Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jak vás tak čtu, tak nemám chuť vůbec na mastné výrobky a pro jistotu budu chodit bosa
Tady se to moc hezky zvrhlo ![]()
JanaK88 píše:
Jak vás tak čtu, tak nemám chuť vůbec na mastné výrobky a pro jistotu budu chodit bosaTady se to moc hezky zvrhlo
Přesně to jsem chtěl napsat, hned jsem dostal chuť na pořádnou štanglu salámu, jdu si něco dát, tak zatím… Jo a držte mi palce, ať cestou narazím na nějakou šťavňatou a dobroučkou šunčičku a nebudu se muset spokojit se starým dobrým paprikáčem… ![]()
Pro Lizbeth, taky mě napadlo, co by se stalo, kdyby zakladatelka jen tak mimochodem oznámila svému muži, že ho už tři měsíce podvádí se sousedem… ![]()
Pro Lizbeth, taky mě napadlo, co by se stalo, kdyby zakladatelka jen tak mimochodem oznámila svému muži, že ho už tři měsíce podvádí se sousedem…
Jasně, že by se naštval tak, že by to nemělo obdoby. Klasická reakce chlapa, který podvádí. Protože „to je přeci něco jinýho“
![]()
Tak zítra se stěhuju domu holky,ještě dneska to tu vydržim…Nebavíme se spolu a víte co mi na to řekla tchýně?Že jsem hysterka a že je to moje chyba ![]()
etatinek píše:
taky mě napadlo, co by se stalo, kdyby zakladatelka jen tak mimochodem oznámila svému muži, že ho už tři měsíce podvádí se sousedem…
Ty bláááho ten by se asi proskočil!!!
Teda kdyby jí to spolknul… ![]()
Tak asi je tchýně jiného ražení a třeba to tak má celý život a vyhovuje jí to
Vykašli se na něj i na tchýni a zařiď si spokojený život bez nich
(nechtěla jsem psát sprosté nadávky) ![]()
No jo, jak jinak ho mohla vychovat, když je sama kráva
.
Držím ti palce a přeju hodně sil. Jsi dobrá!!! ![]()
Anonymní píše:
Tak zítra se stěhuju domu holky,ještě dneska to tu vydržim…Nebavíme se spolu a víte co mi na to řekla tchýně?Že jsem hysterka a že je to moje chyba
Ahá, tak se mi zdá, že to hoch má v rodině. Holt tatínek asi nebyl jiný a tchýni to přišlo normální ![]()
Anonymní píše:
Tak zítra se stěhuju domu holky,ještě dneska to tu vydržim…Nebavíme se spolu a víte co mi na to řekla tchýně?Že jsem hysterka a že je to moje chyba
Tchýně je kráva.
.asi nějaká povedená rodinka
Gina108 píše:Anonymní píše:Ahá, tak se mi zdá, že to hoch má v rodině. Holt tatínek asi nebyl jiný a tchýni to přišlo normální
Jj, buď to odkoukal od papínka, že podvádět vlastní manželku je úplně, ale úplně normální a nebo ho maminka rozmazlila tak, že pokaždé když chtěl šunčičku, tak dostal šunčičku a né tu blbou vysočinu… ![]()
pro zakladatelku, prosím tě hlavně vytrvéj, vydrž a drž se… Bude to hooodně těžký, ale nesmíš mu na ty jeho budoucí kecičky zase naletět, páč to bude úplná slibotechna, až od néj odéjdeš… ![]()
etatinek píše:pro zakladatelku, prosím tě hlavně vytrvéj, vydrž a drž se… Bude to hooodně těžký, ale nesmíš mu na ty jeho budoucí kecičky zase naletět, páč to bude úplná slibotechna, až od néj odéjdeš…
Naprosto přesně!!! buď tvrdá a vytrvej!!! Jde o tebe a syna!!! Moc a moc síly holka přeju!!! ![]()
jo presne vytrvej..kdyz manzel to mel doma nejspis jako vzor od rodicu at to tvuj syn nebere jako nromalni vec podavadet svoji zenu at je slusne vychovanej a vazi si zen jinak nez jeho otec
Teda.. Já mám taky někdy chuť na šunku, ale raději mám vysočinu… ![]()
Boty se mi taky mooc lííbí u Bati - senza nový kozačky, ale raději budu nosit svý tenisky..
![]()
Teď vážně ![]()
Přirovnání ženy, kterou má muž doma k vysočině a naopak přirovnání milenky k šunce, by mě osobně asi dost vadilo a urazilo.. (Ještěže můj přítel má také raději tu vyysočinu
)
Ale jinak.. líbil se mi názor (tuším) pavlak5 ..
Také si myslím, že muž může svou vlastní ženu milovat a přesto si občas zajde jinam.. Zní to hnusně.. Někdo je schopen toto překousnout a sžít se s tím..
Já s přítelem jsem takřka 4 roky a (snad) mi nebyl nevěrný.. Tak opravdu nevím jak bych reagovala, ale pokud bych věděla, že mě má rád a chce se mnou žít, prominula bych mu.. První nevěru ASI určitě.. další?.. Už bych se docela rozmýšlela..
Zakladatelko: My každá tady máme své názory a popř. zkušenosti, ale myslím, že nelze radit. Předpokládám, že nikdo z nás tady tebe (ani tvého muže) nezná osobně, takže těžko radit..
Každopádně, věřím, že odejít musí být neskutečně těžké a bolestivé rozhodnutí a ať už odcházíš jen na „zkušenou“ či natrvalo, přeji ti pevné nervy a do budoucna hodně moc štěstí ![]()
Ahojky,vím co asi cítíš jsem na tom podobně jenže jsem ještě těhu.Přečti si můj příspěvek,zatím poslední,na https://www.emimino.cz/…everim-7081/#… nevím co dál.Dnes jsem byla u psychiatričky,potřebovala jsem to s někým fundovaným probrat.Zítra jsem nachystaná svého „drahého“ pozvat někam mimo domov na oběd a otevřeně s ním promluvit,protože se mi k dané situaci nevyjádřil.Ale moc od toho nečekám a myslím si,že je to začátek konce.Tyto typy mužů jsou nenapravitelné,ale já už mám jednu trpkou zkušenost za sebou a nehodlám mu to tolerovat,zvláštěpak,když se v daní situaci jedná o trvalejší mimopartnerský vztah.Strašně to bolí.Mrkni na ten můj příspěvek a dozvíš se co se událo mě.Snad tě trošku „potěší“,že v takovém bahně nejsi sama.Je to šílené,ale musíme jít dál.Hlavu vzhůru a hlavně važ si sama sebe,to je moc důležité.Držím palečky