Nevěřím mužům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106331
18.1.18 12:04
@g.sandova píše:
Hračka nepohladi, co je na tom nepochopitelneho. Hračka nedá energii jako živý muž.

jenže zase od cizího chlapa to nemá ten náboj…když hlazení, něha, tak s někým ke komu mám nějaké propojení, city, emoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
18.1.18 12:08

@Venetia tak to snad musí vědět ona, ne? Tady je každej odborník na cizí život i bazén sexuální :mrgreen:.
Co je na tom tak divnyho, že to někomu může takhle vyhovovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106331
18.1.18 12:12
@g.sandova píše:
@Venetia tak to snad musí vědět ona, ne? Tady je každej odborník na cizí život i bazén sexuální :mrgreen:.
Co je na tom tak divnyho, že to někomu může takhle vyhovovat?

no není..každej jsme jinej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40418
18.1.18 12:13
@Venetia píše:
jenže zase od cizího chlapa to nemá ten náboj…když hlazení, něha, tak s někým ke komu mám nějaké propojení, city, emoce

Já myslím, že Dračici to vyhovuje, navíc už je na maséra zvyklá a nezbývá než závidět, že to má se sexem tak jednoduché…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75757
18.1.18 12:22
@free333 píše:
Já myslím, že Dračici to vyhovuje, navíc už je na maséra zvyklá a nezbývá než závidět, že to má se sexem tak jednoduché…

Už Tě úplně vidím, jak si jdeš svůj sexuální život po jejím vzoru zjednodušit. :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148843
18.1.18 13:02
@sirikit píše:
Má dukáty a chalupu a chalupu dostane od táty, ne, woe? :nevim:

A jooo :zed: jsem to nedovtipa. :oops: ty červený sešitky pod lampičkou to maj opačně no, vona chudá ale lepá, on bohatý ale ušlechtilý ztepilý vévoda… už bych to měla přestat číst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148843
18.1.18 13:04
@Dračice 2 píše:
Na ty masáže chodím už 3 roky. Maséra velice dobře znám, máme blízký vztah za du dobu, je milý pozorný a jeho doteky jsou mě velice příjemné.

A my ti přejeme :kytka: když ti to nedopřeje manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40418
18.1.18 13:05
@sirikit píše:
Už Tě úplně vidím, jak si jdeš svůj sexuální život po jejím vzoru zjednodušit. :jazyk: :mrgreen:

Tak třeba to klapne v příštím životě! Člověk by si ušetřil nervů, starostí, slz atd., kdyby mu stačil poloimpotentní manžel a masér :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13928
18.1.18 13:56
@Dračice 2 píše:
Na ty masáže chodím už 3 roky. Maséra velice dobře znám, máme blízký vztah za du dobu, je milý pozorný a jeho doteky jsou mě velice příjemné.

Takže svým způsobem jen trochu jiný milenecký vztah :-)
Na druhou stranu proč nemá mít manžel stejná práva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.18 14:08

@Josef_t Manžel se uspokojí doma na své ženě ale už nemá zájem na tom uspokojit svou ženu. Co má tedy chudák žena dělat? Manžel odpírá své ženě potěšení ze sexu!!na to má právo? Jeho blbost má ji vijit vstříc a žena by nikam jinam nechodila.

• Citovat
  • Upravit
40418
18.1.18 14:12
@Josef_t píše:
Na druhou stranu proč nemá mít manžel stejná práva?

K čemu by byla Dračice manželovi milenka?
Když mu stačí ten pořád stejný sex, to by i milenka dost rychle prchla… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.18 14:14
  • Citovat
  • Upravit
40418
18.1.18 14:16
@Anonymní píše:
@free333 :palec:

Jojo, vždyt je to až směšné, že by si Dračice manžel pořídil milenku :lol:

A ted ještě tu o Karkulce, prosím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
18.1.18 14:18
@Josef_t píše:
Na druhou stranu proč nemá mít manžel stejná práva?

Stejná práva pochopitelně má, jen věří v boha a ctí desatero. Chudák, ani jí nemůže ukamenovat, protože cizoložnice svým způsobem není. Anebo je, když si jen nechává vyhonit frndu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148843
18.1.18 14:41
@zoidberg píše:
Stejná práva pochopitelně má, jen věří v boha a ctí desatero. Chudák, ani jí nemůže ukamenovat, protože cizoložnice svým způsobem není. Anebo je, když si jen nechává vyhonit frndu? :nevim:
:roll: nepřeháníš to už trochu? Děláš jako bys ten manžel byl ty.
Manželovi se nic neděje, v sexu má po čem jeho srdce a přirození touží. Jeho partnerka ne, ta je manželovi za uspokojovací pomůcku s bonusem úklidu, vaření a péčí o potomstvo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí