Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Emanka píše:Issobel píše:Ty bláho, to by mi strašně urazilo. Kdyby aspoň řekl jiný druh šunky, ale vysočinu bych neskousla.
Ještě jsem si vzpoměla na jeden případ, kdy manžel ženě také opakovaně zahýbal. Ona se ho zeptala proč to dělá a jestli ji miluje. On odpověděl: Ber to takhle. Jdu kolem řeznictví a vím že mám doma vysočinu, jenže dostanu chuť na šunku. Tak si ji prostě koupím. Tebe miluju a chci s tebou žít, ale občas mám prostě chuť na něco jiného.
Hehe, já se v těch uzeninách moc nevyznám, mne by to asi neurazilo, ale třeba uherák by už šel, ne ![]()
Zakladatelko, promiň, špatně jsem četla, tak on ty avantýry zapíral a dělal z tebe blbce. No nevěru bych možná odpustila, ale takovýhle blbý lhaní a nechat ze sebe dělat vola - to nikdy ![]()
Holky já vám nevím…
Já se vdávala s přesvědčením,že je to nafurt…
Jsme pár,má problém se sexem,tak ať mi to řekne a budem to řešit.SPOLU!ne aby se šel hned kur… ![]()
A jestli je teda chlapec zmlsanej a má každý den chuť na jinou „uzeninu“ tak byych ho nakopala někam.Mám mu dělat kuchařku,chůvu a pradlenu a on toto?Promiňte,nemám ráda radikální řezy…jako okamžitý rozvod za každou blbost atd.Ale to by pro mě byla největší potupa.
Zakaldatelce přeji dobré rozhodnutí a spokojený život.Tohle si žádná žena nezaslouží
no musim souhlasit s vetsinou tady..okamzite odejdi a vyprdni se na nej..pokud te podvadel vzdy, podvadi ted, tak te bude podvadet porad to neni spravnej chlap a postupne by se vse zhorsoval oa mimco uz by to zaclo vnimat, ted je malinky a jem u to jedno ani z toho nema rozum…odejdi co nejdriv. Vzdyt vychovavat ho muzete porad spolu pujcoval by si ho a dite by otce melo a ty by sis nasla nekoho jinyho kdo by se k tob choval s uctou a nepodvadel te a budes pak mnohem stastnejsi a dite potrebuje stastnou matkua ne kopu nestesti zhroceny slaby zeny co neni schopna odejit od nekoho kdo ji podvadi..drzim palce at seberes silu
KPKristy píše:Emanka píše:Emanko, taky mohl říct turisťák…Issobel píše:Ty bláho, to by mi strašně urazilo. Kdyby aspoň řekl jiný druh šunky, ale vysočinu bych neskousla.
Ještě jsem si vzpoměla na jeden případ, kdy manžel ženě také opakovaně zahýbal. Ona se ho zeptala proč to dělá a jestli ji miluje. On odpověděl: Ber to takhle. Jdu kolem řeznictví a vím že mám doma vysočinu, jenže dostanu chuť na šunku. Tak si ji prostě koupím. Tebe miluju a chci s tebou žít, ale občas mám prostě chuť na něco jiného.
Ale fakt teda srovnání s uzeninou je humus a vůbec tahle filozofie mi jaksi nesedí
Taky se mi tohle srovnání vůbec nelíbí, ale fakt se to stalo. Chtěla jsem jen nastínit nepochopitelné jednání a myšlení některých chlapů.
Zakladatelko přeji ti,abys to brzy vyřešila a byla šťastná. Ať už s ním, nebo bez něj.
musím se ženský připojit,pročítala jsem to tady a taky jsem byla v roli podváděné.ne dlouho ale byla.No tak jsem mu zabalila věci,řekla mu ať má pěkný život s ní a vykopla ho…no a za týden se od ní odstěhoval-podotýkám že s ní má malého syna -a šel bydlet ke kamatádovi.nechala jsem ho nějaký ten čásek trápit,prosit a nosit si kytičky
a pak mu dala šanci.no a teď mě nosí v náruči.plánujeme svatbu a miminko.Ale bolí to stejně dál akorát se stím člověk musí naučit žít.nikdy bych ale nesnesla kdybych o tom věděla že mě podvádí a byla s ním.na to se mám moc ráda.Každý možná někdy ulítnem ale dělat to dokola??ani za cenu,že s ním máš dítě.Vyprdni se na něj,jsou jiný,lepší,hodnější.Jak pak můžeš spát,když víš,že on leží na jiný babě.dělit se o chlapa to neee..kdyby sis chtěla promluvit v soukromý tak napiš soukromou zprávu,ráda ti napíšu..
Já taky souhlasím s většinou… Nevěra se dá odpustit, ale tohle už je moc ![]()
Já bych to brala jako ponížení a proč být vlastně s takovým chlapem???Kterej lže, podvádí… já bych se takhle nikdy obětovat teda nemohla, fakt ne.. A ta představa, že odchází za jinou a pak je semnou, to fakt neee ![]()
To tení pak vztah dvou lidí ![]()
jo presne tak a to ani nemluvim o tom ze nevis s kym spi a chran svoje zdravi…mas male dite
Emanka píše:Issobel píše:Ty bláho, to by mi strašně urazilo. Kdyby aspoň řekl jiný druh šunky, ale vysočinu bych neskousla.
Uf, dočetla jsem až sem…
A souhlasím opravdu s většinou.
Zakladatelko seber včechny síly co ti zbyly a ukaž tomu dacanovi, že nejsi pipka, která si nechá věčně s*át na hlavu(omlouvám se za drsné výrazy). Že nejsi loutka se kterou si může zahrávat jak se mu zlíbí. Protože to přesně dělá a víš proč? Protože mu to svým věčným odpouštěním umožňuješ!!! Myslím že jsi hodně silná ženská, když zvládáš celá léta tolerovat takovéhle zacházení. Jen tu svou sílu přestaň vkládat do tolerance pod záštitou „úplné rodiny“ a vlož jí do boje proti tomuto jeho zacházení. Pokud syna miluje, a jakože miluje, ukaž mu, že jsi ženská s vlastní hrdostí a odejdi, i kdyby jen na chvilku…myslím si totiž, že ho to probere. Jak už tu někdo psal, dokud uvidí, že je mu to tolerováno a že vlastně může mít „nohy na stole“ a že se nic neděje, když se takhle chová, nedojde mu to.
Moc a moc síly posílám!!!
není a nebude to jednoduché ale prosímtě nezůstávej v tomhle pekle jen proto že máš strach ze změny. Ta změna totiž ve finále bude ku prospěchu Tvému i Tvého syna!!!
Ahoj zakladatelko, kdysi jsem byla v podobné situaci. Bývalý přítel mě sice nepodváděl, ale lhal. Obvykle o penězích
. Šest let jsem odpouštěla a věřila, že to bylo naposled.. A pak se to zlomilo, najednou se mi rozsvítilo, zjistila jsem, že pochybuju o všem co mi říká a veškerá důvěra byla pryč. Nemělo smysl v tom vztahu dál setrvávat.. Ale byla to doba, než to rozhodnutí ve mě dozrálo
.
Issobel píše:
Bych ho vzal tou vysočinou po hlavě, hajzla!!
![]()
Přelouskala jsem to všechno a souhlasím s většinou, jednou se dá odpustit, pokud se člověk z toho poučí a snaží se, ale odpouštět znovu a znovu? To nejde
Najdi si někoho, kdo si tě bude vážit a OPRAVDU milovat. Držím pěsti ![]()
etatinek píše:Issobel píše:Bych ho vzal tou vysočinou po hlavě, hajzla!!
Ještě jsem si vzpoměla na jeden případ, kdy manžel ženě také opakovaně zahýbal. Ona se ho zeptala proč to dělá a jestli ji miluje. On odpověděl: Ber to takhle. Jdu kolem řeznictví a vím že mám doma vysočinu, jenže dostanu chuť na šunku. Tak si ji prostě koupím. Tebe miluju a chci s tebou žít, ale občas mám prostě chuť na něco jiného.![]()
Jo … „Víš, miláčku, ber to takhle. To je jakobych šla okolo obchodu s botičkama, viděla za výlohou jedny, bez kterých ale fakt už nemůžu žít ..... ale ty starý přeci taky nevyhodím
" Vážně pochybuju, že by manžel (nejen můj, myslím jakýkoli!!) ty dvoje "boty“ respektoval!!!
To je hnus…
Zakladatelko,je mi tě líto,ale chlapy jsou hrozný.
Být tebou vemu nohy na ramena,ale nikdo ti nemůže radit…Ať uděláš cokoliv,přeji hodně štěstí.
Mamča mi jednou řekla…,,Pro jedno kvítí slunce nesvítí"