Nevěra s kamarádem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.10.24 19:03
@Mate532 píše: Více

Pokud se mi bude chtít. Tady jedna rajda kejhá a já kvůli ní neodejdu…

Nesmíš těm ženám tolik lézt do zadku… ani tady, ani v reálu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13969
4.10.24 19:06

Proč by měl lézt někomu do zadku?

@Mate532 Jak ses to teda dozvěděl, předpokládám, že ti to sama neřekla.
Do poradny jdeš sám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
4.10.24 19:17
@Pidulka1991 píše: Více

Prostě jsem na to přišel přes nějaký starší voucher na wellness. Tam ale nic neprobehlo, vse probehlo driv, pak mi logicky došlo kdo to je a trosku na nej zatlačil. Takovej upovidanej, naslouchavej, manipulativni srac. No a bylo. Vést se mnou argumemtacni rozhovor je celkem tezky pro protistarnu. On blbej není, ale nakonec se uplne utopil.
Ona zapirala, samo do poslední chvíle.

Já mám odpo psychologa a v podvečer máme oba spolu nějakou psycholozku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.24 19:19
@André Helmutovskij píše: Více

Nevadí, že to nechápeš. Každý může mít jiné důvody. Já píšu i pod svým nickem v pro mě méně citlivých tématech. Myslím, že nick nezaručuje kvalitu příspěvku, že @Podzimní msto? 8)
Víc už na tebe reagovat nebudu, nechci zakladateli kvůli tobě zaplevelit diskuzi.

• Citovat
  • Upravit
13969
4.10.24 19:32

@Mate532 bude to běh na hooooodně dlouhou trať, ale snad ti psycholožka a později poradna pomůže se rozhodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
4.10.24 19:38
@Pidulka1991 píše: Více

Teď jsem ve stavu, že ji asi sanci dám, ale ono je to u mě furt nahoru, dolu…
Jsem nestabilni a mám tvrdého kámoše s radikálním řešením, takže u mě nevíš co bude rano :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13969
4.10.24 19:46

Ono to tak bude docela dlouho, že nebudeš vědět. Poradna rozhodně pomůže v komunikaci, ukasnit si kam ten vztah povede. Jestli má smysl to zachraňovat nebo jít vlastní cestou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
6.10.24 23:34

Ta psycholožka může pomoci. Položí úplně nové otázky.

Hlavně tomu dej čas. Rozhodovat cokoliv s chladnou hlavou se vždy vyplatí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
7.10.24 09:16

@Mate532
Ať se rozhodneš tak nebo tak bude to tvoje rozhodnutí a ne lidí z webu. Ty stým budeš žít nikdo jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
7.10.24 12:01
@André Helmutovskij píše: Více

Je vidět, že ty jsi na rozdíl o zakladatele absolutně bez sebereflexe. Nikdo tady nemůže za to, že máš bebíčko a nemusíš si léčit tady komplexy urážením do dě. vek. Jestli se takto chováš i ve vztahu, tak není divu, jestli tě podvádějí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
7.10.24 12:15

@Mate532 Jak píší tady ostatní. Opravdu je dobré, dát tomu čas, než se ti to v hlavě trochu uklidní. Je to hodně nepříjemná situace, hlavně takto na začátku. Pokud se to stalo jednou a v době, kdy jste měli nějakou krizi, asi by stálo za to, dát tomu šanci. Ale jen ty sám musíš vědět, jestli to zvládneš přejít. Dost dlouho bude toto téma mezi vámi, ale nemůžeš to vytahovat věčně, pokud se rozhodneš o záchranu. Důležitá je ta snaha manželky napravit to a vidět, že jí to opravdu mrzí. Z mého pohledu je i dobré, že si uvědomuješ, že máš na tom částečnou vinu. Jen pozor, aby to neházela jen na tvojí hlavu. Přeji, ať ti to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
7.10.24 12:39

Ano podvedla te, měla 2 krát sex. Byl to jen SEX. Zkus to trochu oddelit, láska mezi nima žádná nebyla, v dlouhodobe krizi člověk udela chyby. Mate šanci velkou vztah hezky zase obnovit, ale musite na tom makat oba.

• Citovat
  • Upravit
13923
7.10.24 16:24
@Cizinka 999 píše: Více

To je nějaký prapodivný ženský mýtus, že když jde jen o sex a ne o city, tak je to jako by jednodušší :roll:
Nicméně jakmile je ve hře lehká děva, kde jde evidentně jen o sex, tak většinu žen chytá amok :jazyk:
Nic jako „jen sex“ nefunguje ani u mužů, ani u žen :cert:

Jestli chceš MATEho uklidnit tak asi takto. :think:

Ve slabé chvíli podlehla pitomci. Lidi ve slabých chvílích dělají i větší chyby.
Nikdo jiný než pitomec by ti to dobrovolně neřekl a nevystavil ji do takové situace.
Na sex došlo jen 2×, takže na to, že je to pitomec přišla docela brzy.
V posteli asi taky žádný super výkon, to už by byla dávno pryč. :think:

Takže máš dvě možnosti.
Nechat si ji. Zatím to docela fungovala, úplně hloupá taky není, navíc má teď máslo na hlavě, takže se bude víc snažit.
Hledat jinou s hodně nejasným výsledkem. Projdi si tady pár odstrašujících příkladů, a pak se začneš opravdu bát vedle čeho by jsi mohl skončit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
padesátník
7.10.24 17:04
@Josef_t píše: Více

Ta poslední věta :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
595
7.10.24 17:16
@Josef_t píše: Více