Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sissi79 píše:odjakziva SisinKu
A jako cekam cekam a furt nevim cim me chces zaujmout abys nesplynuls s davem a ono nic
I na psani si vybiram ty nejlepsi kousky, ne tak na sex
To me moc mrzi
, ze si se mnou nechces psat… jsem proste tuctova krysa:) K sexu by to stejne nevedlo. K sobe si pustim uz jen jinak stastne zadane zeny… A vim, ze si treba proto zadny mimomanzelsky uz neuziju
Ono byt milence nahradou vztahu, na to proste uz nemam zaludek. A vybirej:) Mas na to jistě zkusenosti a jejich uroven je pro me nepredstavitelna. Co je na tom, ze chci uplne obycejnou a nenarocnou zenu ![]()
@Pajaxxx
A ty ses nikdy nezamyslel nad tím, co na tobě manželce natolik sexuálně vadí, že se s tebou 2 roky nechtěla vyspat??? Evidentně jí jusíš něčím odpuzovat… ![]()
Po 2 letech abstinence samozřejmě nevěru chápu, to už se snad ani nazvat nevěrou nedá, když nemáš být komu nevěrný…
@káťa píše:
@Pajaxxx
A ty ses nikdy nezamyslel nad tím, co na tobě manželce natolik sexuálně vadí, že se s tebou 2 roky nechtěla vyspat??? Evidentně jí jusíš něčím odpuzovat…
Po 2 letech abstinence samozřejmě nevěru chápu, to už se snad ani nazvat nevěrou nedá, když nemáš být komu nevěrný…
Odpuzovat? Nemyslim si. Manzelku pritahuji stale(jsem prece jenom udrzovany tricatnik:D), jen proste kdyz mela chut ona ja nemel a naopak. Co k tomu vedlo jsem uz psal. Sex byl kvuli tomu problematicky a ne prirozeny. Proc, to jsem uz taky psal a dostal jsem za to vynadano, ze popisuju intimni veci. Proste jsme si nesedli v teto jedine veci. Nevera nas milostny zivot restartovala a tusim ze na chvilu to zase bude fajn. Sex nebyl zaklad naseho vztahu, rozumime si perfektne, bavim ji aj po 10ti letech a nikdy nevi co ode me muze cekat (v dobrem). Zadna nuda.
Kvuli sexu nas vztah zahazovat nebudu, ale jeste nejsem pripraven sex jako takovy obetovat az nam to zase bude skripat. Proste vsechno by bylo o mnoho jednodussi kdybych nemusel bojovat proti tomu, ze nevera je spolecnosti odmitana:). Ale… to uz jsem vzdal:) Je to jedno… Nejspis nema cenu opotrebovavat klavesnici
Ja proste tak moc nesnasim pokrytecvi… Kdo lepsi lze, ten je na koni
Kazdy jeden muj kolega podvadi a jejich manzelky jsou spokojene, protoze o tom nevi. Hodne sluzebnich cest k tomu asi svadi. Ja jsem stejny, jen jeste bazant v tom, ze bych nejradeji pokud mozno nelhal, je to tezsi cesta a pravdepodobne neschudna, ale alespon je fun. A k davu se muzu pripojit kdykoliv. Uz bych to tu nejradeji ukoncil, zere to vic casu nez je mi mile. Nevite nahodou jakou znacku hrncu mam manzelce koupit? Tescomu ani tefal nechci… Tak jsem to zamluvil a je vyrizeno:)
@Pajaxxx píše:
Odpuzovat? Nemyslim si. Manzelku pritahuji stale(jsem prece jenom udrzovany tricatnik:D), jen proste kdyz mela chut ona ja nemel a naopak. Co k tomu vedlo jsem uz psal. Sex byl kvuli tomu problematicky a ne prirozeny. Proc, to jsem uz taky psal a dostal jsem za to vynadano, ze popisuju intimni veci. Proste jsme si nesedli v teto jedine veci. Nevera nas milostny zivot restartovala a tusim ze na chvilu to zase bude fajn. Sex nebyl zaklad naseho vztahu, rozumime si perfektne, bavim ji aj po 10ti letech a nikdy nevi co ode me muze cekat (v dobrem). Zadna nuda.
Kvuli sexu nas vztah zahazovat nebudu, ale jeste nejsem pripraven sex jako takovy obetovat az nam to zase bude skripat. Proste vsechno by bylo o mnoho jednodussi kdybych nemusel bojovat proti tomu, ze nevera je spolecnosti odmitana:). Ale… to uz jsem vzdal:) Je to jedno… Nejspis nema cenu opotrebovavat klavesniciJa proste tak moc nesnasim pokrytecvi… Kdo lepsi lze, ten je na koni
Kazdy jeden muj kolega podvadi a jejich manzelky jsou spokojene, protoze o tom nevi. Hodne sluzebnich cest k tomu asi svadi. Ja jsem stejny, jen jeste bazant v tom, ze bych nejradeji pokud mozno nelhal, je to tezsi cesta a pravdepodobne neschudna, ale alespon je fun. A k davu se muzu pripojit kdykoliv. Uz bych to tu nejradeji ukoncil, zere to vic casu nez je mi mile. Nevite nahodou jakou znacku hrncu mam manzelce koupit? Tescomu ani tefal nechci… Tak jsem to zamluvil a je vyrizeno:)
No já myslím, že bys ani tolik neřešil nevěru, kdybys měl normální sexuální vztah doma.
Nezlob se, ale kdybys svou ženu normálně sexuálně přitahoval (což nevylučuje, že jsi udržovaný třicátník), tak by se nestalo, že se spolu 2 roky (
) nevyspíte. Na nějaké, když měla chuť ona, neměl jsem já a naopak nevěřím, to se může stát týdně, ale při normální přitažlivosti ženské k chlapovi to nejsou měsíce či dokonce roky. To by nevydržel ani svatej…Aby se spolu lidi dokázali takhle douho nevyspat, to se tomu musí, v tomhle případě žena, setsakra vyhýbat… Že sis v téhle ponižující situaci našel ženu, která má zájem o sex s tebou, je zcela logické.
@káťa píše:
No já myslím, že bys ani tolik neřešil nevěru, kdybys měl normální sexuální vztah doma.
Nezlob se, ale kdybys svou ženu normálně sexuálně přitahoval (což nevylučuje, že jsi udržovaný třicátník), tak by se nestalo, že se spolu 2 roky () nevyspíte. Na nějaké, když měla chuť ona, neměl jsem já a naopak nevěřím, to se může stát týdně, ale při normální přitažlivosti ženské k chlapovi to nejsou měsíce či dokonce roky. To by nevydržel ani svatej…Aby se spolu lidi dokázali takhle douho nevyspat, to se tomu musí, v tomhle případě žena, setsakra vyhýbat… Že sis v téhle ponižující situaci našel ženu, která má zájem o sex s tebou, je zcela logické.
nezalezi na krase ale na zvyku. co je nove to je pritazlive. mozna ze zeny to maji jinak. a velky podil nese unava atd, proste kolikrat bylo potreba se na sex vzrusit externe pomyslenim na nejakou jinou zenu… jasne ze znam pary co sexuji pravidelne i treba po padesatce. Ale aj vim ze jeji manzel navic podvadi… o ni nevim jak to ma. Me proste manzelka uz nepritahovala tak moc jak na zacatku vztahu a to je celkem normalni. Po nevere na ni zase skacu. pocas nevery jsem nemohl
Asi nejde najit univerzalni reseni, kazdy to ma jinak. A urcite jsou stastne pary i bez nevery… Gaussovo rozdeleni… otazka je v jake casti krivky zijeme realne a v jake snime.
To je dobrá rada ale jak dlouho se dá milenec utajit?
Když je to navíc přítel manžela tak asi dlouho ne.
@Anonymní píše:
To je dobrá rada ale jak dlouho se dá milenec utajit?
Když je to navíc přítel manžela tak asi dlouho ne.
ber to z té lepší stránky, čím dříve to praskne tím menší průsvih z toho bude, i když v tomto případě by bylo nejlepší to ukončit dřív než to vyjde najevo samo. A začít si někým jiným. Proč riskovat, když je tolik bezpečnějších milenců. A lásku do toho netahej ![]()
Nech si manžela i milence, spokojeni budete všichni tři. Jen o milenci manželovi neříkej.
V mobilu si ho ulož pod jménem kamarádky a scházejte se někde v soukromí, ne na veřejnosti.
@Anonymní píše:
Prosím o radu. Mám s manželem dvouletého syna. Problém je v tom, že jsem mu asi před týdnem byla nevěrná a nevylučuji, že to byla jednorázová záležitost. Pořád jsme v kontaktu. a bohužel na něj neustále myslím. Vím, že dělám špatně, ale nemůžu si pomoct, manžela opustit nechci, ale chybí mi něco. Spíme spolu tak 2× za měsíc, protože přijde večer z práce a padne. Už si ani moc nepovídáme. Všechno mi to chybí. Ani o víkendech se moc nevidíme, bere si práci navíc, kvůli hypotéce. Vím, že já jsem špatná, ale nemůžu si pomoct. Chybí mi kontakt, jsem tu celý den sama a věčně bez milování:-(Ráda bych to skončila, ale nemůžu. Vím, že bych měla oživit náš vztah s manželem, ale jsem si jistá, že by to bylo jen dočasné..
Ja bohužel zažila velmi podobnou situaci. Párkrát jsem se s někým sešla, c podstatě sem nevěrná nebyla jakože by došlo az na sex, byla jsem nevěrná spis po duševní stránce pokud mi rozumíš.
Hledala jsem něco co mi v tu dobu doma hrozne chybělo, neustále jsem poslouchala urážky a kecy okolo až jsem si našla někoho kdo mi v tu chvíli rozumnel víc než muj přítel..
Neříkám že to bylo nejlepší rozhodnutí, ale v tu chvíli mi to asi nejlepší přišlo..
Sešli jsme se spolu dvakrát a prostě sk jen povídali a ja se najednou cítila tak nějak lépe, cítila jsem ze je tady někdo kdo mi rozumí, utíkala jsem protože doma to proste bylo na prd.. Ted už bych to asi řešila jinak, nebo spíš měla sem to řešit utéct není řešení hlavně jsem o víc věcí přišla než ze bych něco získal..
Přítel se to dozvěděl v podstatě v ten moment, netrvalo tk dlouho, řekli mu to moje rádoby kamarádky… Který mu licili co možného i nemožného jsme spolu dělali mimochodem nebyla to pravda..
Porad jsme spolu a možná je to i lepší hodně věcí jsme si vyjasnilli, a uvědomila jsem si ze o něj nechci přijít a to ze to občas není ideální vztah neznamená ze budu podvádět, mam jasno ge to nebylo správný a ani nemyslím na to ze by se to mělo opakovat..
JAK JSI NA TOM ZAKLADATELKO?
A co Vy ostatní? Za tu dobu se muselo situačně i názorově stát věcí…
A jako cekam cekam a furt nevim cim me chces zaujmout abys nesplynuls s davem a ono nic
I na psani si vybiram ty nejlepsi kousky, ne tak na sex