Nevěřím mužům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17306
21.9.16 10:10
@Anonymní píše:
přemýšlím o tom už delší dobu. Přítele sice miluju, tak nějak cítím že i on mě, ale já se trápím tím že myslím na to že mi jednou zahne. S

Na druhou stranu až se to jednou stane, budeš na to připravená ;)
Tohle je třeba neřešit. Já s věrností u žen nepočítám a proto mě zahnutí nemůže překvapit. Dělej to stejně a budeš mít klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.16 10:29
@strýček sally píše:
tak si nabal ženskou, ty jsou jako svatý jako obrázek. ;) :jazyk:

to jsem samozřejmě neřekla ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.9.16 10:29
@strýček sally píše:
tak si nabal ženskou, ty jsou jako svatý jako obrázek. ;) :jazyk:

to jsem samozřejmě neřekla ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.9.16 10:31
@Bora-Bora píše:
Melas to tak vzdy nebo az u tohohle přítele? To by ti taky hodně napovedelo :think:. Jinak ano, pokud to máš už takhle nastavený, budeš nešťastná a to ty i tvůj partner

vždycky jsem to takhle měla, jsem hodně nedůvěřivá, ale teď se to nějak zesílilo. :? S

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.9.16 11:12
@Bora-Bora píše:
Tak to je mi tě líto a vlastně i partnera. Myslím, že nejsi dalekood toho vysilovat a partnera podezírat bezdůvodně, což ho dlouho ba ut nebude. Na druhou stranu je ok, že si to uvedomujes

právě že uvědomuju a chtěla bych to nějak napravit. Nechci být nikomu na obtíž, to se s ním radši fakt rozejdu…S

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.9.16 11:19
@Dračice 2 píše:
To myslíš fakt vážně? Jen proto, že ostatní chlapi vypráví o svých sexuálních úspěších, tak podle tebe jsou všichni stejní i ten tvůj, tak se s ním raději rozejdeš? Co kdyby byl také takový? A co když takový není? Není to škoda?

já se s ním nechci jako teď hned rozejít. Jen kdyby se ta moje nedůvěra nějak stupňovala, tak bych se s ním radši rozešla než abych mu byla na obtíž nějakým kontrolováním. S

• Citovat
  • Upravit
63
21.9.16 11:33
@Anonymní píše: … Tím neříkám že ženský nezahýbají, ale u chlapů jsem o tom slyšela fakt na každým kroku :? nevím, jak si s tou nedůvěrou poradit. S

Tahle stádnost chování i myšlení je pro Čechy typická… :D

K sexu jsou potřeba vždy dva (teda minimálně) a k odmítnutí stačí jeden/jedna. Generalizovat příběhy nemá smysl, každý máme svoji story a důvody, proč děláme to, co děláme a to, že někdo zahejbá nic neříká o skupině, která nezahejbá a naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.16 11:37
@Bora-Bora píše:
To je první krok k úspěchu :palec:. Pokud by se to nezlepsilo, byl by rozchod a nalezení sebevědomí to nejlepší. Nedůvěra je kk prdu a nepřináší nic dobrého.

No budu se snažit najít sebevědomí bez toho, abych se musela rozcházet s přítelem, pokud to nepůjde tak jiná možnost než se rozejít, mi nezbývá. S

• Citovat
  • Upravit
21.9.16 11:45

@Bora-Bora tak tu se neděje nic nikdy, to musíš nahlásit, že se budeš stavovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.16 11:58
@Anonymní píše:
právě že uvědomuju a chtěla bych to nějak napravit. Nechci být nikomu na obtíž, to se s ním radši fakt rozejdu…S

To udělej a radši už nikdy s nikým ve vztahu nebuď…a neprechazej silnici, mohlo by tě srazit auto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.16 13:06

@Nickyx - tak s tim souhlasim. I ten nejhodnejsi ublizi.
Napriklad, mam dva kamarady. Jeden ma pritelkyni dva roky, v mobilu ji ma ulozenou jako „laska moje“, pořád mi rika jak ji miluje, chce ji vsechno doprat a koupit, pry nesmi stradat. Ma kvuli tomu dve prace. Ale me nekolikrat rekl ze by me chtel libat a myslim si, ze by si i nechal klidne rict na sex. A druhy kamarad ma manzelku a dve deti. Manzelku pry podvede jen sem tam, ale treba s jeji kamaradkou, ktera k nim chodi na navstevu. :poblion: Od te doby jsem s nim prerusila komunikaci, z tohoto se mi zvednul kufr. Takze po techto zkušenostech a zkusenostech z prace, zadnemu chlapovi se neda na stopro verit. :nevim: Ani za sveho bych nedala ruku do ohne. Anonymka A

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.9.16 13:39

@Bora-Bora - ja ale nejsem zakladatelka ;) Anonymka A

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.9.16 16:53
@Bora-Bora píše:
Ale to není jen o chlapech, tohle si už proboha uvedom. Je to o lidech a ženský ublizujou úplně stejným způsobem. S tímhle přístupem nemůžeš byt v žádném vztahu šťastná, ublizujes sama sobě, uziras se něčím, co třeba ani neexistuje.Nehledě na to, že nic není bez příčiny, takže nevernikovi nejspíš doma neco chybí a nebo je to povahovy zmetek a pak je tvohe chyba, že s takovým jses. Myslím to obecně

Nejspíš mu chybí orální sex.

• Citovat
  • Upravit
22.9.16 07:56
@Anonymní píše:
Nejspíš mu chybí orální sex.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To bude ono!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
22.9.16 08:04
@Dračice 2 píše:
Po tom toužím už dlouho. Ale manžel na orální sex říká FUJ! To prý dělají čuňata. :oops:
:mrgreen:
Kvík, kvík!
Včera, dnes, každý den…
Zdravím ostatní čuňata :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení