Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Od lidí co píší anonymně se radit nenech…
Resp. i naše nicky jsou anonymní, tak nevim, proč ještě někdo zakrývá i ten anonymní nick… to už je ultra-paranoia a jsou to de. menti…
Určitě řekne, že sem chodí její kolegyně z práce ![]()
@André Helmutovskij píše: Více
Já to teď nějak cítím, možná už trochu jinak než v pondělí a pokud se rozhodnu být s ní, tak až čas ukáže, co to přinese.
Asi teď nestojím o rady typu „buď s ní“ nebo „kopni ji do p.dele“.
Chápeš.
@Mate532 píše: Více
Ale no tak já ti jen říkám, že to na 90% a víc nedopadne dobře. Budeš litovat, jestli s ní budeš. Budě tě to užírat. Těch procent přidám: 97,3%… cca
No, mám na tom svůj podíl, byl jsem někdy fakt drsnej, tím je ta šance na těch 2,7% do + ![]()
Ale rozumím dobře tomu co říkáš @Vesmírný flek ![]()
Jo, já jsem v tomhle pátrání celkem dobrej, možná je to někdy na škodu ![]()
@André Helmutovskij 56875184 [/citace
Jestli to bylo míněno na mě, tak jsem nikomu neradila. Jen jsem upřímně napsala svou zkušenost s nevěrou. Jestli to zakladatele třeba nezajímá, tak fajn. Ale urážet tady někoho jen proto, že napíše slušně, i když z nějakého důvodu anonymně
? Snad ti to pomohlo a cítíš se teď líp ![]()
@Mate532 píše: Více
Tak oni mě blokovali nebo mazali, co jsem měl dělat? ![]()
@Anonymní píše: Více
Z jakého důvodu, jestli můžu vědět, jsi anonymně anonymní, protože i naše nicky jsou přece anonymní? Nebo ty jsi vykecala něco o svém nicku kámoškám a bojíš se psát pod svým nickem? Já to nechápu…
@Pidulka1991 píše: Více
Pro děfffky jsem něco jako mor… proto se ti nedivim.
Nemam rád lehký holky: co měly hodně chlapů nebo podvádějí muže… a nemluvím o nich hezky… proto chápu, že mě nemusíš. ![]()
@André Helmutovskij však si vopruz … a proto musím být děffffka? ![]()
Zajímavý…
Jestli bych mohl poprosit, vys.er se tady na to. Dik