Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní,mrzí mě to,ale co jsi čekala,když tě podváděl vždycky
teď mu to buď budeš tolerovat i nadále a nebo to ukončíš jednou provždy.je mi líto prcka,s takovým bych si dítě asi nepořídila.
Mrzí mě,že pro tebe nemám povzbudivá slova
On už se asi nezmění ![]()
Nechci to paušalizovat, ale pokud je dítě zatím jen jendno a zatím relativně malé a ty můžeš jít jinam, tak ho kopni do prdele..
Chceš aby syn měl rodiče - to si představuješ toho tatínka co běhá za ženskýma a maminku co je z toho na švestku??
Myslím, že i bez něj vám nebude ovej..
Anonymní, dokážeš si představit, že se budeš takhle stresovat do konce života? Jen kvůli tomu, aby měl malý doma skvělého otce a neurotickou matku?
Nemám děti, takže nemůžu víc poradit. Minulý týden jsem se rozešla s přítelem po 8mi letech (ze stejného důvodu, který řešíš ty). Bylo a je to náročné, ale myslím, že každá žena má právo na to, aby nebyla podváděna a aby byla opečovávána tak, jako opečovává ona svého muže.
Ahoj,nejdrive je mi to lito,ze musis trpet nevery sveho manzela. Ja vim,ze to je tezke,ale ja bych odesla.kdyz uz to delal driv,dela to i ted,preci takhle nemuzes zit cely zivot,jenom kvuli detem.ja jsem cetla,ze se to nema delat,zustavat kvuli detem,protoze to stejne vyciti.Vem si to z druhe strany,jestli by tvuj manzel s tebou zustal,jenom kvuli detem,kdyby ty si ho podvadela..jestlize mas kam jit, tak se sbal a jdi.ON SI TE NEZASLOUZI.urcite na tebe ceka jiny chlap,ktery te bude mit opravdu rad a nikdy by ti takhle neublizoval.jestli tvuj manzel je skvely tata,tak muze vychovavat deti i kdyz budete od sebe.ja jsem sama z rozvedeny rodiny, muj tata stal teda za prd, nasi se rozvedli,kdyz mi byly asi 3roky,a pamatuju si ,kdyz jsem byla v puberte,ze jsem chtela,aby si mama nasla nejakeho lepsiho pana,nez byl muj tata a nevlastni otec.bohuzel se tak nestalo.
Preju hodne sily at se rozhodnes jak chces.
![]()
Jak jsi sama napsala -jsem blbá tak bohužel s tím musim souhlasit.Mohlo ti být jasný že se to nezmění když to nebylo jedenkrát.Bud budeš muset dál hrát blbou a dělit se a nebo se postavit na vlastní nohy.
Dítěti tátu nevemeš ani když se rozjedete.Muže ho vídat dál . Pokud ta rodina nefunguje tak pro dítě je horší udržování takové rodiny než rozvod.
Rozhodni se podle sebe a moc ti držim palce,musí to být moc těžké
ahoj anonymní
Je mi tě líto,seber odvahu a odejdi z tohoto vztahu, super,že máš podparu v rodině, kam jít, nenech si vzít ty nejhezčí roky života.Buď ráda,že je dítko jěště tak malé, je to lepší,starším se to vysvětluje hůř
Začni nový život,potom zjistíš,že jsi to měla udělat už dávno, Škoda,že si takto ničíš život, který je tak příliš krátký trávit s takovým parchantem, vždyť si tě tvůj
přítel ani trošku neváží
Je mi tě upřímně líto, ne pro něvěru, pro tvou slabost odejít
seber odvahu,bude ti líp, a žij naplno už kvůli tomu dítěti, co mu to pomůže,když bude v úplné rodině, kde jeho otec nemiluje jeho matku,a bude vyrůstat v takovým prostředí jako je neustálá lež a tebe celý život uvidí jen se trápit, to ti opravdu takový chlap stojí za to?
Vždyť ten pravý ,který by tě měl ráda a byl věrný na tebe někde čeká, a můžeš mu malému udělat lepší úplnou rodinu plné lásky
Tak mas dve moznosti, vlastne tri, 1. smiris se s tim 2.uveris mu, ze uz nic (ale jestli te podvadi od vzdycky, tak bude i nadale) a budes mit strach, jestli nahodou a 3. Posles ho k sipku, dite stejne pozna, ze neni neco v poradku.
Kamča.dalmatinka píše:
Jak jsi sama napsala -jsem blbá tak bohužel s tím musim souhlasit.Mohlo ti být jasný že se to nezmění když to nebylo jedenkrát.Bud budeš muset dál hrát blbou a dělit se a nebo se postavit na vlastní nohy.
Dítěti tátu nevemeš ani když se rozjedete.Muže ho vídat dál . Pokud ta rodina nefunguje tak pro dítě je horší udržování takové rodiny než rozvod.Rozhodni se podle sebe a moc ti držim palce,musí to být moc těžké
Bohužel musím souhlasit, je to blbost a neúcta ženský k sobě samotný, že zůstává s takovým chlapem. Neměla jsi si ho brát, když takový byl. Každý může někdy ujet, stane se a bolí to stejně, ať je to jednou nebo opakovaně. Pokud ale evidentně nemá zájem na sobě něco měnit a jede dál ve starých kolejích, tak nevím, proč s ním ztrácet čas. Jemu to takhle vyhovuje.
Taky bych se zamyslela nad tím, proč opakovaně zahýbá. Něco mu doma evidentně chybí…
Anonymní pochopila jsem, že s ním chceš být hlavně kvůli malému. Jsem toho názoru, že bys ho měla opustit kvůli malému. A proč? Protože ty si máma a staraáš se o něj a přenášíš i když se určo snažíš, tak přenášíš na něj ten stres a on to cítí a hlavně cítí, že maminka není šťastná a spokojená. Jak chceš dát dítěti šťatně dětství, když ty sama nejsi šťastná, ano můžeš mu plnit co na očích mu uvidíš, ale ty šťasná nebudeš a on to na mámě pozná. Jestli máš kam, tak jdi prosím tě, už kvůli synovi. ![]()
Anonymní píše:Kamča.dalmatinka píše:Bohužel musím souhlasit, je to blbost a neúcta ženský k sobě samotný, že zůstává s takovým chlapem. Neměla jsi si ho brát, když takový byl. Každý může někdy ujet, stane se a bolí to stejně, ať je to jednou nebo opakovaně. Pokud ale evidentně nemá zájem na sobě něco měnit a jede dál ve starých kolejích, tak nevím, proč s ním ztrácet čas. Jemu to takhle vyhovuje.
Dítěti tátu nevemeš ani když se rozjedete.Muže ho vídat dál . Pokud ta rodina nefunguje tak pro dítě je horší udržování takové rodiny než rozvod.Rozhodni se podle sebe a moc ti držim palce,musí to být moc těžké
Taky bych se zamyslela nad tím, proč opakovaně zahýbá. Něco mu doma evidentně chybí…
S tím nesouhlasím, chlap právě může miž všeho plnou prdel a bude chodit jinam jen proto, že si nemůže pomoct, nebo právě proto, že má všeho plnou prdel, to je těžko. Já jsem byla právě ten případ, že měl všeho plnou prdel a doma uklizeno navařeno a teplíčko. ![]()
to je těěžké! buď s ním dokážeš zůstat aspoň kvůli malému.. a prostě dál mu nevěry tolerovat… protože se nezmění.. anebo uděláš konec!
musíš zvážit sama pro a proti..
pokud takový byl… těžko se změní…
když to nebude tahle.. bude jiná…
než něco uděláš.. pořádně popřemýšlej…
Ono to tak bolí
,já vim,že jsem to měla udělat už dávno.Teď spí s malým v ložnici,tak počkám až se prcek vzbudí a odejdu.Je mi to líto,jinak nám to v pohodě klape a měli jsme tedy v uvozovkách pěknej vztah až na ty ženský.Bude mi chybět…
Pokud ti nevadí, že šká s jinýma - neodcházej od něj.
Pokud ti vadí, že šká s jinýma - odejdi od něj.
Hele, on s tím nepřestane ani omylem. Udělal to už tolikrát a tolikrát jsi mu odpustila. Evidentně sis myslela, že příchodem dítěte se změní. Nebuď hloupá.
Anonymní a nepomohl by mu rozsvítit v palici, kdybys odešla a on pochopil že o Vás příšel? ![]()
Ahoj všichi,ptřebuju se vypovídat a i poradit.Tak abych to vzala od začátku.S partnerem jsem 6 let a teď máme skoro ročního kluka.On mě podváděl snad vždycky,ale já blbá mu pokaždé odpustila.Pak se to na nějakej čas uklidnilo cca 2 roky.Ale co jsem byla těhotná začalo to nanovo a včera jsem mu koukla do mobilu (já vim,že se to nedělá,ale potřebovala jsem to vědět
) a měl tam zprávy od své kolgyně z práce „zlatíčko ty pusinky byly úžasné,chybíš mi,chtěla bych tě mít v pelíšku“.Jsem z toho na dně.Táta je úžasnej,ale co bude se mnou?????Nechci rozbíjet rodinu,záleží mi na tom,aby malej vyrůstal s oběma rodiči.Já už dál nemůžu,vždycky jsem mu nevěru odpustila a byli jsme zase v poho a pak mě to zas srazí na kolena.Nevim jestli v tom vztahu dál setrvat,nebo se na to vybodnout.Jinak můžu jít bydlet k našim.Já vážně už nevim