Nevěra, nevím jak dál...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17310
29.9.10 17:39
Emilie píše:
etatinek píše:
Issobel píše:
Ještě jsem si vzpoměla na jeden případ, kdy manžel ženě také opakovaně zahýbal. Ona se ho zeptala proč to dělá a jestli ji miluje. On odpověděl: Ber to takhle. Jdu kolem řeznictví a vím že mám doma vysočinu, jenže dostanu chuť na šunku. Tak si ji prostě koupím. Tebe miluju a chci s tebou žít, ale občas mám prostě chuť na něco jiného.
Bych ho vzal tou vysočinou po hlavě, hajzla!! :pocitac: :pocitac:
Jo … „Víš, miláčku, ber to takhle. To je jakobych šla okolo obchodu s botičkama, viděla za výlohou jedny, bez kterých ale fakt už nemůžu žít ..... ale ty starý přeci taky nevyhodím :nevim: " Vážně pochybuju, že by manžel (nejen můj, myslím jakýkoli!!) ty dvoje "boty“ respektoval!!!
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
29.9.10 17:54

Jde o to, že ženský ty starý boty moc rády vyhazují a to jen proto, protože si koupily nový… :wink:

Naopak chlap může baštit dva druhy salámů a vůbec mu to nevadí, na oba má pořád stéjnou chuť… :andel: Ok, ok, na ten starší a okoralejší trošku míň… :oops:

Příspěvek upraven 29.09.10 v 17:56

• Citovat
  • Upravit
17310
29.9.10 17:55

Nn,mě je líto vyhazovat starý boty,dobře se v nich chodí :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
29.9.10 17:57
etatinek píše:
Jde o to, že ženský ty starý boty moc rády vyhazují a to jen proto, protože si koupily nový… :wink:

Jo a chlapi zas rádi nechávaj ten salám doma plesnivět a mlaskaj si nad novou šunčičkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
29.9.10 17:58
prodigy222 píše:
etatinek píše:
Jde o to, že ženský ty starý boty moc rády vyhazují a to jen proto, protože si koupily nový… :wink:
Jo a chlapi zas rádi nechávaj ten salám doma plesnivět a mlaskaj si nad novou šunčičkou.
:lol: :lol: :lol: já se z vašich salámů a bot počůrám smíchy
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
29.9.10 18:02
verenika píše:
prodigy222 píše:
etatinek píše:
:lol: :lol: :lol: já se z vašich salámů a bot počůrám smíchy

Ale to snad nééé, kdo by to pak uklízel?? Já teda ne!! :-D

pro prodigy, jj, pravda pravda, to se to pak mlaská nad šťavňatou a čerstvou šunčičkou… :oops:

• Citovat
  • Upravit
17310
29.9.10 18:03
etatinek píše:
verenika píše:
prodigy222 píše:
etatinek píše:

pro prodigy, jj, pravda pravda, to se to pak mlaská nad šťavňatou a čerstvou šunčičkou… :oops:

tady zaslouží někdo na zadek 8-) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
29.9.10 18:11
verenika píše:
etatinek píše:
verenika píše:
prodigy222 píše:
etatinek píše:

pro prodigy, jj, pravda pravda, to se to pak mlaská nad šťavňatou a čerstvou šunčičkou… :oops:

Ano, souhlasím!! VERENIKA!! :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
17310
29.9.10 18:13
etatinek píše:
verenika píše:
etatinek píše:
verenika píše:
prodigy222 píše:
etatinek píše:

Ano, souhlasím!! VERENIKA!! :oops: :oops:

Já to povím manželovi až přijede domů :lol: :lol: Třeba mi naplácá :-P

tak to už stačí,jsme úplně mimo téma :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
29.9.10 18:18

Můj strejda, (říká se o mrtvých jen dobře), ten se v roce 1968 oženil a po celou dobu měl milenky, dokonce, když žil u jedné (přitom byl stále ženatý), tak ještě té milence zahýbal. Chlapi jsou prostě už od pravěku „lovci“ některý své pudy zapudí, jiný ne. Teta byla natolik hloupá, že s ním byla, nerozvedla se a dokonce před smrtí ho dochovala. Nikdo nechápal, proč od něj neodešla, či to byly děti, peníze, kdo ví. Ale můj názor je ten, pokud to chlap zkusí jednou, podruhé atd., tak s ním nemá cenu o čem diskutovat a kopnout ho do pr… .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
29.9.10 18:21

Tak u Vereniky bude dneska ještě veselo… :oops:

Pro Anulku, přesně tak, moje řeč!! :wink: Chlap „zahýbač“ se nikdy nezmění, leda… Ale ne, nezmění… :lol:

• Citovat
  • Upravit
46669
29.9.10 19:02

To teda jste mimo téma :lol: !!
Ale je to sranda se šunkou a botama. Já osobně bych starý boty taky nevyhodila, jsou pohodlný a spolehlivý a mám je ráda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
29.9.10 19:03

Zakladatelko a co takhle dojít si pro také pro novou pořádnou " klobásku" :?: :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.9.10 19:04
Lizbeth píše:
Zakladatelko a co takhle dojít si pro také pro novou pořádnou " klobásku" :?: :mrgreen: :jazyk:
:palec: :palec: :palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.9.10 19:05
Lizbeth píše:
Zakladatelko a co takhle dojít si pro také pro novou pořádnou " klobásku" :?: :mrgreen: :jazyk:
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria