Nevěřím mužům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
17.1.18 09:01

@Ms.Ragdoll já ti nevím, tohle těžko soudit. Měla jsi někdy chlapa, co by ti nevyhovoval v posteli? Já jo, šílený. Taky je to pro mě důvod k rozchodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
17.1.18 09:02
@g.sandova píše:
@Dračice 2 víš co si myslím? Nemá smysl, aby ses tu obhajovala. zoidberg provokuje a některé uživatelky budou hájit chlapy, i kdyby nevím co

Pravda. A jine uzivatelky zase budou hajit zeny, i kdyby nevim co :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
17.1.18 09:11
@g.sandova píše:
@Ms.Ragdoll já ti nevím, tohle těžko soudit. Měla jsi někdy chlapa, co by ti nevyhovoval v posteli? Já jo, šílený. Taky je to pro mě důvod k rozchodu

Jo mela, a kdyz to nechtel resit, tak jsme se proste rozesli. Ale zakladatelka to ma jinak. Takhle roky zije a tvari se, ze ji to staci a porad dokola na to manzelovi pristupuje :nevim: Manzel se postavil jednou na odpor, ale sama se nijak extra nesnazi to resit, radsi si tise trpi a jde na zase masaz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
17.1.18 09:13

Příspěvek upraven 17.01.18 v 10:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
17.1.18 09:58
@Dračice 2 píše:
Já jsem to tady psala už mnohokrát. Manžel je jinak hodný, pracuje, dává mě peníze, stará se o děti, ale ten sex… Je tak prostě vychovaný. A že to podstupuji? Když mu nevyhovím, je vzteklý a podrážděný a odnesou to děti.

Takže nasazuješ parohy hodnýmu troubovi nebo je vzteklý a zase tak hodný není…
Je asi otázko kdo z vás koho víc zneužívá, ty jeho kvůli zázemí, on Tebe kvůli sexu.

Je to úplně stejné jako kdyby on chodil pravidelně za jednou prostitutkou. To už jsem někde psal.
Jen nerozumím tomu proč by Ti vadilo, že na nějaké masáže nebo tou prostitutkou chodí on.

Rozumím tomu, že by vadila milenka - ta by ohrožovala tvoje „materiální zajištění“, ale proč i jemu nemůžeš měřit stejně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75759
17.1.18 10:29
@Josef_t píše:
Takže nasazuješ parohy hodnýmu troubovi nebo je vzteklý a zase tak hodný není…
Je asi otázko kdo z vás koho víc zneužívá, ty jeho kvůli zázemí, on Tebe kvůli sexu.

Je to úplně stejné jako kdyby on chodil pravidelně za jednou prostitutkou. To už jsem někde psal.
Jen nerozumím tomu proč by Ti vadilo, že na nějaké masáže nebo tou prostitutkou chodí on.

Rozumím tomu, že by vadila milenka - ta by ohrožovala tvoje „materiální zajištění“, ale proč i jemu nemůžeš měřit stejně?
@Ms.Ragdoll píše:
A tobe prijde tvuj pristup normalni? To ty sis ho vybrala, ty jsi s nim i presto vsechno zustala a porad se pred nim tvaris, ze je teda vse ok…To prece vydrzis, myslis pri tom na Anglii, a pak si zajedes k „maserovi“ :roll:

Manzel nemuze za tvoji nespokojenost, za tu jsi muzes ty sama, to ty jsi ta co tady vlatnimu manzelovi neustale lze a neumi byt uprimna ani sama k sobe. Pouzivas jeho pristup k sexu, jako omluvu pro svoje srabske chovani a podvadeni, ktery ti on jeste nevedomky a s radosti plati…

Jo on je mozna pruderni a kdesi cosi, ale ty jsi z Vas dvou ten vetsi pokrytec. Pohodlna a lina zenska, co nez aby si udelala poradek v zivote a mohla spokojeně zit se vsim vsudy, tak si radeji pokoutne plati eroticke sluzby a doslova si libuje v pozici citove vyprahle obeti sveho sobeckeho manzela co nevi, kam sahnout a nic ho nezajima…

Souhlasím a souhlasím.
Jasně, že si každý řešíme soukromí, jak nejlíp umíme, ale platit si v podstatě gigola a vytrvale se tvářit, jak jsem to vyhrala, mi přijde jako nejzoufalejsi řešení. :roll:
Jasně jasně, bolavá záda a celotelova dvouhodinová masáž. :andel: Ale na masáže tu chodí dav lidí a nepatuju si, že by z nich byl takhle urvany ještě někdo další. :mrgreen:
Tak kruci, pokud jsem sexuálně frustrovana, s manzelem fakt nejde nic dělat a nemíním se rozvádět, buď jednorázově investuju 1200 do výkonné hračky, se kterou mám orgasmu, kolik jen vydržím - nebo si najdu schopného milence, který mě dokáže saturovat nejen sexuálně, ale i citově a neponizuju se pozicí platiciho zákazníka.

Půl eMimi tu odsuzuje Cosmopola, který si občas oživí sexuální život prostitutkou. Nevidím rozdíl mezi prostitutkou a erotickým maserem, snad jenom, že od maséra člověk s menší pravděpodobností přinese domů pohlavní chorobu. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
17.1.18 10:51
@sirikit píše:
Souhlasím a souhlasím.
Jasně, že si každý řešíme soukromí, jak nejlíp umíme, ale platit si v podstatě gigola a vytrvale se tvářit, jak jsem to vyhrala, mi přijde jako nejzoufalejsi řešení. :roll:
Jasně jasně, bolavá záda a celotelova dvouhodinová masáž. :andel: Ale na masáže tu chodí dav lidí a nepatuju si, že by z nich byl takhle urvany ještě někdo další. :mrgreen:
Tak kruci, pokud jsem sexuálně frustrovana, s manzelem fakt nejde nic dělat a nemíním se rozvádět, buď jednorázově investuju 1200 do výkonné hračky, se kterou mám orgasmu, kolik jen vydržím - nebo si najdu schopného milence, který mě dokáže saturovat nejen sexuálně, ale i citově a neponizuju se pozicí platiciho zákazníka.Půl eMimi tu odsuzuje Cosmopola, který si občas oživí sexuální život prostitutkou. Nevidím rozdíl mezi prostitutkou a erotickým maserem, snad jenom, že od maséra člověk s menší pravděpodobností přinese domů pohlavní chorobu. 8)

jasně že je to stejné, nevěra to je i když si to někdo okecává jak chce. těžko by se jí líbilo kdyby jí manžel řekl že byl v bordelu ale byla to jen služba :mrgreen: Jen tam chodí málo protože jí to dost leze na mozek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
17.1.18 10:59
@sirikit píše:
Souhlasím a souhlasím.
Tak kruci, pokud jsem sexuálně frustrovana, s manzelem fakt nejde nic dělat a nemíním se rozvádět, buď jednorázově investuju 1200 do výkonné hračky, se kterou mám orgasmu, kolik jen vydržím - nebo si najdu schopného milence, který mě dokáže saturovat nejen sexuálně, ale i citově a neponizuju se pozicí platiciho zákazníka.Půl eMimi tu odsuzuje Cosmopola, který si občas oživí sexuální život prostitutkou. Nevidím rozdíl mezi prostitutkou a erotickým maserem, snad jenom, že od maséra člověk s menší pravděpodobností přinese domů pohlavní chorobu. 8)

Tak mně to přijde v pohodě. Může to brát v podstatě jako tantrickou masáž. Tam jde taky o masáž celého těla, které může skončit vyvrcholením.
Já tedy podobných služeb nevyužívám a nikdy jsem nevyužívala, ale přijde mi to jako bezpečnější řešení pro vztah a děti, než si pořídit milence.

• Citovat
  • Upravit
106364
17.1.18 11:02
@zoidberg píše:
Máš chybný přístup, sex není o tom lehnout si, roztáhnout kýty a čekat až mě „někdo udělá orgasmus“. Tvůj muž taky pro svůj orgasmus musí něco udělat, ty jen ležíš a neděláš nic a pak si stěžuješ? Vždyť máš na to stejně času jako on!

prosim tě, co muž pro ten svůj orgasmus dělá?..to jsem u nikoho nezaznamenala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
17.1.18 11:04
@Venetia píše:

ty pohyby ne, musí se trošku hýbat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106364
17.1.18 11:05
@zoidberg píše:
Tak řekni, že ve čtvrtky a neděle si lehne a bude držet on. A ty se na něm udělej. Podle mě jste leví oba, copak nemáš prsty? Neumíš si podložit zadek polštářem? To je lepší prohlásit, že je to manželův problém a nechat si ji honit masérem, že? :mrgreen:
prosím ? Čteš to vůbec ? :D
@Ms.Ragdoll píše:
A tobe prijde tvuj pristup normalni? To ty sis ho vybrala, ty jsi s nim i presto vsechno zustala a porad se pred nim tvaris, ze je teda vse ok…To prece vydrzis, myslis pri tom na Anglii, a pak si zajedes k „maserovi“ :roll:

Manzel nemuze za tvoji nespokojenost, za tu jsi muzes ty sama, to ty jsi ta co tady vlatnimu manzelovi neustale lze a neumi byt uprimna ani sama k sobe. Pouzivas jeho pristup k sexu, jako omluvu pro svoje srabske chovani a podvadeni, ktery ti on jeste nevedomky a s radosti plati…

Jo on je mozna pruderni a kdesi cosi, ale ty jsi z Vas dvou ten vetsi pokrytec. Pohodlna a lina zenska, co nez aby si udelala poradek v zivote a mohla spokojeně zit se vsim vsudy, tak si radeji pokoutne plati eroticke sluzby a doslova si libuje v pozici citove vyprahle obeti sveho sobeckeho manzela co nevi, kam sahnout a nic ho nezajima…

Já myslím, že s ním se nedá v tomto směru o ničem mluvit..už to tu psala mockrát. S někým prostě nic nenaděláš..někdo se vzbouří a někdo se podřídí, aby měl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
17.1.18 11:08
@Venetia píše:

No jasně, co by dělal? Lehne si, sundá trenky a orgasmus si přivodí sugescí asi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106364
17.1.18 11:11
@Ms.Ragdoll píše:
Ja vim, ani nevim proc mi to nedalo a reaguju na to… Taha to temer do kazde diskuze, jakej je manzel kdesi cosi, jak ona to roky musi trpet ale konecne ma masera, tak manzel plati a je rad, ze ji konecne neboli zada :) Nejdriv jsem ji litovala, ale ten je mi spis lito toho chlapa. :nevim:Příspěvek upraven 17.01.18 v 08:57
to si děláš srandu …takový chlap si to jen zaslouží ..když nemá žádnou snahu …kdo by tohle dlouhodobě vydržel .
@zoidberg píše:
Nevěřím ti. Chce jen misionářskou polohu? Tak prostě nejdříve bude poloha na koníčka! Nebo prostě doma nesmíš ani kvoknout? To je pak ale jiná kapitola. Pokud potřebuješ hodiny hladit a neumíš se na sex naladit, tak to není o jeho sobeckosti, ale o tvojí náročnosti. Tobě se prostě nechce, tak to řešíš jednoduše nevěrou. Zakázané ovoce chutná nejlépe, zvlášť pokud si jej ještě dokážeš pro sebe zdůvodnit domnělým sobectvím manžela.
tak každý je přece v sexu zaměřený jinak , vzrušují ho jiné věci ..to by měl partner vědět , pokud se aspon trochu zajímá
@g.sandova píše:
jenže mají děti … a sex není důvod k tomu rozvrátit jim rodinu
@Ms.Ragdoll píše:
Pravda. A jine uzivatelky zase budou hajit zeny, i kdyby nevim co :)

prosim te a jak bys to s takovým chlapem asi řešila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106364
17.1.18 11:13
@Markéta80 píše:
ty pohyby ne, musí se trošku hýbat :mrgreen:
jo tak :mrgreen:
@zoidberg píše:
No jasně, co by dělal? Lehne si, sundá trenky a orgasmus si přivodí sugescí asi :mrgreen:

párkrát se pohne a má hotovo…pokud tedy nelehne na záda a nenechá ty pohyby na partnerce, případně si neporučí kuřbu…to je teda fakt náročné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
17.1.18 11:13

@Venetia no vždyť jo, proto chápu ty masáže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie