Nevěřím mužům

Anonymní
21.9.16 07:12

nevěřím mužům

Ahoj, musím se trochu vypsat, protože mě to docela dost trápí.
Neměla jsem to tak vždycky, ale poslední dobou sleduju, že těm chlapům prostě nevěřím. Pracuju v mužském kolektivu, a i když někteří z nich mají manželky, přítelkyně a dokonce i děti, nestačím se divit co z nich někdy padá za perly. Vím, že před sebou můžou i trochu machrovat, ale každopádně mluví pravdu. Třeba jeden kolega, má manželku a dítě, a není mu blbý chlubit se tím že jí někde zahnul. Nebo jeden známej kterej má taky dítě, se i předemnou příteli chlubil, že byl na víkend na pánské jízdě a přehnul tam nějakou holku. Když se ho přítel zeptal a co ta jeho přítelkyně, mávl nad tím rukou. Jako by to bylo úplně normální. Jako jasně, je to jejich věc, já jim na to ani nic neříkám, ale tohle všechno mě přesvědčilo že se chlapům nedá věřit. Dřív když jsem neměla přítele, se mi několikrát stalo že po mě šel zadaný chlap a ani mu nebylo blbý zatajit předemnou jeho přítelkyni, ale naštěstí jsem se to dozvěděla včas. Můj přítel taky nebyl dřív úplně svatý, nebyl teda takový extrém a hlavně byl mladej a nevybouřenej, ale vím že své bývalé taky zahnul, proto jsem pořád tak nějak na pozoru. Moc totiž nevěřím ani jemu a to mě dost trápí. Nedělám mu scény nebo tak, chodí si kam chce, ale ví že mu nevěřím a vidí na mě že jsem nervózní. Nevím jestli kolem sebe mám jen špatný chlapy, nebo jestli se takhle ti chlapi jen vytahují, nebo jestli opravdu každý chlap zahýbá…nevím co si myslet, ale přemýšlím že radši budu sama než se pořád takhle stresovat. Přítel je hodný, za tu dobu co jsme spolu mi nedal důvod abych mu nevěřila, ale přesto důvěra k němu nějak opadla. Nechci jednou být za chudinku. Tím neříkám že ženský nezahýbají, ale u chlapů jsem o tom slyšela fakt na každým kroku :? nevím, jak si s tou nedůvěrou poradit. S

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21.9.16 07:16

To mi přijde trochu přitažený za vlasy. Chlapi se většinou před ostatníma ženskýma s tímhle nechlubí. No, řešení je jednoduchý, prostě zůstaň sama a žádný chlap tě nikdy nepodvede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.16 07:26
@OlgojChorchoj píše:
To mi přijde trochu přitažený za vlasy. Chlapi se většinou před ostatníma ženskýma s tímhle nechlubí. No, řešení je jednoduchý, prostě zůstaň sama a žádný chlap tě nikdy nepodvede.

přitažený za vlasy to není, asi mám v okolí samí idi*ty :? S

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.9.16 07:38

Prosim anonymne, chodi sem lidi z prace. Zakladatelko, ja delam v nemocnici. Takze doktori verzus sestricky, to je mazec. Kolikrat mi snad prijdou ty holky horsi nez chlapi. :nevim: Pritele mam taky a nezbyva mi nic jineho nez na to nemyslet. Brat to jako ty tak jsem do konce zivota nestastna. Anonymka A

• Citovat
  • Upravit
4963
21.9.16 07:43

Ja mam teda jen jednoho známého, který podvadi svou přítelkyni, ostatni maximalne zaflirtujou nebo si zatanci s jinou, ale dal to nikdy nedojde. Takže bych nerekla, ze takovi jsou vsichni chlapi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
21.9.16 07:46

Já tomu věřím. Chlapi zahýbají, ženský zahýbají, přijmi to jako fakt a nemůže tě nic rozhodit. Požadovat věrnost je krátkozraké, to se radši vztahům vyhýbej a budeš mít klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.16 07:49
@zoidberg píše:
Já tomu věřím. Chlapi zahýbají, ženský zahýbají, přijmi to jako fakt a nemůže tě nic rozhodit. Požadovat věrnost je krátkozraké, to se radši vztahům vyhýbej a budeš mít klid.

no tak ve vztahu prostě věrnost požaduji. Je to pro mě dost důležitý a nijak to neovlivním :? S

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.9.16 07:51

Musím souhlasit se zakladatelkou, u přítele v práci podvadi 4/5 chlapů. Všichni od rodiny s dětmi. Z jeho směny pry všichni kromě jeho :lol: nevím no…nelíbí se mi, ze maka s takovými lidmi. Věřím mu, ale co mi vypráví za historky :zed:. Nezbývá mi nic jineho nez doufat, ze nepujde jednou v jejich stopách.

• Citovat
  • Upravit
21.9.16 07:53
@Anonymní píše:
Musím souhlasit se zakladatelkou, u přítele v práci podvadi 4/5 chlapů. Všichni od rodiny s dětmi. Z jeho směny pry všichni kromě jeho :lol: nevím no…nelíbí se mi, ze maka s takovými lidmi. Věřím mu, ale co mi vypráví za historky :zed:. Nezbývá mi nic jineho nez doufat, ze nepujde jednou v jejich stopách.

Všichni kromě něho. A všichni kromě něho chodí do bordelu. A všichni kromě něho chlastaj. Já tohle nechápu, když chlap doma musí pomlouvat ostatní, aby od sebe odvrátil podezření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.16 07:55
@Anonymní píše:

mě se taky nelíbí když se přítel baví s takovýma hovadama. Nevím jestli mi on zahýbá nebo ne, jako nikdy jsem nic podezřelýho neprokoukla takže asi ne, ale co já vím… S

• Citovat
  • Upravit
17306
21.9.16 08:12
@Anonymní píše:

To bych fakt chtěl mít v kolektivu takovou štěnici, která všechno ještě za tepla vyslepičí partnerce 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
21.9.16 08:29

Pracuji v muzskem kolektivu uz 25 let a az na nejake vyjimky nic takoveho, jak zakladatelka popisuje, neznam. Mozna jsou dnesni dvacatnici a tricatnici jini nez byli pred 20 lety :nevim:

Reknu to asi tak. Kdyby nebyly zeny tak lehce dostupne, nemeli by chlapi k sexu tak lehky pristup. Je to jen o velmi volne moralce ve spolecnosti. Muzi to zkouseli vzdycky a zrejme budou zkouset porad (pokud nejsou plne uspokojeni vlastni partnerkou), takze je to na zenach, aby ony tak lehce tem cizim „nedavaly“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
21.9.16 08:34

U nas v praci to bylo podobne. Muzsky kolektiv a spousty namachrovanych kecu. Nemuselo jit vylozene o neveru, ale mluvit takhle o svych partnerech, no hnus… A pak byla jednou za cas hromadna akce i s drahymi polovickami a jak byli chlapi najednou jako beranci… Asi si proste neco kompenzovali silackyma kecama a v realu to pak bylo smesne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.16 08:37
@morgien píše:
U nas v praci to bylo podobne. Muzsky kolektiv a spousty namachrovanych kecu. Nemuselo jit vylozene o neveru, ale mluvit takhle o svych partnerech, no hnus… A pak byla jednou za cas hromadna akce i s drahymi polovickami a jak byli chlapi najednou jako beranci… Asi si proste neco kompenzovali silackyma kecama a v realu to pak bylo smesne.

nechápu co si ti chlapi myslí. Kdo ví jak se přítel baví s jeho kamarádama o mě :roll: fakt se těm chlapům nedá věřit. S

• Citovat
  • Upravit
21.9.16 08:39
@Anonymní píše:
nechápu co si ti chlapi myslí. Kdo ví jak se přítel baví s jeho kamarádama o mě :roll: fakt se těm chlapům nedá věřit. S

Souhlasím a co je ještě horší než chlapi, tak to je paušalizovaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí