Nevěra s kamarádem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13923
3.10.24 00:24

@Mate532

Těžká rada.

Pokud lituje a zkouší napravit, dej tomu šanci. Rozvést se můžeš vždy.

Strávit to chce čas, ale obávám se, že až dojdeš v nějakému vnitřními klidu, tak ti to už bude jedno. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.24 06:57

Rok staré dvě soulože mimo manželství by se asi daly překonat, po opadnutí prvotního šoku.

Proč k tomu došlo a proč tolik chlastá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
4.10.24 13:26
@Parfem_z_hadovky píše: Více

Tenkrát to bylo těžké období, byl jsem na ni někdy hnusnej, to si musím přiznat.
Nevím, ma ráda víno a já ji kupoval to nejlepší :D. Blbec :D

Je z toho celkem zdrcena, už i v práci se jí všichni ptají. Pořád prosí o odpuštění, že měla vždycky ráda mě, že to nic neznamenalo, omyl a že mě nechce ztratit. Je už ale dost vyčerpaná, není schopná předtím běžného vaření, praní a tak.
Ale je to taky skvela lharka, nicméně to zdrcení se takhle zahrát nedá. Má už 5 dni natekly oči jak švestky. Jezdíme hodně na motorce, našel jsem fotky z období „potom“, na nich je jasny výraz vnitřního utrpeni a výčitek. Nikdy jsem si toho nevšiml. Všiml jsem si ale, že když jsem přišel z práce a ona třeba žehlila, že byla i nedávno uřvaná. Řekla, že si jen mnula oči. Teď řekla, že řve z toho co provedla často když je sama doma. Ale ona toho taky nakecá. Nicméně s tím deb.lem už od té doby nep. chala, ale v kontaktu jsou pořád. Nebo teda teď už krátce nejsou…

Příští týden mám psychologa a poradnu, tak uvidíme. Ale ona mě ráda má, to cítím a né úplně málo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.24 15:18
@Mate532 píše: Více

Tady bude druhá šance na místě

• Citovat
  • Upravit
4.10.24 15:19
@Parfem_z_hadovky píše: Více

Ne nedalo, muži nechtějí žít s děffkama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
4.10.24 15:30

@Mate532 Nechci se jí nějak zastávat, ale stalo se to před rokem 2×, sama se ti přiznala, což ani nemusela a možná vůbec neměla dělat. Jsou daleko horší případy, než abys jí hned musel označovat za k***u. To, co hledala, jí u tebe chybí. Mohl to být sex, ale taky spíš nějaké porozumění, intimita. Pokud jste se už tou dobou hádali a ty jsi na ní kašlal, stačí, aby se v okolí objevil chápavý „kamarád“, vysvětlil jí, že je pořád úžasná a nádherná a je to hned. Tedy nemusí být, ale stát se to může. Co teď? Zaměřila bych se na to, co jí k tomu vedlo, co jí chybí + ostatní problémy, které máte ve vztahu. Zkuste to znovu probrat, třeba i v té poradně. Pokud to nepůjde, tak rozchod, ale to bych volila na posledním místě. Vždycky se to dá spravit, když oba chtějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
4.10.24 16:15
@PerličkaM. píše: Více

O sex nešlo, porozumění na 100%

Teď aktuálně před odchodem do práce. Pojď na to prosím zapomenout, hoď to do pytle, pojedeme na víkend do Tábora. Vždyť nám bylo tak hezky… a řve…

Vyčerpávající

Na víkend plný sexu se mi asi nechce.
Ale vím, že 2 roky starou motorku prodám a koupím si zase novou, protože se potřebuji nutně v něčem stourat a tunit a stourat se v jiný ženský není můj styl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
4.10.24 16:29

Tak ty jí ale v podstatě mučíš, je zřejmý, že tu nevěru prostě nedáš, což není nic divnýho. Ale měl by ses s ní férově rozejít a né jí to dávat (i mlčením) neustále sežrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
4.10.24 16:50
@pohledzdruhestrany píše: Více

Máme i světlejší chvilky, není to vyloženě mučení, občas se i zasmějeme. Zamyslím se a uvidíme co nám přinese pondělní poradna a psycholog. Třeba ten víkend přehodnotím…
Na mě je to ale příliš rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.24 16:53

Tyhle vztahy už jdou stejně časem do kopru (což jdou skoro všecky teda), protože to, co vedlo k nevěře, se časem jen zhoršuje. Ty jí to budeš dávat sežrat, ona si tě už neváží (potom, co jsi jí jakoby odpustil, i když reálně ne, ale dál s ní jsi).

Je to začarovaný kruh, musíš ho přetnout. Odejít nebo jí vyhnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
4.10.24 17:15
@André Helmutovskij píše: Více

Nemůže to být třeba naopak, že si me začne vážit, vážit si toho co jsem udělal, odpustil ji? :)
No uvidíme, ale to co píšeš zní drsne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.24 17:33

@Mate532 pokud se rozhodneš jí odpustit (a já bych doporučoval podle toho co píšeš, dát jí druhou šanci, i když to pro tebe nebude asi lehké), tak to už nesmíte oba na sebe vytahovat ani jeden z vás (a to také nemusí být lehké). ta „vzpominka“ nezmizí" asi nikdy úplně. projeďte se spolu, dotýkej te se, zavzpominejte v místech kde vám spolu bylo krásně, zasmějte se, nechte to plynout, na nic netlačte. pokud máš pocit, že by si to měla vyžrat, tak proč ne, ale není třeba to zas dál z tvojí strany nuceně prodlužovat, když ji to opravdu mrzí

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.10.24 17:34

určitě si tě pro to bude vážit, protože je to velký krok

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.10.24 18:08

Ahoj, četla jsem celou diskuzi. Nabídnu trochu jiný pohled. Sama jsem nikdy nevěrná nebyla, mě podváděl manžel. Takže je jasné, že nejsem zastánce nevěrníků. Podváděl mě dlouhodobě s jednou milenkou a kdybych na to sama nepřišla, podváděl by zřejmě doteď. Po prozrazení neměl vůbec snahu cokoliv řešit. Už spolu nejsme. Vím, že může být těžké překonat i jednorázovou nevěru. Dřív jsem si myslela, že bych to taky nikdy nedokázala. Ale co bych za to dala, kdyby měl manžel „jen“ (v opravdu velkých uvozovkách!!!) jeden úlet, nikdy by v tom nepokračoval, litoval by a chtěl zachránit náš vztah. Co bych za to dala, kdybych viděla, že chce být se mnou a snaží se.
Každý sám nejlépe cítí, co je schopen odpustit. Ale jestli to víš teprve pár dní, asi jsi ještě v šoku z toho zjištění. Neber moje psaní jako zlehčování toho, co prožíváš, ale jako zkušenost podváděné s příběhem, který nemohl mít dobrý konec. Ten váš příběh dobrý konec třeba mít může, když budete chtít OBA.

• Citovat
  • Upravit
4.10.24 18:13
@Anonymní píše: Více

Haha, je to blbý krok, ne velký… leda do velkého srabu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí