Nevěra s kamarádem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ledová káva
1.10.24 16:50

@Mate532 uživatele Vesmírný flek si nevšímej, je to troll a má už asi padesátý nick.

• Citovat
  • Upravit
1.10.24 17:02
@Ledová káva píše: Více

50? To mě trochu podceňuješ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.24 17:02

Ale na tom co píšu není nic co by nepodepsal každý pořádný chlap :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
1.10.24 17:13
@Vesmírný flek píše: Více

Jsi velice trapny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ledová káva
1.10.24 17:14

To se ti ale musí nechat, že máš fakt vytrvalost :P :roll:

• Citovat
  • Upravit
5593
1.10.24 17:17
@Ledová káva píše: Více

Kterou by měl ovšem zaměřit na jiné činnosti než ztrapnovat se na webu pro matky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.24 17:18
@prokr píše: Více

Já se neztrapňuju, klidně vyhlásíme anketu o nejvtipnějšího člověka na emiminu a já budu hodně vysoko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ledová káva
1.10.24 17:30

Někdy napíšeš i něco vtipného, to je pravda, jenomže velmi často je tvůj „humor“ dost za hranou slušnosti, například ti není blbé psát takové ostré a neurvalé kecy zdrcenému muži, který právě odhalil nevěru manželky a podobně. Rád provokuješ do krajnosti. Nemáš empatii, nemáš stopku. (Dost) možná jsi ve skutečnosti uťápnutý introvert, do kterého by ty tvoje výplody tady nikdo neřekl. Tohle ale není zrovna vhodná terapie. Chceš-li se naučit komunikovat s okolím, vypni ty internety a zkus to offline. Tam se navíc naučíš, co se hodí říkat a co ne, protože z očí do očí si za takové řeči možná vysloužíš slovní výchovnou přes ústa. Hodně štěstí.

• Citovat
  • Upravit
960
1.10.24 18:00

Nech to teď nějakou dobu plynout než opadnou ty nejhorší emoce. Pak bych se zamyslela „jak moc“ jste v té době byli spolu, jestli je to pro tebe opravdová zrada nebo zda jste vlastně začali znovu od začátku. Zkus se zamyslet nad tím, jestli bys dokázal v nějakém místě udělat čáru a považovat ji za nový začátek vztahu. Potom už ale ani jeden nesmíte vytahovat, co bylo předtím. Možná to pro ni bylo něco bez čeho by ten nový začátek ani nebyl a dosud byste se placali v tom, co bylo před rokem… pokud ovšem dojdes k tomu, že se s tím srovnat v žádným případě, tak je lepší to ukončit pokud možno v dobrém, ale jednoznačně, žádné dlouhé elegie, sbalit tašku a jít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrtom
1.10.24 18:09

@Mate532 neřvi tady :lol: :D Tak máš parohy no :lol: :P. Najdi si milenku a šukej. Já mám nejraději vdané.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.10.24 18:25

Me manžel šanci dal, hodně věci jsme změnili. Ale teď to funguje velmi dobre, je to 7 let potom co to prasklo. Emoce cca po roce mírně opadly. Odpustil mi, ale dlouho trvalo, než jsem si získala jeho důvěru.
My hned po “prasknutí” hledali nějakou krizovou pomoc. Navíc to bylo těsně před Vánoci. Bylo to hrozny. Zásadní je, zda spolu chcete byt. A musíte chtít oba…

• Citovat
  • Upravit
671
1.10.24 18:32

Přejdou nejhorší emoce, pak je čas se v tom vnitřně pohrabat a přiznat si jaký ten vztah v té době byl. Myslím si, že takhle vedle šlápne v životě hodně lidí.
Tady je aspoň vidět, že by se nevěra neměla nikdy přiznávat. Ji to v tý době zvedlo sebevědomí a cítila se chtěná a nějak jste tu krizi překonali. To, že se přiznala nikomu nepomohlo. Jí se určitě neulevilo a tebe to ponížilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
1.10.24 18:43

Taháš za kratší konec provazu, protože vycházíš z pozice, že tvoje cena na mužskoženském trhu je nižší než manželky. To není dobré, protože v následném „ponevěrovém|“ vyjednávání budeš mít tendenci dělat nevyvážené (pro tebe nevýhodné) kroky. V tuto chvíli je hlavní, aby si si zachoval sebeúctu a tím současně zůstal pro manželku imponující/přitažlivý. To ne nutně kvůli tomu, že s ní musíš zůstat, ale opět kvůli sebeúctě a navazování vztahů s jinými ženami. Doporučuju ti kašlat na manželku a navrhnout, že si každý budete žít vlastní nezávislý život. Je na ní, aby se snažila ONA se k tobě opětovně dostat. Pokud se snažit nebude, nemá cenu s ní dál nic budovat. Když se budou děti ptát, co se děje, klidně řekni pravdu, jsou dost velký, aby pochopili, že za tohoto stavu je pro tebe obtížné dál fungovat s jejich matkou.

Příspěvek upraven 01.10.24 v 21:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
1.10.24 18:56

@Mate532 Ahoj, kdybys chtěl, napiš SZ. Procházím taky vztahovém náročným obdobím, kdybys chtěl, můžeme o tom pokecat. Jen abys v tom nebyl sám… Je to těžké a je vidět že je ti to líto, mrzí mě to a držím palce ať toto období zvládneš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.24 21:32

@Mate532
Prožívám podobnou situaci.
Mě to absolutně zlomilo srdce.

Nečekala jsem to.

Nejde o to, že neumím žít sama. Umím. Uživím sebe i děti. Ale, ta zrada tak neskutečně bolí. Člověka to úplně ochromí.

Drž se.
Tvoje žena chce o váš vztah bojovat
Minimálně bych to zkusila pokud jí miluješ :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí