Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
párkrát se pohne a má hotovo…pokud tedy nelehne na záda a nenechá ty pohyby na partnerce, případně si neporučí kuřbu…to je teda fakt náročné
No ale něco pro to musí udělat, postavit si ho, hýbat se…
Zatímco ona jen vystaví kačku masérovi a nechá to manžela zaplatit.
@zoidberg píše:
No ale něco pro to musí udělat, postavit si ho, hýbat se…
Zatímco ona jen vystaví kačku masérovi a nechá to manžela zaplatit.
někdo si ho nemusí ani postavit ani se moc hýbat ![]()
@Venetia píše: párkrát se pohne a má hotovo…pokud tedy nelehne na záda a nenechá ty pohyby na partnerce, případně si neporučí kuřbu…to je teda fakt náročné
Ee..
![]()
Nepíšeš doufám o svém partnerovi, že ne?
K tomu, že Dračice manžel si to jen zaslouží, pokud opravdu nemá žádnou snahu ani zájem o inovace (což se mi nezdá úplně pravděpodobné, ale prosím).. to já nerozporuju.
Mě opakovaně překvapuje to, jak sem jednak má Dračice potřebu pravidelně psát kdy půjde za masérem, kdy byla za masérem a jak je to s masérem prostě bomba, protože MNĚ by tohle prostě nestačilo.
Znovu: pokud mi jde o krystalicky čistý orgasmus, nemusím se harcovat z pohodlí domova a utrácet těžce vydělaný kačky za dva tři orgasmy měsíčně, protože - práci strojům. ![]()
Ale když chci milování se vším všudy, rozhodně bych nervově nevydržela ležet jak placka a nechat se „dělat“, páč jsem poměrně aktivně založena a masér by se velmi pravděpodobně nestačil divit.
![]()
Ne, fakt ne. Potřebuju se sama zapojit, vymýšlet inovace a kostýmní výpravu, chci něžnosti a
jsem se nechala unést. ![]()
Placenej masér je pro mě prostě lepší šidítko, nic proti němu, pokud to někomu stačí - zase dokážu pochopit, že je to zřejmě to nejlepší, co Dračice ve svém erotickém životě poznala, takže je fascinována.
Ale ani zdaleka to není to nejlepší možné. A o to nejlepší možné - tedy normální milování s někým milovaným, talentovaným, invenčním a s dlouhou (nejen) výdrží se svou zasekaností na masérovi prostě připravuje. ![]()
Ja se ted asi malinko navezu do @Dračice 2, ale v zasade musim rict, ze na jejim pristupu mne toho moc nepoburuje (vlastne vubec nic). Mne vlastne obecne na pristupu k sexu poburuje jen velice malo veci…
No nic, ad Dracice:
Ja te Dracice trochu podezrivam z toho, ze asi moc neoplyvas puvabem. Za coz se ti rovnou omlouvam. Protoze pak mi to totiz do sebe vsechno velice dobre zapada. Tim nepuvabem by se vysvetloval ten maly (ci zadny) zajem manzela a sexualni radovanky s tebou a zaroven by to i vysvetlovalo absenci milencu, ktera je nahrazena onim maserem. To tve vysvetleni duvodu, proc se s milencem nechces zapletat, mi totiz prijde trochu neverohodne. Delas dojem pomerne racionalni zeny, a takova by, myslim, nemela problem uspesne vclenit do sveho zivota nejakeho ochotneho kamara s vyhodami, aniz by to melo nejake dramaticke nasledky.
@Cosmopol ona nepiše že muž s nou nechce mat sex len že si urobi svoje a nerieši jej potreby možu mat sex aj tri krát denne ale ona stoho nič nemá. taktiež nevera nie je otázka krasy. Je kopec chlapou čo posuložia hocičo pokial to má to správne pohlavie. Ako bolo povedane sage o Zaklinači stáči aby okolo duteho stromu s dierou opašal suknu a chlap si pride na svoje tak prečo by si nemohla dračica ak by chcela najst milenca aj keby mala len jedno oko a hrb
@Jogy píše:
@Cosmopol ona nepiše že muž s nou nechce mat sex len že si urobi svoje a nerieši jej potreby možu mat sex aj tri krát denne ale ona stoho nič nemá. taktiež nevera nie je otázka krasy. Je kopec chlapou čo posuložia hocičo pokial to má to správne pohlavie. Ako bolo povedane sage o Zaklinači stáči aby okolo duteho stromu s dierou opašal suknu a chlap si pride na svoje tak prečo by si nemohla dračica ak by chcela najst milenca aj keby mala len jedno oko a hrb
Asi jsem ve svem prispevku u vyrazu „sexualni radovanky“ kladl prilis maly duraz na slovo „radovanky“. Dela to na me totiz ten dojem, ze jeji manzel to hlavne chce mit co nejrychleji odbyte. A k te druhe poznamce - poznal jsem docela dost nepuvabnych zen, ktere (paradoxne?) vubec netouzili po tom, mit sex s partnerem na sve vlastni urovni atraktivity, ale prahly po krasavcich. Tech se jim pochopitelne nedostavalo, protoze krasavci meli moznost lovit v daleko atraktivnejsich lovistich. Mozna je Dracice jednou z nich.
