Nevěřím mužům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
káťa
18.1.18 08:20
@Josef_t píše:
Ona tantrická masáž nemá s tantrou moc společného, většina masérek a masérů má kurz od jedná manželské dvoji co vlastní „masážní salon“ a podobné kurzy pořádají. V zásadě uvádějí do praxe učení jednoho amerického sexuologa, který se tantrou možná inspiroval, ale pokud vím tak tento výraz nepoužívá.Prostituce je definována jako: „poskytování sexuálních služeb (obvykle manuální stimulace, orální sex, pohlavní styk nebo anální sex) za úplatu nebo jakoukoli jinou protihodnotu). Jednoznačně se tedy o prostituci jedná.
Výhodou určitě je, že „tantrický masér/masérka“ mají sexuologické školení :-)

To bys ale prostitucí musel nazvat každé druhé (možná i míňté) manželství a partnerství. :lol:

• Citovat
  • Upravit
148794
18.1.18 08:20
@g.sandova píše:
@Anna766 no, to asi těžko, pokud myslíš tradiční thajskou.

Zřejmě tradiční. Vím jen že se tu nacházejí. Nikdy jsem tam nebyla a ani to neplánuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
18.1.18 08:23

@Dračice 2 mně to přijde ok, jak lépe to vyřešit, nerozvratit rodinu. Jenom otázka, tobě to předtím nedošlo, že to bude hrozný? Mně by se takový sex fakt až hnusil. Připadala bych si v podstatě jako nafukovací, víš, jak to myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13926
18.1.18 08:52
@káťa píše:
To bys ale prostitucí musel nazvat každé druhé (možná i míňté) manželství a partnerství. :lol:

Myslím, že něco podobného napsal kdysi Marx :-)

Je to sice kruté, ale něco na tom možná bude :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106305
18.1.18 09:40
@sirikit píše:
Ee.. :think: :think:
Nepíšeš doufám o svém partnerovi, že ne?K tomu, že Dračice manžel si to jen zaslouží, pokud opravdu nemá žádnou snahu ani zájem o inovace (což se mi nezdá úplně pravděpodobné, ale prosím).. to já nerozporuju.
Mě opakovaně překvapuje to, jak sem jednak má Dračice potřebu pravidelně psát kdy půjde za masérem, kdy byla za masérem a jak je to s masérem prostě bomba, protože MNĚ by tohle prostě nestačilo.
Znovu: pokud mi jde o krystalicky čistý orgasmus, nemusím se harcovat z pohodlí domova a utrácet těžce vydělaný kačky za dva tři orgasmy měsíčně, protože - práci strojům. :jazyk:
Ale když chci milování se vším všudy, rozhodně bych nervově nevydržela ležet jak placka a nechat se „dělat“, páč jsem poměrně aktivně založena a masér by se velmi pravděpodobně nestačil divit. :mrgreen: :mrgreen:
Ne, fakt ne. Potřebuju se sama zapojit, vymýšlet inovace a kostýmní výpravu, chci něžnosti a :oops: :oops: :oops: jsem se nechala unést. :nevim:
Plac/o'enej masér je pro mě prostě lepší šidítko, nic proti němu, pokud to někomu stačí - zase dokážu pochopit, že je to zřejmě to nejlepší, co Dračice ve svém erotickém životě poznala, takže je fascinována.
Ale ani zdaleka to není to nejlepší možné. A o to nejlepší možné - tedy normální milování s někým milovaným, talentovaným, invenčním a s dlouhou (nejen) výdrží se svou zasekaností na masérovi prostě připravuje. :nevim:

Ee :think:

proto píšu, že každý potřebuje něco jiného…jí je asi milejší ruka..než hračka a milence nechce, aby neohrozila rodinu…tak kdy jí to takhle stačí jen po povrchu :nevim:

ležet jak placka :D to asi uplně ne, ale když víš, že z toho stejně nic mít nebudeš, tak proč se nějak moc namáhat, většinou partnera už znáš, tak víš co k tomu potřebuje. Kostýmní výprava při ranní rychlovce mi nějak uniká a asi i jindy…respektive to vůbec nechápu, inovace taktéž… mně stačí to, co k tomu potřebuju já a když to není, tak prostě smůla…není to jen o mně a umím si počkat.
maser je pro mně uplně mimo, po povrchu mi to nestačí a aby na mně chmatal cizí chlap.. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.18 09:52

@Cosmopol Proč by měla být hned nehezká? co je to za blbost? takže jako všichni pánové kteří chodí po bordelech jsou příšery nebo jak? Já teda nevím ale některý názory tady, jsou fakt síla!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.1.18 10:45

Ano, je to pravda. jsem velmi neatraktivni a skareda a manzel se mnou nechce spat rikal mi to. ale rozvest se nechce

• Citovat
  • Upravit
148794
18.1.18 11:15
@Anonymní píše:
Ano, je to pravda. jsem velmi neatraktivni a skareda a manzel se mnou nechce spat rikal mi to. ale rozvest se nechce

Jestli to není pokus o vtip…proč si tě tedy vzal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75753
18.1.18 11:19
@Venetia píše:
Ee :think:

proto píšu, že každý potřebuje něco jiného…jí je asi milejší ruka..než hračka a milence nechce, aby neohrozila rodinu…tak kdy jí to takhle stačí jen po povrchu :nevim:

ležet jak placka :D to asi uplně ne, ale když víš, že z toho stejně nic mít nebudeš, tak proč se nějak moc namáhat, většinou partnera už znáš, tak víš co k tomu potřebuje. Kostýmní výprava při ranní rychlovce mi nějak uniká a asi i jindy…respektive to vůbec nechápu, inovace taktéž… mně stačí to, co k tomu potřebuju já a když to není, tak prostě smůla…není to jen o mně a umím si počkat.
maser je pro mně uplně mimo, po povrchu mi to nestačí a aby na mně chmatal cizí chlap.. :poblion:

Uhm, fakt je každej jinej a je potřeba to respektovat.
Já opravdu rozlišuju, viz výše, takovou tu účelovku - prostě aktivitu k co nejsnazšímu dosažení orgasmu, a tam je mi celkem jedno, jak se ho doberu. Chci prostě tu vlnu… :oops:
Nebo partnerská záležitost, a tam jde - aspoň v mých náročných očích - o nesrovnatelně víc. A pak to holt chci s s citečkama, exkluzivně a s veškerou parádou. :oops: :oops:
Klidně občas rychlovku na zadních sedadlech, když musíš, tak musíš.. :nevim: - jindy celonoční šichtu - a cokoli mezi tím. :mrgreen: Nuda, zabiják vztahu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75753
18.1.18 11:19
@Anna766 píše:
Jestli to není pokus o vtip…proč si tě tedy vzal?

Má dukáty a chalupu a chalupu dostane od táty, ne, woe? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106305
18.1.18 11:23
@sirikit píše:
Uhm, fakt je každej jinej a je potřeba to respektovat.
Já opravdu rozlišuju, viz výše, takovou tu účelovku - prostě aktivitu k co nejsnazšímu dosažení orgasmu, a tam je mi celkem jedno, jak se ho doberu. Chci prostě tu vlnu… :oops:
Nebo partnerská záležitost, a tam jde - aspoň v mých náročných očích - o nesrovnatelně víc. A pak to holt chci s s citečkama, exkluzivně a s veškerou parádou. :oops: :oops:
Klidně občas rychlovku na zadních sedadlech, když musíš, tak musíš.. :nevim: - jindy celonoční šichtu - a cokoli mezi tím. :mrgreen: Nuda, zabiják vztahu. :mrgreen:

tak citečky nebo spíš nějaké to mazlení. vzájemné propojení je pro mně základ…to mi naštestí nechybí… s kvalitou sexu to podle mně nemá až moc společného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
18.1.18 11:25

Já taky moc nevěřím.. ale tak jsou i slušní, věrní chlapi, ale je jich menšina, tak jako vůbec slušných lidí, s tím se musí počítat…a pořádně probírat, než si člověk někoho uváže na krk a založí rodinu…

tak jako třeba ženatí chlapi u nás ve firmě? Sodoma gomora a to prý je ještě v jiných firmách často horší…
kdybych chtěla, tak můžu spát s půlkou firmy, těch nabídek od převážně zadaných a ženatých už bylo mnoho, ale nějak po tom netoužím :nevim:

nejsmutnější ale je, jak často mluví o svých partnerkách/ženách..kdyby si alespoň zachovali jakous takous úroveň, když už chtějí podvádět a aspoň mlčeli, ale tohle je hnus..

je ale fakt, že možná pochopím víc postaršího ženatýho páprdu, který je na větvi z mladší ženský, než mladou ženskou, která je ochotná s ním vlézt do postele :nevim: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75753
18.1.18 11:29
@Venetia píše:
tak citečky nebo spíš nějaké to mazlení. vzájemné propojení je pro mně základ…to mi naštestí nechybí… s kvalitou sexu to podle mně nemá až moc společného

Jo, to chápu. :pankac: :hug:
Ale co je teda pak masér? Buď „cesta k dosažení orgasmu“ - a pak je přeci jedno, jestli masér, sprcha nebo womanizér.. :nevim:, nebo jsou tam i city a kdyby měla toho dne záskok stejně manuálně zručná erotická masérka, bude Dračice v háji.
A v tom případě je to smutnej supl za milovaného partnera, i když chápu, že pro Dračičinu rodinu mnohem bezpečnější, než milenec.
A už dost se zpochybňováním, Dračici to tak vyhovuje - a pak je všechno v nejlepším pořádku. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106305
18.1.18 11:47
@sirikit píše:
Jo, to chápu. :pankac: :hug:
Ale co je teda pak masér? Buď „cesta k dosažení orgasmu“ - a pak je přeci jedno, jestli masér, sprcha nebo womanizér.. :nevim:, nebo jsou tam i city a kdyby měla toho dne záskok stejně manuálně zručná erotická masérka, bude Dračice v háji.
A v tom případě je to smutnej supl za milovaného partnera, i když chápu, že pro Dračičinu rodinu mnohem bezpečnější, než milenec.
A už dost se zpochybňováním, Dračici to tak vyhovuje - a pak je všechno v nejlepším pořádku. :kytka:

já to nedokážu posoudit…orgasmus si taky zajistím nějakou tou hračkou… já bych řekla, že dračici chybí hlavně to hlazení… a jak tohle získat, když nechce milence a manžel na ní kašle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
18.1.18 11:52

Hračka nepohladi, co je na tom nepochopitelneho. Hračka nedá energii jako živý muž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí