Nevěra, nevím jak dál...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4306
29.9.10 19:14

Jak vás tak čtu, tak nemám chuť vůbec na mastné výrobky a pro jistotu budu chodit bosa :lol: Tady se to moc hezky zvrhlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
29.9.10 19:25
JanaK88 píše:
Jak vás tak čtu, tak nemám chuť vůbec na mastné výrobky a pro jistotu budu chodit bosa :lol: Tady se to moc hezky zvrhlo :palec:

Přesně to jsem chtěl napsat, hned jsem dostal chuť na pořádnou štanglu salámu, jdu si něco dát, tak zatím… Jo a držte mi palce, ať cestou narazím na nějakou šťavňatou a dobroučkou šunčičku a nebudu se muset spokojit se starým dobrým paprikáčem… :lol:

Pro Lizbeth, taky mě napadlo, co by se stalo, kdyby zakladatelka jen tak mimochodem oznámila svému muži, že ho už tři měsíce podvádí se sousedem… :oops:

• Citovat
  • Upravit
46669
29.9.10 19:30
Pro Lizbeth, taky mě napadlo, co by se stalo, kdyby zakladatelka jen tak mimochodem oznámila svému muži, že ho už tři měsíce podvádí se sousedem… :oops:

Jasně, že by se naštval tak, že by to nemělo obdoby. Klasická reakce chlapa, který podvádí. Protože „to je přeci něco jinýho“ :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.10 19:42

Tak zítra se stěhuju domu holky,ještě dneska to tu vydržim…Nebavíme se spolu a víte co mi na to řekla tchýně?Že jsem hysterka a že je to moje chyba :-?

• Citovat
  • Upravit
9859
29.9.10 19:44
etatinek píše:
taky mě napadlo, co by se stalo, kdyby zakladatelka jen tak mimochodem oznámila svému muži, že ho už tři měsíce podvádí se sousedem… :oops:

Ty bláááho ten by se asi proskočil!!! :mrgreen: Teda kdyby jí to spolknul… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
29.9.10 19:47

Tak asi je tchýně jiného ražení a třeba to tak má celý život a vyhovuje jí to :huban: Vykašli se na něj i na tchýni a zařiď si spokojený život bez nich :mavam: (nechtěla jsem psát sprosté nadávky) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
29.9.10 19:50

Ale jo, alespoň trochu si ulevím-megera :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.9.10 19:52

No jo, jak jinak ho mohla vychovat, když je sama kráva :cert: .
Držím ti palce a přeju hodně sil. Jsi dobrá!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
29.9.10 19:58
Anonymní píše:
Tak zítra se stěhuju domu holky,ještě dneska to tu vydržim…Nebavíme se spolu a víte co mi na to řekla tchýně?Že jsem hysterka a že je to moje chyba :-?

Ahá, tak se mi zdá, že to hoch má v rodině. Holt tatínek asi nebyl jiný a tchýni to přišlo normální :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.9.10 20:11
Anonymní píše:
Tak zítra se stěhuju domu holky,ještě dneska to tu vydržim…Nebavíme se spolu a víte co mi na to řekla tchýně?Že jsem hysterka a že je to moje chyba :-?

Tchýně je kráva. :cert: .asi nějaká povedená rodinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
29.9.10 20:12
Gina108 píše:
Anonymní píše:
Ahá, tak se mi zdá, že to hoch má v rodině. Holt tatínek asi nebyl jiný a tchýni to přišlo normální :think:

Jj, buď to odkoukal od papínka, že podvádět vlastní manželku je úplně, ale úplně normální a nebo ho maminka rozmazlila tak, že pokaždé když chtěl šunčičku, tak dostal šunčičku a né tu blbou vysočinu… :roll:

pro zakladatelku, prosím tě hlavně vytrvéj, vydrž a drž se… Bude to hooodně těžký, ale nesmíš mu na ty jeho budoucí kecičky zase naletět, páč to bude úplná slibotechna, až od néj odéjdeš… :oops:

• Citovat
  • Upravit
9859
29.9.10 20:27
etatinek píše:pro zakladatelku, prosím tě hlavně vytrvéj, vydrž a drž se… Bude to hooodně těžký, ale nesmíš mu na ty jeho budoucí kecičky zase naletět, páč to bude úplná slibotechna, až od néj odéjdeš… :oops:

Naprosto přesně!!! buď tvrdá a vytrvej!!! Jde o tebe a syna!!! Moc a moc síly holka přeju!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
30.9.10 11:49

jo presne vytrvej..kdyz manzel to mel doma nejspis jako vzor od rodicu at to tvuj syn nebere jako nromalni vec podavadet svoji zenu at je slusne vychovanej a vazi si zen jinak nez jeho otec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
30.9.10 22:01

Teda.. Já mám taky někdy chuť na šunku, ale raději mám vysočinu… :-D
Boty se mi taky mooc lííbí u Bati - senza nový kozačky, ale raději budu nosit svý tenisky.. :-) :-D
Teď vážně :-)
Přirovnání ženy, kterou má muž doma k vysočině a naopak přirovnání milenky k šunce, by mě osobně asi dost vadilo a urazilo.. (Ještěže můj přítel má také raději tu vyysočinu :-D )
Ale jinak.. líbil se mi názor (tuším) pavlak5 ..
Také si myslím, že muž může svou vlastní ženu milovat a přesto si občas zajde jinam.. Zní to hnusně.. Někdo je schopen toto překousnout a sžít se s tím..
Já s přítelem jsem takřka 4 roky a (snad) mi nebyl nevěrný.. Tak opravdu nevím jak bych reagovala, ale pokud bych věděla, že mě má rád a chce se mnou žít, prominula bych mu.. První nevěru ASI určitě.. další?.. Už bych se docela rozmýšlela..

Zakladatelko: My každá tady máme své názory a popř. zkušenosti, ale myslím, že nelze radit. Předpokládám, že nikdo z nás tady tebe (ani tvého muže) nezná osobně, takže těžko radit..
Každopádně, věřím, že odejít musí být neskutečně těžké a bolestivé rozhodnutí a ať už odcházíš jen na „zkušenou“ či natrvalo, přeji ti pevné nervy a do budoucna hodně moc štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
6.10.10 16:56

nevěra

Ahojky,vím co asi cítíš jsem na tom podobně jenže jsem ještě těhu.Přečti si můj příspěvek,zatím poslední,na https://www.emimino.cz/…everim-7081/#… nevím co dál.Dnes jsem byla u psychiatričky,potřebovala jsem to s někým fundovaným probrat.Zítra jsem nachystaná svého „drahého“ pozvat někam mimo domov na oběd a otevřeně s ním promluvit,protože se mi k dané situaci nevyjádřil.Ale moc od toho nečekám a myslím si,že je to začátek konce.Tyto typy mužů jsou nenapravitelné,ale já už mám jednu trpkou zkušenost za sebou a nehodlám mu to tolerovat,zvláštěpak,když se v daní situaci jedná o trvalejší mimopartnerský vztah.Strašně to bolí.Mrkni na ten můj příspěvek a dozvíš se co se událo mě.Snad tě trošku „potěší“,že v takovém bahně nejsi sama.Je to šílené,ale musíme jít dál.Hlavu vzhůru a hlavně važ si sama sebe,to je moc důležité.Držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí