Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakladatelko, co myslíš, že udělá, když odejdeš? Už jsi to někdy udělala? Píšeš, že je skvělý táta, třeba by mu opravdu mohlo docvaknout, že by mohl přijít o syna. Ročnímu dítěti nikdo nedá střídavou péči a vidět ho jednou týdně asi není nic moc. Zkusila bych ho v tom vymáchat a dát mu ultimátum, že ještě jednou a fakt odejdeš nadobro. Tady ovšem předpokládám, že až odejdeš k vašim, že bude dolejzat.
Ahoj,sice jsem se svým bývalým neměla dítě..ale bylo to takhle 6 let..věčnej záletník..já jednou odpouštěla..pak se nervovala..nebo jsem natruc udělala to samé.. Nakonec jsem přišla na to že tohle fakt nemá smysl..že chci normální vztah kde budeme věřit jeden druhému.. Ze dne na den jsem se odstěhovala..půl roku byla sama..a teď mám mimčo s chlapem co nepodvádí a já jsem v klidu a v pohodě.. Myslím si že ani to že s dotyčným máš dítě,nic ti nebrání odejít a mít taky klid. Dobré je že máš kam…a pak třeba taky potkáš toho „pravého“ ![]()
Anonymní píše:
Jako táta nemá chybu,hraje si s malym,vždycky mi pomůže,chodí s nim ven.Jednou jsem byla dýl u našich a pak malej vyváděl jak blázen,když ho viděl.Miluje ho a nejhorší je,že já taky.Vim,že bych se z toho dostala,ale to bych ho nesměla vůbec vídat a jak to udělat,když si bude chodit pro kluka?
Ale zvládneš.nesmíš na něj pohlížet takle,ale tak že s tebe dělá blbce,souloží a vyznává lásku jiné.To mě by jako duvod k odchodu stačilo i kdyby byl jinak milionovej.
On nemá důvod přestávat s nevěrou,když ví,že mu pokaždé odpustíš a vezmeš ho zpátky. Ty jsi jistota,která tu vždycky bude at udělá cokoliv. Možná,že tím,že teď odejdeš mu dojde,že si bude muset vybrat-buď rodina,nebo milenky. Doteď mohl mít oboje. Držím palce
.
Já vim…
no počkám až se junior vzbudí,obleču ho a vyrazim k našim.Tohle neni život a já si to fakt nezasloužim.Doufám,že to rychle přebolí ![]()
Libuška píše:
On nemá důvod přestávat s nevěrou,když ví,že mu pokaždé odpustíš a vezmeš ho zpátky. Ty jsi jistota,která tu vždycky bude at udělá cokoliv. Možná,že tím,že teď odejdeš mu dojde,že si bude muset vybrat-buď rodina,nebo milenky. Doteď mohl mít oboje. Držím palce.
To jsem mu taky dneska řekla,buď my,anebo ženský.
nevěru bych odpustila jednou (pokud by to nebyl dlouhodobější úlet), podruhé už ne. Zamysli se nad tím, jestli se chceš do konce života nervovat, nebo jestli jsi schopná být vedle něho šťastná, i když on bude chodit za jinýma, a nebo odejdeš, budeš se chvíli trápit a pak potkáš toho pravého, věrného se kterým prožiješ opravdu šťastný život.
Nevim, co bych ti poradila,ale vim ,co bych udelala na tvem miste ja.Secetla bych si pro a proti a podle toho se rozhodla.Pokud bych zjistila,ze je vybornej tatinek,perfektne financne zabezpecuje rodinu,spoluvytvari peknou rodinou atmosferu a klidny domov,zustala bych.Pokud by mi vyslo pouze to, ze je obstojny otec a jinak mi jenom zahyba na kazdem kroku,odesla bych.Tohle bych udelala ja.Jak se rozhodnes ty,je na tobe.Ja bych radej zila s nevernym manzelem nez s jednim se svych rodicu.
Ještě jsem si vzpoměla na jeden případ, kdy manžel ženě také opakovaně zahýbal. Ona se ho zeptala proč to dělá a jestli ji miluje. On odpověděl: Ber to takhle. Jdu kolem řeznictví a vím že mám doma vysočinu, jenže dostanu chuť na šunku. Tak si ji prostě koupím. Tebe miluju a chci s tebou žít, ale občas mám prostě chuť na něco jiného.
Já bych mu to jasně řekla, že už to dál tak nemůže být, že tě podvádí a jestli s tím bude pokračovat a nebo si bude hledat jiné postele, že odejdeš natrvalo myslím…
Na tvém místě bych se mu nemohla podívat do očí a asi bych odjela k mámě si vyčistit hlavu a promyslet co dál. Takto tě bude jenom zase ukecávat a mazat ti med kolem pusi
MOžná se i zalekne když odjedete na dýl, ale nevím každý chlap je jiný ![]()
Issobel píše:
Ještě jsem si vzpoměla na jeden případ, kdy manžel ženě také opakovaně zahýbal. Ona se ho zeptala proč to dělá a jestli ji miluje. On odpověděl: Ber to takhle. Jdu kolem řeznictví a vím že mám doma vysočinu, jenže dostanu chuť na šunku. Tak si ji prostě koupím. Tebe miluju a chci s tebou žít, ale občas mám prostě chuť na něco jiného.
Některý chlapy fakt přemýšlí jen rozkrokem. ![]()
Myslím, že se nezmění a ani žádná ultimáta nedodrží. Jednou už je takovej a nepředěláš ho. Kdyby ti to nevadilo, klidně s ním žij dál, jenže jestli tě to hodně trápí, tak to je blbý, to je na celý život.
Mmch už jsi mu na nějakou nevěru oficiálně přišla? Tedy jako že on věděl, že ty víš a promluvili jste si o tom? Jak se zachoval?
Teda, tohle je tak hnusný. A příklad s vysočinou a šunkou - to je masakr.
Včera jsme na tohohle téma debatili s manželem u vína. Oba máme stejné zkušenosti z předchozích vztahů, tak jsme se tady rozhořčovali. A jsou toho schopné i ženské, to je síla.
zakladatelko, být tebou, vezmu nohy na ramena a zdrhám. Už kvůli malému. A samozřejmě i kvůli tobě, než z tebe bude troska a syn bude mít kurevníka tátu a mamku na práškách. To by si moc nepomohl…
Přeju ti hodně štěstí!! ![]()
Issobel píše:
Ty bláho, to by mi strašně urazilo. Kdyby aspoň řekl jiný druh šunky, ale vysočinu bych neskousla.
Emanka píše:Issobel píše:Ty bláho, to by mi strašně urazilo. Kdyby aspoň řekl jiný druh šunky, ale vysočinu bych neskousla.
Emanko, taky mohl říct turisťák…
Ale fakt teda srovnání s uzeninou je humus a vůbec tahle filozofie mi jaksi nesedí ![]()