Ale pochopitelne obecne mas pravdu: my chlapi jsme prasata a da se rict, ze jsme schopni vlezt na vse. Alkohol je silne afrodiziakum.
@Cosmopol Teď jsi mě - pokud je Tvoje hypotéza správná, přivedl na myšlenku, že on to takový erotický masér možná taky kolikrát nemá lehký.
![]()
Myslíš, že může říct - jako todleto fakt ne, plotynky prosím, ale na prostournuti čaker si prosimvas paninko sežente někoho jinýho.
A tak.. slozenky se neptaj. ![]()
@sirikit píše:…eroticky maser to nema lehke v ZADNEM pripade. Bud k nemu prijde zena, ktera ho mocne vzrusuje, a potom, chudak, trpi. Anebo prijde zena, ktera ho mocne nevzrusuje, a potom, chudak, trpi.
@Cosmopol Teď jsi mě - pokud je Tvoje hypotéza správná, přivedl na myšlenku, že on to takový erotický masér možná taky kolikrát nemá lehký.![]()
Myslíš, že může říct - jako todleto fakt ne, plotynky prosím, ale na prostournuti čaker si prosimvas paninko sežente někoho jinýho.
A tak.. slozenky se neptaj.
OK, asi existujou i sedive mysi nekde uprostred…
Nicmene - otazka, ktera se nabizi, ktera mne velmi zajima, a kterou kladu do plena: jak pocetna vubec muze byt klientela erotickych maseru? Znaji zdejsi zeny ve svem okoli nejakou takovou? Ja krome virtualni Dracice neznam jednu jedinou.
Tady jeden žasne a druhý se diví
chlap je evidentně sobec co si v sexu jede svoje nehledě na partnerku a může za to ona, protože je zřejmě nepohledná…já se picnu.
@Anna766 píše:
Tady jeden žasne a druhý se divíchlap je evidentně sobec co si v sexu jede svoje nehledě na partnerku a může za to ona, protože je zřejmě nepohledná…já se picnu.
Pozor! Ja jsem nikde nerekl, ze ona snad a priori nese nejakou vinu! Pokusil jsem se pouze nastinit jeden z moznych scenaru. A nadto jsem jasne rekl, ze jeji pristup mne vubec nepoburuje! Absolutne mu rozumim. Co ma taky ta chudak zenska jinyho delat!
@Cosmopol píše: …eroticky maser to nema lehke v ZADNEM pripade. Bud k nemu prijde zena, ktera ho mocne vzrusuje, a potom, chudak, trpi. Anebo prijde zena, ktera ho mocne nevzrusuje, a potom, chudak, trpi.OK, asi existujou i sedive mysi nekde uprostred…
Nicmene - otazka, ktera se nabizi, ktera mne velmi zajima, a kterou kladu do plena: jak pocetna vubec muze byt klientela erotickych maseru? Znaji zdejsi zeny ve svem okoli nejakou takovou? Ja krome virtualni Dracice neznam jednu jedinou.
Hele, já taky žádnou neznám. A abych pravdu řekla, neznám ani žádného erotického maséra. ![]()
@Amelie30 píše:
Hele, já taky žádnou neznám. A abych pravdu řekla, neznám ani žádného erotického maséra.
Já taky ne. I když
jsou tu thajské masáže, to není stejný?
@Cosmopol píše: …eroticky maser to nema lehke v ZADNEM pripade. Bud k nemu prijde zena, ktera ho mocne vzrusuje, a potom, chudak, trpi. Anebo prijde zena, ktera ho mocne nevzrusuje, a potom, chudak, trpi.OK, asi existujou i sedive mysi nekde uprostred…
Tak co já jsem pochopila, tak Dračice masér není erotický masér, ale normální masér, který se nějakým způsobem s Dračicí „domluvil“, že jí prostě po klasické masáži ještě dodělá rukou. Jiným lidem ale masíruje záda, šíji, co je třeba atd. takže podle mého bude vytížen dost, jako každý normální masér. Takhle jsem to alespoň pochopila já.
@káťa píše:
Tak mně to přijde v pohodě. Může to brát v podstatě jako tantrickou masáž. Tam jde taky o masáž celého těla, které může skončit vyvrcholením.
Já tedy podobných služeb nevyužívám a nikdy jsem nevyužívala, ale přijde mi to jako bezpečnější řešení pro vztah a děti, než si pořídit milence.
Ona tantrická masáž nemá s tantrou moc společného, většina masérek a masérů má kurz od jedná manželské dvoji co vlastní „masážní salon“ a podobné kurzy pořádají. V zásadě uvádějí do praxe učení jednoho amerického sexuologa, který se tantrou možná inspiroval, ale pokud vím tak tento výraz nepoužívá.
Prostituce je definována jako: „poskytování sexuálních služeb (obvykle manuální stimulace, orální sex, pohlavní styk nebo anální sex) za úplatu nebo jakoukoli jinou protihodnotu). Jednoznačně se tedy o prostituci jedná.
Výhodou určitě je, že „tantrický masér/masérka“ mají sexuologické školení ![]()