Nevěřím mužům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26862
21.9.16 08:45
@Anonymní píše:
nechápu co si ti chlapi myslí. Kdo ví jak se přítel baví s jeho kamarádama o mě :roll: fakt se těm chlapům nedá věřit. S

Pokud mas pitomce, tak to zadna slava nebude.
Moji kolegove o svych zenach a partnerkach mluvi velice hezky. Nikdy jsem zadneho neslysela o nich mluvit hanlive, naopak o nich mluvi zdrobnele (Lenicka apod.). Ale je fakt, ze nam je uz 40 - 50, takze uz uznavaji jine hodnoty nez ve 20.

A nepausalizujte. Vetsinou se mladi muzi chovaji obdobne jako jejich rodice. Pokud je teda tchan hovado, je velka pravdepodobnost, ze se jako hovado bude chovat i jeho syn :? Vyjimky samozrejme potvrzuji pravidlo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.16 08:48

@cecetka on se jako pitomec nechová. Teda myslím mího přítele, ale tchán je prase první kategorie. Můj přítel se chová ke mě hezky, asi o mě nějak zle nemluví, ale na 100% to říct nemůžu. Jen prostě po tom co všude slýchávám, tak se mi moc nechce věřit že je vůbec nějakej slušnej chlap :roll: S

• Citovat
  • Upravit
17306
21.9.16 08:53
@Anonymní píše:
@cecetka on se jako pitomec nechová. Teda myslím mího přítele, ale tchán je prase první kategorie. Můj přítel se chová ke mě hezky, asi o mě nějak zle nemluví, ale na 100% to říct nemůžu. Jen prostě po tom co všude slýchávám, tak se mi moc nechce věřit že je vůbec nějakej slušnej chlap :roll: S

To je právě ta chyba, že slýcháváš věci, které nejsou tvým uším určeny. To mi připomíná mojí první lásku když se vrátila z chmelové brigády: „představ si, že po závěrečném táboráku se všechny holky s někým vyspaly, jenom já ti zůstala věrná“ :mrgreen:
Kdyby radši mlčela, udělala by lépe.
Stejně tak by měl tvůj chlap doma mlčet o avantýrách jeho přátel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.16 08:56
@zoidberg píše:
To je právě ta chyba, že slýcháváš věci, které nejsou tvým uším určeny. To mi připomíná mojí první lásku když se vrátila z chmelové brigády: „představ si, že po závěrečném táboráku se všechny holky s někým vyspaly, jenom já ti zůstala věrná“ :mrgreen:
Kdyby radši mlčela, udělala by lépe.
Stejně tak by měl tvůj chlap doma mlčet o avantýrách jeho přátel.

on mi neříká takhle nic, ti jeho kamarádi mu to povídají klidně i na návštěvě nebo když jsme všichni venku. Klidně i přede mnou, je jim to jedno. S

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.9.16 09:04

Já si myslím, že hodně chlapů před sebou hlavně machrujou. Jo, zahýbají, ale ne všichni. Já třeba nechci vědět, co si chlapi u manžela v práci vyprávějí. Je to nechutný. Radši nevědět, ale fakt si myslím, že úplně všechno není pravda. A manželovi věřím, kdybych nevěřila, tak bych byla asi taky radši sama. To by bylo na zbláznění. A taky radši anonymně. chodí sem známí.

• Citovat
  • Upravit
21.9.16 09:07
@Anonymní píše:
@cecetka on se jako pitomec nechová. Teda myslím mího přítele, ale tchán je prase první kategorie. Můj přítel se chová ke mě hezky, asi o mě nějak zle nemluví, ale na 100% to říct nemůžu. Jen prostě po tom co všude slýchávám, tak se mi moc nechce věřit že je vůbec nějakej slušnej chlap :roll: S

Není, určitě není…Moje bývalá lhala o106 a z toho vyplývá, že na světě není žádná pravdomluvná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.16 09:09
@OlgojChorchoj píše:
Není, určitě není…Moje bývalá lhala o106 a z toho vyplývá, že na světě není žádná pravdomluvná.

ale tady nejde o to že by mi ten můj zahnul a od té doby bych tvrdila že není žádnej věrnej. Jde o to co slyším všude v mím okolí. S

• Citovat
  • Upravit
21.9.16 09:15
@Anonymní píše:
ale tady nejde o to že by mi ten můj zahnul a od té doby bych tvrdila že není žádnej věrnej. Jde o to co slyším všude v mím okolí. S

Takže všichni kolem jsou nevěrníci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
21.9.16 09:17

Ten strach tě zničí… nevěr okolo sebe vidím hodně a různého charakteru, ale stejně bych nepaušalizovala. Ko.kot klidně začne balit ženskou (nebo naopak), i když je někde se svým partnerem, na druhou stranu se třeba dost pohybuju v mužském kolektivu a rozhodně tam nic s nikým nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.16 09:22
@Bora-Bora píše:
Dělám v ryze mužské strojírenské firmě a to, co popisuješ, se tefa u nás neděje. Asi je to u vás špatný oddíl :mrgreen:. Moji kolegové o svých ženách mluví s úctou a na úrovni, aspoň veřejně :nevim:. Co se děje jinde, nevím a nepatram po tom. Mě to může být jedno. Pro mě je podstatné, jak se chová můj partner ke mě a pokud bude mít potřebu si někde vrhnout, tak to nedůvěrou v něj neovlivním. Naopak podezíráním ho vmetu do náruče druhé mnohem snadněji.

no právě já ho nepodezírám, ono asi ani nemá kdy podvádět, ale…kdo chce čas si najde. Ale spíš jsem chtěla říct, že já mu nedělám scény, že bych ho nechtěla nikam pouštět nebo tak. Ani ho nějak nebombarduju když je pryč, jde jen o to že on ví, že mu nevěřím. A vidí na mě že jsem někdy trochu nervózní.

@Tiger-lily píše:
Ten strach tě zničí… nevěr okolo sebe vidím hodně a různého charakteru, ale stejně bych nepaušalizovala. Ko.kot klidně začne balit ženskou (nebo naopak), i když je někde se svým partnerem, na druhou stranu se třeba dost pohybuju v mužském kolektivu a rozhodně tam nic s nikým nemám.

já jsem taky v mužském kolektivu víc než v ženském, a ani by mě nenapadlo s někým něco mít, když mám přítele. Můžu jen doufat že můj chlap to má stejně :? S

• Citovat
  • Upravit
3085
21.9.16 09:40

.

Příspěvek upraven 21.09.16 v 09:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
21.9.16 09:44

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
21.9.16 10:06

Zakladatelko, vyprdni se na chlapy a zařiď se sama pro sebe tak, abys byla spokojená. Málokterý chlap ti nikdy neublíží. Za mě tedy-radši sama a v klidu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.16 10:08
@Nickyx píše:
Zakladatelko, vyprdni se na chlapy a zařiď se sama pro sebe tak, abys byla spokojená. Málokterý chlap ti nikdy neublíží. Za mě tedy-radši sama a v klidu ;)

přemýšlím o tom už delší dobu. Přítele sice miluju, tak nějak cítím že i on mě, ale já se trápím tím že myslím na to že mi jednou zahne. S

• Citovat
  • Upravit
21.9.16 10:10
@Anonymní píše:
přemýšlím o tom už delší dobu. Přítele sice miluju, tak nějak cítím že i on mě, ale já se trápím tím že myslím na to že mi jednou zahne. S

tak si nabal ženskou, ty jsou jako svatý jako obrázek. ;) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria