Nevěřím mužům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
226
16.1.18 21:25
@Dračice 2 píše:
Můj manžel neví, že chodím na erotické masáže. Vysvětlovala jsem to tady mnohokrát. Manžel je sobec, nikdy mne nepřivedl k orgasmu a ani se o to nesnaží. Užije si on a na mne kašle, takže už výčitky nemám. Obráceně by mě to samozřejmě vadilo. Ale pokud bych mu já odmítala sex tak jako on mě, tak bych proti tomu nic říct nemohla.

ja si nemyslim že je to za danych okolnosti nevera vlasne si myslim že si to celkom dobre vyriešila určite lepšíe ako keby si chodila za susedom :palec: nechápm takych ludi čo kašlu na potreby partnera mna by to nebavilo pokial sa to patrtnerke nepačilo odbavit sa a ist si po svojom je take ubohe :? nie som fanušík nevery ale takychto prípadoch to nie je nepochopitelne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13954
16.1.18 22:25
@Dračice 2 píše:
Můj manžel neví, že chodím na erotické masáže. Vysvětlovala jsem to tady mnohokrát. Manžel je sobec, nikdy mne nepřivedl k orgasmu a ani se o to nesnaží. Užije si on a na mne kašle, takže už výčitky nemám. Obráceně by mě to samozřejmě vadilo. Ale pokud bych mu já odmítala sex tak jako on mě, tak bych proti tomu nic říct nemohla.

Není to trochu „zvrácená logika“. Proč by ti to obráceně vadilo, proč si myslíš, že si to užije? Není to od Tebe další neupřimnost, že s ním máš sex, který Tě neuspokojuje?

Pokud je to skutečně sobec, tak s ním jen ztrácíš čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
17.1.18 07:49
@Dračice 2 píše:
Proč si myslím, že si to užije? Nechápu tě? Manžel se mnou normálně souloží, když to tady mám napsat naprosto otevřeně, uděla se vystříká do mne svoje sperma, má orgasmus. Myslíš, že si to „neužije?“ Když on stříká, tak já jsem teprve dostatečně vzrušená on se odkulí a spí. Nepohladí, neobejme. Ani před tím, ani potom. Myslíš, že to není sobecké? Nechce o tom mluvit a když už, tak říká, že maminka mu říkala, že žena vlastně orgasmus nepotřebuje, že největší odměnou ženy je že potěšila manžela a porodila mu potomka! Už jsem to tady psala několikrát. Připadá ti to normální?

Máš chybný přístup, sex není o tom lehnout si, roztáhnout kýty a čekat až mě „někdo udělá orgasmus“. Tvůj muž taky pro svůj orgasmus musí něco udělat, ty jen ležíš a neděláš nic a pak si stěžuješ? Vždyť máš na to stejně času jako on!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
17.1.18 08:08
@Dračice 2 píše:
Ty jsi asi úplně mimo. Jak lehnout roztáhnout nohy? On nic jiného nechce, jen misionářskou polohu. Nehladí mne, nelíbá, dolu by mě nikdy nesáhnul, orální sex je pro něj fuj. Zasune a jede a chce abych jen držela. Všechny ostatní praktiky a aktivity odmítá!

Obavam se, ze tvuj manzel je typicky volic Zemana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13954
17.1.18 08:14
@Dračice 2 píše:
Proč si myslím, že si to užije? Nechápu tě? Připadá ti to normální?

Přístup, který popisuješ není normální a svým způsobem je to i neuvěřitelně smutné.
Paradoxně by mu možná nějaká ta erotická masáž od ženy nebo milenka jen prospěly.
Tvoje neupřimnost je myslím v tom, že to vůbec podstupuješ, ale nechci nic soudit, třeba je to zase trochu jinak než si myslím.

Píšeš o něm jako o sobci, ale třeba v reálném životě takový není, jen v té posteli má nějaký nesmyslný blok…

Teorie, která není moje říká, že vztah stojí na třech věcech, důvěra, respekt a intimita. Pokud se toto naruší, tak krachuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
17.1.18 08:21

@Dračice 2 já tě chápu, není nic více frustrujiciho, než mít partnera, kterej to neumí/nechce umět. Uff, sex musí prostě fungovat, jinak to není ono

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
17.1.18 08:23
@Dračice 2 píše:
Proč si myslím, že si to užije? Nechápu tě? Manžel se mnou normálně souloží, když to tady mám napsat naprosto otevřeně, uděla se vystříká do mne svoje sperma, má orgasmus. Myslíš, že si to „neužije?“ Když on stříká, tak já jsem teprve dostatečně vzrušená on se odkulí a spí. Nepohladí, neobejme. Ani před tím, ani potom. Myslíš, že to není sobecké? Nechce o tom mluvit a když už, tak říká, že maminka mu říkala, že žena vlastně orgasmus nepotřebuje, že největší odměnou ženy je že potěšila manžela a porodila mu potomka! Už jsem to tady psala několikrát. Připadá ti to normální?

Co to je? To je něco prisernyho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
17.1.18 08:27
@Dračice 2 píše:
Ty jsi asi úplně mimo. Jak lehnout roztáhnout nohy? On nic jiného nechce, jen misionářskou polohu. Nehladí mne, nelíbá, dolu by mě nikdy nesáhnul, orální sex je pro něj fuj. Zasune a jede a chce abych jen držela. Všechny ostatní praktiky a aktivity odmítá!

Tak řekni, že ve čtvrtky a neděle si lehne a bude držet on. A ty se na něm udělej. Podle mě jste leví oba, copak nemáš prsty? Neumíš si podložit zadek polštářem? To je lepší prohlásit, že je to manželův problém a nechat si ji honit masérem, že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
17.1.18 08:30
@Emimin7 píše:
Obavam se, ze tvuj manzel je typicky volic Zemana.

Tak tohle zjednodušení je tak na úrovni tlučhuby Ovčáčka… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
17.1.18 08:37
@Dračice 2 píše:

A tobe prijde tvuj pristup normalni? To ty sis ho vybrala, ty jsi s nim i presto vsechno zustala a porad se pred nim tvaris, ze je teda vse ok…To prece vydrzis, myslis pri tom na Anglii, a pak si zajedes k „maserovi“ :roll:

Manzel nemuze za tvoji nespokojenost, za tu jsi muzes ty sama, to ty jsi ta co tady vlatnimu manzelovi neustale lze a neumi byt uprimna ani sama k sobe. Pouzivas jeho pristup k sexu, jako omluvu pro svoje srabske chovani a podvadeni, ktery ti on jeste nevedomky a s radosti plati…

Jo on je mozna pruderni a kdesi cosi, ale ty jsi z Vas dvou ten vetsi pokrytec. Pohodlna a lina zenska, co nez aby si udelala poradek v zivote a mohla spokojeně zit se vsim vsudy, tak si radeji pokoutne plati eroticke sluzby a doslova si libuje v pozici citove vyprahle obeti sveho sobeckeho manzela co nevi, kam sahnout a nic ho nezajima…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
17.1.18 08:45

@Ms.Ragdoll a že tě to tak rozpalilo? To chce klid a nohy v teple.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
17.1.18 08:53

@Dračice 2 víš co si myslím? Nemá smysl, aby ses tu obhajovala. zoidberg provokuje a některé uživatelky budou hájit chlapy, i kdyby nevím co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
17.1.18 08:54

Některé ženě stačí koupit nějaký ten hadřík na sebe či kabelku. ;)

Stejně si myslím, že největší orgasmus máš tehdy, když nadáváš na Zemana. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
17.1.18 08:55
@g.sandova píše:
@Ms.Ragdoll a že tě to tak rozpalilo? To chce klid a nohy v teple.

Ja vim, ani nevim proc mi to nedalo a reaguju na to… Taha to temer do kazde diskuze, jakej je manzel kdesi cosi, jak ona to roky musi trpet ale konecne ma masera, tak manzel plati a je rad, ze ji konecne neboli zada :) Nejdriv jsem ji litovala, ale ten je mi spis lito toho chlapa. :nevim:

Příspěvek upraven 17.01.18 v 08:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
17.1.18 08:57
@Dračice 2 píše:
To snad není možné!!! Nevím, jestli jsi žena nebo chlap a zkoumat to nebudu. Píšu to jasně. CHCE JEN MISIONÁŘSKOU POLOHU!!! Jak si mám na něj sednout, když to vůbec nepřipadá v úvahu. Jaké prsty??? Nechápu? Jako že si to mám udělat prsty??? Celá léta jsem si to dělala sama, když už jsem byla zoufalá. Většinou sprchou. U maséra to je úplně něco jiného, než když si to dělám sama. Žádné „honění masérem!“ Je to mimo jiné dvouhodinová masáž celého těla! Chápeš, že žena, aby dosáhla orgasmus, potřebuje uvolnit, hladit, ne jako doma 3 minuty a hotovo!

Nevěřím ti. Chce jen misionářskou polohu? Tak prostě nejdříve bude poloha na koníčka! Nebo prostě doma nesmíš ani kvoknout? To je pak ale jiná kapitola. Pokud potřebuješ hodiny hladit a neumíš se na sex naladit, tak to není o jeho sobeckosti, ale o tvojí náročnosti. Tobě se prostě nechce, tak to řešíš jednoduše nevěrou. Zakázané ovoce chutná nejlépe, zvlášť pokud si jej ještě dokážeš pro sebe zdůvodnit domnělým sobectvím manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí