Byla jsem nevěrná, s mužem se moc nevidíme

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4780
3.10.14 11:53

@sissi79 nejsi taky dneska dobře rozjetá v argumentech, to byla poklona, ne výtka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
3.10.14 11:57
@chebskamaminka píše:
@sissi79 nejsi taky dneska dobře rozjetá v argumentech, to byla poklona, ne výtka :mrgreen:
:mrgreen: ja vim :hug:… ale pocky az ne donuti jit z mobilu na kompl, to teprv zazije :cert: :P :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
4780
3.10.14 12:02

@sissi79 jaj to se rozpoutá hotové peklo teď po obědě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
3.10.14 12:08
@chebskamaminka píše:
@sissi79 jaj to se rozpoutá hotové peklo teď po obědě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: bude mit ze me zaludecni vredy :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
4780
3.10.14 12:32

@sissi79 až tak, tetá je to virtuálno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
3.10.14 12:34
@chebskamaminka píše:
@sissi79 až tak, tetá je to virtuálno :mrgreen:

Bezrak uz su jeho nocni mura tak je to jedno :P :P :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
3.10.14 12:35

@Pajaxxx hele.. kdyz hrajes na takovou uprimnost.. rikals ze tu hledas milenku, takze narovinu, uzs ju tu nasels? 8)

• Citovat
  • Upravit
káťa
3.10.14 12:45

Hele, mně to přijde naprosto prosté a netřeba v tom hledat složitosti.

Pajaxxx manželku podváděl, protože mu dva roky nedala. Proč, to ví jen ona sama (nemusí jí to s ním bavit nebo mohla mít někoho jiného)

Kdyby se s vámi dva roky partner nevyspal, která by si to nenašla jinde???

• Citovat
  • Upravit
4780
3.10.14 12:50

@káťa mě hlavně přijde nepředstavitelná ta doba, nespat spolu rok, dva… to musí chybět i ženě ten sex :jazyk: pokud v tom nejsou ty zdr. problémy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
3.10.14 12:51

@sissi79 ty a noční můra s takovou profilovnou, holka ty jsi jeho sen a co se ptáš, jestli našel, že ty se hlásíš do fronty :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
3.10.14 13:08
@sissi79 píše:
@Pajaxxx hele.. kdyz hrajes na takovou uprimnost.. rikals ze tu hledas milenku, takze narovinu, uzs ju tu nasels? 8)

Najit si rozumnou(nebo jakoukoliv:D) milenku je (nastesti) skoro nemozna vec. Aj ked na veku ani vzhledu mi nezalezi :) Stejne overim si, ze to nepujde, pak nebudu litovat, ze jsem to nezkusil a budu vyrovnany s tim, ze si od zivota beru vse co se da…nemyslete si o me neco zle, jsem jinak velmi skromny a nenarocny… toto je jedine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
3.10.14 13:22
@Pajaxxx píše:
Najit si rozumnou(nebo jakoukoliv:D) milenku je (nastesti) skoro nemozna vec. Aj ked na veku ani vzhledu mi nezalezi :) Stejne overim si, ze to nepujde, pak nebudu litovat, ze jsem to nezkusil a budu vyrovnany s tim, ze si od zivota beru vse co se da…nemyslete si o me neco zle, jsem jinak velmi skromny a nenarocny… toto je jedine…

Kulantni odpoved, ale nicnerikajici :P
ANO - NE ;)

• Citovat
  • Upravit
sissi79
3.10.14 13:23
@chebskamaminka píše:
@sissi79 ty a noční můra s takovou profilovnou, holka ty jsi jeho sen a co se ptáš, jestli našel, že ty se hlásíš do fronty :cert: :mrgreen:

Nene, ja fronty nestojim :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
600
3.10.14 13:24
@sissi79 píše:
Bezrak uz su jeho nocni mura tak je to jedno :P :P :mrgreen:

Zadna nocni mura spis…nooo, u tebe vnimam hlavne tvuj avatar a to co pises je vedlejsi :P

Ale vazne, vubec se netrapte jak me vypucujete, ja jsem celkem odolny a miluju uprimnost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
3.10.14 13:26
@sissi79 píše:
Kulantni odpoved, ale nicnerikajici :P
ANO - NE ;)

Jaka ze byla otazka???:)
No je to NE:) a ted me alespon nejaka politujte… :( :,( nebo uteste :oops:

• načítám...
  • Citovat