Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
HMarketa píše:
Copak to není dost zřejmé, Anonymní nechce od chlapa odejít, jinak by to udělala již dávno, ještě před dítětem, když jí zahýbal. Tady chce prostě ujisit, že to vlastně není až taková hrůza, že jí chlap zahýbá a že je to vlastně tak všudeNo určitě je to ve více domácnostech, než si zde kdo přizná, každopádně Anonymní, ani já tě nepotěším, je to tvůj boj a ty se rozhodnout musíš sama. Ani já, ani ostatní s tvým chlapem nežijeme, takže ty sama musíš vědět, co ti vyhovuje a co ne. Je mi jasné, že nevěra nebude asi moc příjemná, ale možná to kompenzuje jinými vlohy, co já vím
když s ním tak dlouho setrváváš. Nenech si radit a příště založ spíš téma, povádí mě chlap, koho taky a jak to řešíte, nebo tak podobně. Přeji pevné nervy, asi jsem nebyla moc milá, ale bohužel…já ti jinak nevidím.
Chtěla bych vidět kdo by se přihlásil
Já jsem nikdy podvedená nebyl-snad
Ale tuhle jsme měli debatu v práci a prý je to častý jev
bylo mi řečeno,prý co chci,po 10ti letech vztahu.
Byla jsem v šoku.Hlavní co považuji od vztahu je věrnost-od toho se odvíjí všechno.Důvěra,porozumění atd..
verenika píše:HMarketa píše:Chtěla bych vidět kdo by se přihlásil
Copak to není dost zřejmé, Anonymní nechce od chlapa odejít, jinak by to udělala již dávno, ještě před dítětem, když jí zahýbal. Tady chce prostě ujisit, že to vlastně není až taková hrůza, že jí chlap zahýbá a že je to vlastně tak všudeNo určitě je to ve více domácnostech, než si zde kdo přizná, každopádně Anonymní, ani já tě nepotěším, je to tvůj boj a ty se rozhodnout musíš sama. Ani já, ani ostatní s tvým chlapem nežijeme, takže ty sama musíš vědět, co ti vyhovuje a co ne. Je mi jasné, že nevěra nebude asi moc příjemná, ale možná to kompenzuje jinými vlohy, co já vím
když s ním tak dlouho setrváváš. Nenech si radit a příště založ spíš téma, povádí mě chlap, koho taky a jak to řešíte, nebo tak podobně. Přeji pevné nervy, asi jsem nebyla moc milá, ale bohužel…já ti jinak nevidím.
Já jsem nikdy podvedená nebyl-snad
Ale tuhle jsme měli debatu v práci a prý je to častý jev
bylo mi řečeno,prý co chci,po 10ti letech vztahu.
Byla jsem v šoku.Hlavní co považuji od vztahu je věrnost-od toho se odvíjí všechno.Důvěra,porozumění atd..
HMarketa píše:
To neni pravda,chtěla jsem jen poradit.Moc se teda omlouvám,příště tu hledat pomoc nebudu ![]()
Anonymní píše:
Ono to tak bolí,já vim,že jsem to měla udělat už dávno.Teď spí s malým v ložnici,tak počkám až se prcek vzbudí a odejdu.Je mi to líto,jinak nám to v pohodě klape a měli jsme tedy v uvozovkách pěknej vztah až na ty ženský.Bude mi chybět…
držim palce.určitě jdi a zvládnete to lépe.je to těžké ale pro jedno kvítí slunce nesvítí.
Napiš nám jak vše pokračuje
![]()
Anonymní píše:HMarketa píše:To neni pravda,chtěla jsem jen poradit.Moc se teda omlouvám,příště tu hledat pomoc nebudu
Anonymní myslím, že to Markéta takhle nemyslela, chtěla říct, že jsme ti měli říct jestli to tak někdo má či ne a né abychom ti říkaly že máš odejít.
LadyRebeka píše:Anonymní píše:Anonymní myslím, že to Markéta takhle nemyslela, chtěla říct, že jsme ti měli říct jestli to tak někdo má či ne a né abychom ti říkaly že máš odejít.HMarketa píše:To neni pravda,chtěla jsem jen poradit.Moc se teda omlouvám,příště tu hledat pomoc nebudu
taky si myslím,že to tak bylo myšleno.Já ti s něvěrou neporadím
nemůžu ti říct jak bych se zachovala při jednom úletu,ale při opakovaní bych vztah ukončila
Anonymní Na HMarkétu se vyprdni, vypiš, se ,to mám tak nejraději,když někdo napíše dotaz, a odpovídající jěště má blbé komentáře
a nepomůže jen ublíží
Drž se a přeji hodně sil ![]()
Nezkoušela jsis s ním promluvit?
Akorát nevim jak budu žít společně s mojí mámou,to bude klapat pár dní a polezeme si na nervy. ![]()
Anonymní píše:
Anonymní Na HMarkétu se vyprdni, vypiš, se ,to mám tak nejraději,když někdo napíše dotaz, a odpovídající jěště má blbé komentářea nepomůže jen ublíží
Drž se a přeji hodně sil
Mluvila jsem s nim,zapíral a dělal ze mě idiota.Já fakt nevim.Neměla jsem se po ničem pídit,co oči nevidí,srdce nebolí.Celou noc jsem nespala a pořád na to myslela.
Pokud nejsi tak silná, aby jsi se nad to dokázala povznést, tak odejdi. Jestli je takovej obšourník, tak ti stejně časem domů dotáhne nějaký vaginální opar, kapavku nebo bradavice a možná i něco horšího.
Můžeš být nádherná, být hospodyňka Brie van de Kampová, ale prostě ho to nemusí bavit s tebou spát. Chlapi jsou děti, jak se začnou nudit, tak hledají novou hračku, bohužel.
jako vůbec bych nemýchala nevěru s tím jestli tě manžel miluje nebo si tě váží to jsou věci ,které se vzájemně nevylučují.
Možná si jen nemůže pomoct.
Otázka je jestli mu jsi ochotná a schopná tuto negativní věc tolerovat (protože se fakt nezmění,leda až bude impotent).žít se tak určitě dá a myslím plnohodnotný život ,akorát to není pro každého .Zamysli se nad tím jak je pro tebe věrnost(tvéhomuže) důležitá,zeptat se můžeš i jeho jestli on by toleroval tvoji nevěru.A pak se rozhodni tak aby sesn nemusela celej život trápit.
Anonymní píše:Anonymní píše:Mluvila jsem s nim,zapíral a dělal ze mě idiota.Já fakt nevim.Neměla jsem se po ničem pídit,co oči nevidí,srdce nebolí.Celou noc jsem nespala a pořád na to myslela.
Anonymní Na HMarkétu se vyprdni, vypiš, se ,to mám tak nejraději,když někdo napíše dotaz, a odpovídající jěště má blbé komentářea nepomůže jen ublíží
Drž se a přeji hodně sil
to si ještě dobrál,to já bych byla schopná majznout ho v noci pánví po hlavě ![]()
Vžedyck yjsem říkala, že bych nevěru neodpustila. Jenže ono to není tak lehké, jsem přesvědčena, že právě z toho důvodu, že jinak je to skvělý chlap a báječný táta, atd., tak proto bych jí odpustila. A hlavěn taky z toho důvodu, že bych si určitě řekla, ale ono to určitě mělo svlj důvod, jako třeba ten, že já už nejsem tak traktivní, jsem tlustá, doma neměl dost sexu … prostě vlastní sebevědomí v pr … a z toho plynoucí fakt, že opustím vše, jen to nebuď ty, kdo mne odkopne.
Jsem nepřítel rázných řešení a střihů a rozvodů. Ale právě asi proto, že nejsem schopna učnit takové rozhodnutí. Někdy to je možná to nejlepší. Zda je to tenhle případ, nevím. Monžá že jo. Minimálně je čas na důležitý domácí rozhovor.
![]()
Anonymni,
za prve, ty nejsi ta, ktera rozbiji rodinu co bere tatu diteti. To ON to dela. Nechapu, jak my zeny stale rikame, nechci rozbijet rodinu, ale pritom je to ten chlap!!!!!! Ne my!!!!!!
Za druhe, jak jiz tu bylo receno, on se nezmeni, je proste takovej, tak ho bud budes takoveho brat anebo odejdes. Jednoducha volba - ano / ne…
Neni to jednoduche, ale musis byt hlavne uprimna sama k sobe, co ty zvladnes. A take mysli na dite, jak to bude snazset atd…ono se to pozdeji take muze k diteti donest a to pak muze mit na nej vliv. I to, ze si treba pak bude myslet, vzdyt je to normalni, tatinek to delal take…
A mame to tady zase, ze? Za 20 let tady bude vypisovat jina zena, je mi neverny…
Takze, co ja bych zrejme udelala - odesla, at uz bydlet s mamou…za par mesicu si muzes uz najit neco sama pro sebe a uvidis, ze vam bude hej…ty se nebudes nervovat, nebudes nestastna, tim padem tve ditko take ne.
A casem si najdes chlapa, ktery te bude hyckat a milovat, neboj. ![]()
Jako táta nemá chybu,hraje si s malym,vždycky mi pomůže,chodí s nim ven.Jednou jsem byla dýl u našich a pak malej vyváděl jak blázen,když ho viděl.Miluje ho a nejhorší je,že já taky.Vim,že bych se z toho dostala,ale to bych ho nesměla vůbec vídat a jak to udělat,když si bude chodit pro kluka? ![]()