Nevěra s kamarádem

18
1.10.24 13:13

Nevera s kamaradem

Ahoj, moje žena, jsme spolu 21 let, poslední roky krize, já zablokovanej, ona se pry 2× vyspala se svým kamaradem. Včera to prasklo. Já jsem v haji totálně, ona mi řekla ozrala, že to byl kamaradsky sex a ať to tak neprozivam. Že z její strany to nebylo nic s citama. Je jí to líto, prosi o odpuštění, bla bla bla. Připadá mi jako ku.va. Vůbec čumím s kým ziju.
Je mi 43, jsem celkem pohledný a bojím se, že si nebudu schopen někoho najít. Nejde mi to, jsem introvert. Nechci být sám.

Co mám ale delat ja?
Když jsem chtel do poradny, nechtěla, vyřešila to takto po svém. Ted tam chce. Prý byla nešťastná a byl to útěk z reality. Stalo se asi před rokem, prasklo to včera.

Co ale já? Nechci být sám, ji mám rád, ale tohle asi sám nezvládnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2564
1.10.24 13:21

@Mate532 No a chce ona s tebou ještě být? Řekla ti proč to udělala, co jí chybělo. Vždyť nemusíš být sám, zamilovaná evidentně není, tak třeba se vám to podaří slepit, pokud jí to dokážeš odpustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
1.10.24 13:42
@Ardilera píše: Více

Udela pry vše kdyz dostane sanci. Prý jsem se to nikdy neměl dozvedet, je to už delší dobu a bylo to v době kdy byla nešťastná (neklapalo to)a tohle byl unik z reality. A ted co je mezi nama to bylo moc hezký. První sex s nim byl hezky, druhý nebyl. Se mnou to je teď ale o moc hezčí. Vím i taková ho.na. Když se opije, padají z ní věci.
Bylo to zase jako na zacatku. A opravdu bylo to krasny. Trvalo to ale jen 2 mesice a ted je to v pr.eli :D Sam jsem cítil, že jsme zpátky na správné cestě.
Jenže tohle prasklo, možná by bylo lepší kdybych nevěděl.
Ten její kamarad ji ke všemu shodil, vsechno pustil a vše řekl s tim, že je to náš problém a on taky je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
1.10.24 13:58

@Mate532 Rok to nefunguje, ona spala s jiným… No co dělat. Nebát se být sám. Ono upřímně, mám prostě čím dál víc dojem, že lidé, kteří neumí být sami, neumí fungovat ve vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.24 13:59
@Mate532 píše: Více

Nebuď slaboch, pustila do sebe cizího lachtana, už není tvoje. Je to obyč. děfffka. Najdeš si mladší a lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
1.10.24 14:06

Au…
nepises nic o detech, ale stejne bych ti rekla dychej… az to rozdychas a pominou ty prvni sileny emoce, tak pak se rozhodni jak s tim nalozis (ted mas za ukol prezit!), ta vec uz byla a nepokracuje (jooo, to se mi to pise…), neni nic co by te tlacilo k cemukoliv ted hned, doprej si cas a nech to uzrat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
1.10.24 14:12
@Vesmírný flek píše: Více

To strašně bolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
1.10.24 14:13
@maminaAJ píše: Více

Vůbec to nezvládám, nemohl jsem ani do prace. Bolí to

Deti 15 a 18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym123321633
1.10.24 14:20

Ahoj.

Jediné, co ti mohu poradit je, abys teď nedělal žádná finální rozhodnutí.

Doma nic neslibuj ani neukončuj do doby, než to rozdýcháš alespoň tak, že budeš schopen trochu uvažovat.

Všechny emoce, které začneš vnímat v příštích dnech, týdnech a měsících, jsou naprosto normální a dějí se všem, kteří něco takového zažijí. Bude to brutální, jako na horské dráze, tak se na to připrav a všemu nechej čas.

Až se po několika dnech nebo týdnech alespoň trochu uklidníš, klidně mi napiš SZ.

Nebude mě to obtěžovat a pokusím se ti trochu pomoct.

Drž se!!!

• Citovat
  • Upravit
4337
1.10.24 14:22

v praci se omluv, trebas si vem par dnu neplacenyho volna, a jdi ven, do lesa, vykric se, kopni do parezu, zlom nejakou haluzu, omlat s ni uschlej stromek… nebud doma zalezlej cely den, te to sezere
pij, jez, zkus se unavit at usnes… prezij… to je ted tvuj jediny ukol ;) (alkoholu se ted radsi chvilku vyhybej, neni to dobry radce)
deti jsou velky dost, rekni jim ze ted potrebujes vypnout, zvladnou se o sebe postarat… vi to? (pokud ano, mozna s tebou o tom taky budou potrebovat promluvit)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
1.10.24 14:33
@maminaAJ píše: Více

Budu doma ještě zítra, pak už ale musím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
1.10.24 15:22

Tak záleží jestli ti to vadí nebo ne. Já třeba sex beru akorát jako věc co dělá člověk se svým tělem, klidně bych manželce řekl ať si to užije a bylo by mi to buřt. Jestli to tebe tíží, tak je asi jasné co dál, rozchod. Ženě doporuč ať přestane chlastat, vypadá to, že jí to nesvědčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.24 15:59

Jejda úplně z tebe i jen přes ty písmenka sálá ta bolest. :hug: Jen ti chci napsat že z toho co píšeš to působí, že jste si k sobě cestu ještě úplně neuzavřeli. Teď, jak ti píšou ostatní, nic neřeš, protože tě ta bolest úplně oslepuje a nejsi schopný se rozumně rozhodovat, ale až tu bolest zpracuješ, možná ještě najdete společné řešení, odpuštění. Bude to chtít hodně na obou stranách. Ty budeš muset odpustit a začít znovu důvěřovat, manželka bude muset být trpělivá v získávání si tvé důvěry. Není ale nic hezčího, než když to spolu zvládnete a navzájem si zahojíte rány, které jste si vzájemně způsobili :srdce: Vlastní zkušenost. Ale teda bolelo to a bylo to těžký.

• Citovat
  • Upravit
1.10.24 16:23

Největší ponížení muže - když žena zahne, potenciál kukačky atd..

Nedivím se muslimům, že to přísně trestaj :nevim: ale tak tvrdý bych nebyl. Stačí vyhodit za vlasy z domu, možná trochu profackovat. Toho jejího kámoše taky. A konec vídání :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.24 16:23

Když se takhle začnou chovat skoro všichni Češi, nevěry bude méně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat