Byla jsem nevěrná, s mužem se moc nevidíme

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4780
3.10.14 14:11

@sissi79 takže k lepšímu se to nezměnilo???to mě mrzí, kdyby alespoň ti chlapi pochopili, že udělali chybu a pak už nikdy více :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
3.10.14 14:14
@sissi79 píše:
No.. avatar vnimas a co pisu ne? Takze jako vsicni :roll:
Z druhy strany: trosku ponizujici ;)
ale noooo, sak vis ze jsem to tak nemyslel, jen provokuji. kazdopadne moc pekny avatarek :)
@sissi79 píše:
g
Neni.. bez neho je mi nejlip. To je tak kdyz ma chlap pocit ze me musi vlastnit.. ublizil mi hodne, neveru bych ustala, tohle neodpustim. Nemam v nem oporu, jen kulu u nohy. Me musi chlap lakat, imponovat mi.. timhle po tom vsem pohrdam.

Nechapu, neverny majetnicky chlap? Sak to se prakticky vylucuje, alespon v me mysli. Zajimalo by me co clovek muze udelat aby takto znechutil zenu, kdyz se nejedna o neveru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
3.10.14 14:14
@chebskamaminka píše:
@sissi79 takže k lepšímu se to nezměnilo???to mě mrzí, kdyby alespoň ti chlapi pochopili, že udělali chybu a pak už nikdy více :(

Tak ono nezmenilo a nezmeni.. On chce vladnout, ja jsem na to moc vzpurna kdyz jde na to takhle.. Jen bych se trapila a za to nikdo nestoji ;)

• Citovat
  • Upravit
sissi79
3.10.14 14:16

@Pajaxxx moc pekny avatar? Ty couvas aby sis to nerozhazel? :mrgreen: srabe :P

• Citovat
  • Upravit
600
3.10.14 14:22
@chebskamaminka píše:
@Pajaxxx no nechtěj abych vypustila draka, k čemu by ti bylo, že ti napíšu tvrdší názor na to jak se tu prezentuješ, no maximálně si řekneš, další podvedená hysterická ženuška - protože já jsem tu nevěru brala jako nejtvrdší ránu od života a že jsem neměla všechno v životě růžový…

Ne takoveho bych si nemyslel. Vim, ze zeny to vetsinou berou jinak. A lepsi kdyz na me rves ty nez manzelka:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
3.10.14 14:25
@chebskamaminka píše:
@sissi79 takže k lepšímu se to nezměnilo???to mě mrzí, kdyby alespoň ti chlapi pochopili, že udělali chybu a pak už nikdy více :(

Chybama se clovek uci… v tomto pripade pouze sexu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
3.10.14 14:28

@sissi79 a přitom jsi taková fajn žena, ach jo, pak bych mu zavládla já, tak aby to přijal, dle tvé profilovky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
3.10.14 14:28
@Pajaxxx píše:
Chybama se clovek uci… v tomto pripade pouze sexu :)

myslím, že jsi si popletl o čem mluvíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
3.10.14 14:30

@Pajaxxx já tě zklamu, neřvala bych, ale trochu se mi po nevěře vrací schopnost dobré vyřídilky a proto být tebou, bych radši ten názor na tebe nechtěla znát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.14 14:34

Ahoj..tady ta několikátá anonymní ze včerejška..přítel se po týdnu vrátil a pozval mě na koncert. Viděla jsme ten den i ´milence´..Na cestě za ním jsem hodně přemýšlela a rozhodla se, že to stačilo a končím s milencem, už jsem mu ani neodepsala. S přítelem to bylo zezačátku divný, hodně se na mě těšil, pořádat mě hladil a držel a všiml si, že jsem jiná :zed: Po hodině jsme se už dala dohromady a zas ho viděla tak, jak dřív..Večer a noc jsme si užili a já jsem ráda, že to tak dopadlo, bála jsme se že už ho nemiluji.

• Citovat
  • Upravit
600
3.10.14 14:34
@sissi79 píše:
Tak ono nezmenilo a nezmeni.. On chce vladnout, ja jsem na to moc vzpurna kdyz jde na to takhle.. Jen bych se trapila a za to nikdo nestoji ;)
Miluju vzpurne zeny :D Jako beze srandy. Uz jsem to psal. Nejsem zadny subik, ale je to proste mnam :). A nepodbizim se, uz jsem to psal driv:)))
@sissi79 píše:
@Pajaxxx moc pekny avatar? Ty couvas aby sis to nerozhazel? :mrgreen: srabe :P

presne proto… a aby jsi uz konecne napsala SZ :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
3.10.14 14:36
@Anonymní píše:
Ahoj..tady ta několikátá anonymní ze včerejška..přítel se po týdnu vrátil a pozval mě na koncert. Viděla jsme ten den i ´milence´..Na cestě za ním jsem hodně přemýšlela a rozhodla se, že to stačilo a končím s milencem, už jsem mu ani neodepsala. S přítelem to bylo zezačátku divný, hodně se na mě těšil, pořádat mě hladil a držel a všiml si, že jsem jiná :zed: Po hodině jsme se už dala dohromady a zas ho viděla tak, jak dřív..Večer a noc jsme si užili a já jsem ráda, že to tak dopadlo, bála jsme se že už ho nemiluji.

tak snad to zlé bude k něčemu dobré a ty najdeš v příteli to co jsi neviděla, ale pokud ne tak radši konec, než další nevěru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
3.10.14 14:39
@Pajaxxx píše:
Ne takoveho bych si nemyslel. Vim, ze zeny to vetsinou berou jinak. A lepsi kdyz na me rves ty nez manzelka:)

Tva manzelka mi zacina byt cimdal vic sympaticka :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
600
3.10.14 14:40
@chebskamaminka píše:
myslím, že jsi si popletl o čem mluvíme
ja se svou chybou (neverou) naucil docela dost o sexu, proto chybama se…
@chebskamaminka píše:
@Pajaxxx já tě zklamu, neřvala bych, ale trochu se mi po nevěře vrací schopnost dobré vyřídilky a proto být tebou, bych radši ten názor na tebe nechtěla znát

napis mi to klidne do soukromych zprav, jestli se stydis, sice nevim jak to tu funguje ale rad si to prectu:) ja jsem vazne rad kdyz se neco dozvim bez nejake ohleduplnosti. Porad lidem rikam: hezky na rovinu a drsne… a stejne se vetsinou chovaji tak pokrytecky slusne az mi z toho ukapne slza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
3.10.14 14:42

@Pajaxxx my si ale píšem o úplně něčem jiném chlapče se @sissi79 to neva… jo já ti to napíšu bez obalu a pak mi zablokují po nahlášení, že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí