Nevěřím mužům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.9.16 08:47
@Bora-Bora píše:
Já vim, proto to píšu, protože když už jseš neverna, tak je jedno, kam se to posune, ne?

Je, máš naprostou pravdu. Představuju si, že mi moje partnerka řekla - ale já tě nepodvádím, on mi jen masíruje pohlaví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.16 08:53
@Bora-Bora píše:
Brutální :mrgreen:, ale její muž to nevi, jen to platí :roll:. Nesoulad v sexu pro mě je známkou toho, že je problém hloubš, jen je treba najít příčinu :think:
Neříkám, že sex je základem vztahu, ale soulad v něm ano

U nás to bylo první, co přestalo fungovat…Resp. první viditelná známka ze strany mojí ženy. Až postupem času jsem zjišťoval, že to byl vrchol ledovce. Pokud to neklape v posteli, vztah se podle mého názoru nedá dlouhodobě udržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.16 11:41
@Dračice 2 píše:
Milence jsem nikdy neměla, a jak už jsem psala, manžel na to říká FUJ. Znám to jen z vyprávění kamarádek.

No teda…myslím, že o dost přicházíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.16 13:32
@Dračice 2 píše:
To já vím. :oops:

Upřímně, nějaký milenec by to asi vyřešil. Tvůj muz totiž není úplně v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
15.1.18 18:47

@morgien Přesně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
15.1.18 18:56
@Anonymní píše:
Ahoj, musím se trochu vypsat, protože mě to docela dost trápí.
Neměla jsem to tak vždycky, ale poslední dobou sleduju, že těm chlapům prostě nevěřím. Pracuju v mužském kolektivu, a i když někteří z nich mají manželky, přítelkyně a dokonce i děti, nestačím se divit co z nich někdy padá za perly. Vím, že před sebou můžou i trochu machrovat, ale každopádně mluví pravdu. Třeba jeden kolega, má manželku a dítě, a není mu blbý chlubit se tím že jí někde zahnul. Nebo jeden známej kterej má taky dítě, se i předemnou příteli chlubil, že byl na víkend na pánské jízdě a přehnul tam nějakou holku. Když se ho přítel zeptal a co ta jeho přítelkyně, mávl nad tím rukou. Jako by to bylo úplně normální. Jako jasně, je to jejich věc, já jim na to ani nic neříkám, ale tohle všechno mě přesvědčilo že se chlapům nedá věřit. Dřív když jsem neměla přítele, se mi několikrát stalo že po mě šel zadaný chlap a ani mu nebylo blbý zatajit předemnou jeho přítelkyni, ale naštěstí jsem se to dozvěděla včas. Můj přítel taky nebyl dřív úplně svatý, nebyl teda takový extrém a hlavně byl mladej a nevybouřenej, ale vím že své bývalé taky zahnul, proto jsem pořád tak nějak na pozoru. Moc totiž nevěřím ani jemu a to mě dost trápí. Nedělám mu scény nebo tak, chodí si kam chce, ale ví že mu nevěřím a vidí na mě že jsem nervózní. Nevím jestli kolem sebe mám jen špatný chlapy, nebo jestli se takhle ti chlapi jen vytahují, nebo jestli opravdu každý chlap zahýbá…nevím co si myslet, ale přemýšlím že radši budu sama než se pořád takhle stresovat. Přítel je hodný, za tu dobu co jsme spolu mi nedal důvod abych mu nevěřila, ale přesto důvěra k němu nějak opadla. Nechci jednou být za chudinku. Tím neříkám že ženský nezahýbají, ale u chlapů jsem o tom slyšela fakt na každým kroku :? nevím, jak si s tou nedůvěrou poradit. S

Bohužel je to tak, pánové jsou zvířátka. O partnerkách někdy mluví opravdu hnusně! Dokážou zajít do naprostých detailů např co se sexu týče a veselé se u toho baví… smutné ale je to tak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
15.1.18 19:09

@cecetka Takže za vše vlastně můžou ženy! ona se ženská třeba někdy může rozkrájet ale protože má doma prasáka tak ji to není k ničemu…když chlap chce důvod si najde vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
16.1.18 01:24
@Annabela11 píše:
Bohužel je to tak, pánové jsou zvířátka. O partnerkách někdy mluví opravdu hnusně! Dokážou zajít do naprostých detailů např co se sexu týče a veselé se u toho baví… smutné ale je to tak!

ale no trocha sovšebecnuješ ja som napriklad nikdy nepodviedol a ani neplanujem a nie som jedini ale fajn to o tych zvieratkach by sa dalo aplikovat aj na ženy… emmimino je samo osebe celkom dobrá ukažka toho každu chvilu sa to tu rieši napriklad včera som čítal ako jedna žena písala že má dilemu pohodove manželstvo s potomkom na jednej strane nabidka sexu na druhej a nevie odolat lebo ho to k nemu strašne taha aj ked ide iba o sex :mrgreen: nazoaj su tie zvieratka len muži a mate im čo vyčitát? A dneska zas inej teme ina žena vravela že opčas chlapa podvedie ale je to len jednorázova nevera a ta nestoji ani za reč. A verim že zajtra ak by som hladal našiel by som zase niečo. A vlasne ja mám rovku skusénost ako zakladatelka prácoval som ženskom kolektíve a možem vám bez kuska zveličovania povedat že kážda vydata žena s detmi tam mala milenca a aby som bol uprimní že často rovanko zadaními kolegami :mrgreen: inej práci tam bo zas taky mladý zajko ktory hmmm zajačil celou skupinou zrelych vydatych žien. A ano musím povedat že sa mi to nepáči a ano otriaslo to vieru vztahy. Ale ked už odsudit podvazanie tak vo vešobecnosti a nie že muži sú zly a ženy sú tie obete :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
16.1.18 09:01
@Dračice 2 píše:
V tom s tebou docela souhlasím. Jen ženy o svých nevěrách tak často nemluví. Chlapi se tím chlubí a zvedá jim to sebevědomí. A jeden případ, který vás možná pobaví. Kolegyňka z práce mě vyprávěla, že byly na silvestra s partou na chatě a byla tam kamarádka, která už mnoho let oficiálně žije s přítelem. Ale to pro ni není až takový závazek a dost střídá chlapy. Teď tam byla s nějakým medikem, takovým fešákem. V noci spali v jedné místnosti, tak slyšela co se děje ve vedlejší posteli. Vždy slyšela „dovnitř“…„ven“…dovnitř„…“ven." vždy v takových několika vteřinových intervalech. Přemýšlela co to tam s tím medikem dělají? Oni asi souloží ale nějak divně. Ráno se ji na to ptala a ona ji to potvrdila. Řekla ji ale, že ji ho tam vždy strčí, po chvili vytáhne a pak mají třeba 20 vteřin přestávku a zase „dovnitř“… „ven“… a tak dále. Ona se ji ptala co ten její přítel, jestli to není nevěra. Víte co jí řekla? Že když tam je ta pauza, že to není nevěra že to vlastně není šukání. Nevěra by to byla, kdyby normálně přirážel v pravidelném rytmu. :jazyk: To je co? :mrgreen:
To budu muset říct zítra svému masérovi. Zítra jdu zase na erotickou masáž. Ten bude koukat. Co kdybych mu řekla, když mě to dělá rukou, že by to mohl dělat také tak. „Dovnitř,“…pak pauza „a ven“…a pauza, že by to nebyla nevěra. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kamarádka je asi velká srandistka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
16.1.18 09:07

@Dračice 2 tobě z toho Zemana dočista hráblo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
16.1.18 10:17

@Jogy Nenapsala jsem že všichni chlapi jsou zvířátka a ani jsem nepsala že ženský jsou svatý… píší o tom že chlapi jsou čunata v tom směru že se dokáží bavit o své partnerce takovým způsobem že když to člověk slyší tak se mu zvedá žaludek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
16.1.18 10:25

No ja kdyz vidim pritelovi kamarady jak mluvi, tak mam uplne strach, jak on se bavi. Natoz jak se bavi o me. Nechci mu nic zalazovat, moc casto nikam nechodi a je se mnou…ale pred kamaradama obcas klobouk dolu. :( je to smutny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
16.1.18 10:42

@Dračice 2 A zjistit to že to dělá váš muž tak by jste to taky nebrala jako nevěru??pokud by si nechal masírovat pinďoura?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
16.1.18 11:36

@Dračice 2 Většinou je to věc chlapů že se nechávají tímto způsobem uspokojovat, pokud je váš manžel takový tak se asi ani nedivím že se chodíte uspokojovat na erotické masáže…Ale podle mě to nevěra je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
16.1.18 21:25
@Dračice 2 píše:
Můj manžel neví, že chodím na erotické masáže. Vysvětlovala jsem to tady mnohokrát. Manžel je sobec, nikdy mne nepřivedl k orgasmu a ani se o to nesnaží. Užije si on a na mne kašle, takže už výčitky nemám. Obráceně by mě to samozřejmě vadilo. Ale pokud bych mu já odmítala sex tak jako on mě, tak bych proti tomu nic říct nemohla.

ja si nemyslim že je to za danych okolnosti nevera vlasne si myslim že si to celkom dobre vyriešila určite lepšíe ako keby si chodila za susedom :palec: nechápm takych ludi čo kašlu na potreby partnera mna by to nebavilo pokial sa to patrtnerke nepačilo odbavit sa a ist si po svojom je take ubohe :? nie som fanušík nevery ale takychto prípadoch to nie je nepochopitelne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí