsem zjistila, že sebou vzal ten společný telefon(ten pro případ nouze který schoval a vypnul),psala jsem mu tedy na jeho souromý mobbilsms, že by jsem s ním ráda zaška na kafe atd. vůbec nereagoval na žádnou sms, ráno přijel z noční telefon u sebe neměl, jen svůj osobní a ten má schovaný v kapse u bundy a opět má vše vymazané co jsem mu posílala z toho cizího čískaa já teď nevím jak reagovat, jestli tu hru dotáhnout do konce nebo se přiznat, nevím co si myslet prosím poraďte
Jo zjistila jsem před chvílí, že ten mobil pro případ nouze má schovaný a vypnutý v autě, já opravdu nevím co dělat
Co chceš poradit? Jemu někdo píše anonymní a nic neříkající zprávu, on na to číslo volá, aby zjistil, co to má být, odpovědi se mu nedostává. Pak zprávy raději smaže, aby, kdyby si to jeho přítelkyně doma přečetla, neupadl do podezření, že někoho má, protože nikoho nemá, a ty z toho děláš kovbojku? Co poradit? Holka, prober se, tvůj chlap je normální inteligentní chlap, který se dovede dovtípit, že mu lezeš do telefonu.
Zdravím všechny tady na diskuzi,
take bych potrebovala radu, nebot s timto problemem za prateli jit nemohu. S pritelem jsme spolu temer rok, zijeme spolu a klape nam to, vse je tzv.idylka.Na zacatku vztahu me podvedl se svou kamaradkou, ale vse jsme si vyrikali a jelo se dal.Nyni jsem prisla na to, ze spal se svou ex pritelkyni o ktere mluvi s velkym despektem avsak (bohuzel si nechal otevreny email na pc a ja se to takto dozvedela) spal s ni nekolikrat a jsou v kontaktu a pisou si docela eroticke zpravy, nyni je klid, takze to nejspise ukoncil. Do finale prijel ze sluzebni cesty a to je ten kamen urazu - prisla jsem mu na to, ze tam nekoho poznal a od te doby si temer denne dopisuje s nejakou slecnou, volaji si na skype a pisou si emaily, posilaji fotky atd. Je to docela intimni, ona urcite o me nema tuseni, avsak ja bohuzel na vse prisla a cele si to precetla (od te doby nespim).Docela me to vzalo, nebot planujeme spolecny zivot a rodinu a ja ted vubec nevim jak se zachovat, protoze o nej nechci prijit (zatim na to nejsem pripravena rozejit se), jsem ve veku, kdy mi tikaji biologicke hodiny a dite bych do pul roku chtela. Co si pocit? Rada bych odbourala konkurenci, pripadne chtela vedet, proc ma muz potrebu delat tyto veci, kdyz ma doma pohodu.Je pravda, ze v sexu to nedavno trosku chablo (sex 1×14dni),ale od te doby co jsem prisla na prvni neveru, spim s nim kazdy den (at nema myslenky na jinou).Mozna si budete myslet, ze jsem blazen, ale ja tomuhle vztahu opravdu od zacatku desne verim a verim, ze se pres to dokazeme prenest.Diky za rady