Nevěra, nevím jak dál...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
6.10.10 17:09
elis111 píše:
Ahojky,vím co asi cítíš jsem na tom podobně jenže jsem ještě těhu.Přečti si můj příspěvek,zatím poslední,na https://www.emimino.cz/…everim-7081/#… nevím co dál.Dnes jsem byla u psychiatričky,potřebovala jsem to s někým fundovaným probrat.Zítra jsem nachystaná svého „drahého“ pozvat někam mimo domov na oběd a otevřeně s ním promluvit,protože se mi k dané situaci nevyjádřil.Ale moc od toho nečekám a myslím si,že je to začátek konce.Tyto typy mužů jsou nenapravitelné,ale já už mám jednu trpkou zkušenost za sebou a nehodlám mu to tolerovat,zvláštěpak,když se v daní situaci jedná o trvalejší mimopartnerský vztah.Strašně to bolí.Mrkni na ten můj příspěvek a dozvíš se co se událo mě.Snad tě trošku „potěší“,že v takovém bahně nejsi sama.Je to šílené,ale musíme jít dál.Hlavu vzhůru a hlavně važ si sama sebe,to je moc důležité.Držím palečky

Tééda, to je na blití :poblion: . Nemyslím, že bys byla přehnaně žárlivá, spíš ostražitá kvůli předchozím zážitkům.
Já bych šla od toho i těhotná. Tohle není k žití. Aspoň já bych ti nedala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.10 17:14

Elis111 rovná se Lemaz ? :think:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
6.10.10 20:33
Anonymní píše:
Elis111 rovná se Lemaz ? :think:

Ona myslí ten poslední příspěvek pod tím deníčkem :)

Pro Elis111, no on se opravdu nezmění a tu třetí šanci vypotřebuje hodně rychle, podle mě to s ní ani neukončil, jen si teďka budou dávat většího majzla, takže na ně ani nemusíš napodruhé přijít… A pokud se tvým dětem tam nelíbí a chtěly by zpátky a tobě to tam taky nevyhovuje, tak se vykašli na proutníka a vraťte se zpátky… HLAVNĚ SI HO NEBER!! Myslím, že to půjde, že jsi ty mosty nespálila úplně, jen je trochu poničila a to není nic co by čas a trocha snahy nespravili… Držím ti palce a byla chyba ho brát zpátky, dalo se to čekat… :roll:

• Citovat
  • Upravit
1
7.10.10 11:41

Ahoj, Anonymní.V podstatě se tu všechny shodujeme na jednom. Každý člověk má právo mít u sebe partnera, kterého má jen pro sebe. Můžu Ti říct i z vlastní zkušenosti, bohužel, že opravdu jde moc cítit, když se mezi rodiči něco děje. I když Ti nic neřeknou, i když se tváří, že se nic neděje. Empatie je silnou stránkou každého dítěte. A co jsem si všimla, není tak těžké najít chlapa, který bude milovat Tebe i Tvé dítě. A čím dřív, tím lépe. Až budeš mít doma trucovitého puberťáka, je velké riziko, že nového „strejdu“ nepřijme. Nemluvě o tom, že když se sbalíš a odejdeš k rodičům, Tvému chlapovi možná poprvé v životě dojde, o co všechno může přijít. A pokud si zvolí milenky místo Tebe a dítěte, což si myslím, že neudělá, opravdu nemá takové kvality, aby vás udělal šťastné. Moc Ti držím palce, abys ten krok zvládla. Je ohromně těžký, ale rozhodně ku prospěchu věci. Zlom vaz a buď šťastná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.10.10 18:49

ahoj asi máme podobný osud. Mám roční holčičku přítelovi jsem trpěla jeho bývalou pracovali spolu a pracuji. Já jsem byla vždy z toho špatná ale tolerovala jsem to. Teďka stojím před řešením situace jestli odejít od něj. Po různých hádkách a všem mi řekl, že už mě nemá rád. Každý si prý budeme žít svůj život, ale bydlet budeme spolu. Já to ale nějak nedokážu miluju ho a nevím co dál dělat. jestli odejít a malá aby vyrůstala v neúplné rodině nebo zůstat kvůli ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.10.10 18:53
AJanina píše:
ahoj asi máme podobný osud. Mám roční holčičku přítelovi jsem trpěla jeho bývalou pracovali spolu a pracuji. Já jsem byla vždy z toho špatná ale tolerovala jsem to. Teďka stojím před řešením situace jestli odejít od něj. Po různých hádkách a všem mi řekl, že už mě nemá rád. Každý si prý budeme žít svůj život, ale bydlet budeme spolu. Já to ale nějak nedokážu miluju ho a nevím co dál dělat. jestli odejít a malá aby vyrůstala v neúplné rodině nebo zůstat kvůli ní.

Je to smutný,ale odejdi pokud máš kam.Malá je ještě malá a čim bude starší tak to bude huř nést.Takle to skoro ani nespozoruje a přece by jsi nechtěla žít celej život vedle někoho kdo je s tebou jen kvuli dítěti a chodí za jinou.Moc držim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
24.10.10 19:58

Souhlasím s Kamčou. Myslím, že když s ním zůstaneš, budeš se trápit. A jak může být dítě šťastné, když má utrápenou maminku? Každopádně přeju hodně sil :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
25.10.10 07:33
AJanina píše:
ahoj asi máme podobný osud. Mám roční holčičku přítelovi jsem trpěla jeho bývalou pracovali spolu a pracuji. Já jsem byla vždy z toho špatná ale tolerovala jsem to. Teďka stojím před řešením situace jestli odejít od něj. Po různých hádkách a všem mi řekl, že už mě nemá rád. Každý si prý budeme žít svůj život, ale bydlet budeme spolu. Já to ale nějak nedokážu miluju ho a nevím co dál dělat. jestli odejít a malá aby vyrůstala v neúplné rodině nebo zůstat kvůli ní.

Odejdi, bude tě to bolet, budeš se trápit a bude tě to stát spoustu sil, ale do roka a do dne to přebolí a ty se budeš moct znovu zamilovat. No a snad se na tebe usměje štěstí a najdeš opravdu toho pravého, se kterým budeš moct vychovávat tvoji holčičku a třeba i další děti… Tady tohle „přežívání“ nemá vůbec žádnou budoucnost a nikdy by jsi nebyla úplně šťastná… Musíš se od přítele odpoutat a to nepůjde, když budeš s ním bydlet pod jednou střechou, tak to nikdy opravdu v sobě neuzavřeš a zbytečně budeš trpět a ztrácet čas někde, kde to nemá už žádnou cenu… :wink:

• Citovat
  • Upravit
56772
25.10.10 07:57
AJanina píše:

Já myslím, že bys měla odejít, kdybys zůstala, tak malá poroste a stejně pozná, že to není dobré. Je lepší, když je takhle malá, máš možnost jí vychovat s někým, kdo pro ní bude táta, který má maminku rád a odnese si do života vzor normální šťastné rodiny. Čím déle budeš čekat, tím to pak bude horší, protože se bude ptát. Vím ze své zkušenosti, že když si naše máma chtěla někam vyjít s nějakým chlapem a my byly se ségrou už větší, tak byl problém, protože jsme žádného vetřelce nechtěly. Nakonec zůstala sama, protože táta stejně utekl a my chtěly mámu jen pro sebe. Takže nečekej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí