Byla jsem nevěrná, s mužem se moc nevidíme

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
600
3.10.14 11:02
@chebskamaminka píše:
@Pajaxxx já mám jiný žebříček hodnot, sorry u mě prostě sexuální potěšení není na špici, na to jsem si už v životě zkusila dost, asi proto mi to přijde laciné :nevim:

ale asi mám být ráda, že mě manžel uvedl do normy, vlastně mi nechtěl ublížit, tak na co to hrotím, ale tohle je jen moje myšlení ženské pramenicí z mstivosti, protože nevěrný chlap nám nechce ubližovat, ikdyž moc dobře ví, že dělá něco co ublíží

jo to je dobrý, zvláště když to píšeš ty, který to víceméně plánuješ :nevim: hlavně, že víš, jak to ublížilo, ale plánuješ dál… jaj chlape :roll: tady holt asi od podvedených dam neuslyšíš jak to máš v hlavě super uspořádáno

ale což je to jen virtuálno, maximálně si tu každá druhá řeknem díky bohu, že takového nemáme doma, život se netočí - jen kolem „pana velkého“

a jestli pro tebe ano a nevěra je splněným snem, tak to je trošku smutné

Nepisu aby jste se mnou souhlasili, spis jsem cekal ze nebudete, lidi co se mnou souhlasi neprinasi nic noveho a to me nikam neposune. Rekl jsem neco o cem bych mel mlcet (a prave proto jsem to rekl :D)A vice-mene neplanuji neveru, jen ji nevylucuji. Prijde - prijde, neprijde svet se nezbori, sex tez neni na prvnim miste. Tam je jidlo a spanek :D.

Splnenym snem nebyla nevera, ale ten kvalitni sex. Trosku se mi rozsirily obzory.

Omlouvam se ze jsem se vas dotknul. Vsak to je jen diskuze, prosim neberte si to tak vazne… :( Vim ze u zen jsou nektera temata tabu. Skoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
3.10.14 11:04

@Wombat taky jsem si na začátku kladla tuhle otázku, jestli nedělá něco co dělá proti srsti, protože to by bylo k ničemu, mluvili jsme i o tom spolu, ale je to o tom jaký pocit z toho ty časem budeš mít, jasné, že na začátku se oba cítíte nejistí a říkáte si často, jestli to co děláte je opravdu dobře… záleží jak se snaží, jak se přitom cítíš, já nevím pro mě byly opravdovou snahou ty maličkosti, než ta velká gesta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
3.10.14 11:07
@chebskamaminka píše:
na to lze snad napsat jen - někdo dostane morální kocovinu, no a někdo chlastá radši dál… :nevim:

ještě mě napadá, máš skreslenou představu o tom jak funguje vztah po nevěře, je vidět na tom právě, že doma to není u vás úplně dořešené…

protože jestli to funguje na bázi zastrašování, tak to asi moc dobré nebude nikdy…

Precetli jste si moje myslenky trochu zextremizovane pro vetsi kontrast. Nejsem psychopat. Doresene to je a vubec nemusite mit strach o muj vztah:) Fakt jsem vas nechtel nijak podrazdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
3.10.14 11:08

@Pajaxxx sorry,ale protiřečíš si, neplánuješ nevěru, ale sám píšeš, že oslovuješ najednou reálně ženy, protože to s tebou mlátí, že na emimino jsi původně přišel hledat ženy… :nevim:

jídlo a spánek na prvním místě, no vidíš a právě proto tě asi nepochopím, já tam třeba zdraví a rodinu

dotaz: a to, že manželku sex s tebou bolí, to nebylo ještě před manželstvím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
3.10.14 11:08

To @Pajaxxx jaký strach? Čím bych ho asi tak mohla zastrašit? Jako že ho opustím? Panebože ale tak to je snad jasné z logiky věci - žijeme spolu ve svazku, ve kterém je pro mě důvěra a věrnost klíčová, pokud je ochoten v tomto svazku dobrovolně setrvat, tak spolu půjdeme dál, pokud ví, že je jeho přirozenost být nevěrný, musí si dat holt na misku vah život se mnou a život beze mne. To není vydírání, to je řešení. A pokud se rozhodne, že chce přistoupit na společná pravidla, musí holt ta pravidla dodržovat. Jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
3.10.14 11:11

@chebskamaminka proto tomu věřím a vím, že se to ukáže až časem…jinak dovolená bez děti nakonec bude příští týden, tak pak dám vědět do skupiny ;-) zatím mám pocit, že z toho máme oba stejné obavy :-s

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
3.10.14 11:12
@Pajaxxx píše:
Precetli jste si moje myslenky trochu zextremizovane pro vetsi kontrast. Nejsem psychopat. Doresene to je a vubec nemusite mit strach o muj vztah:) Fakt jsem vas nechtel nijak podrazdit.

to byla ale reakce na to co jsi psal ty o tom vyhrožování a uvádění do strachu nevěrných manžílků :mrgreen: (chudáci malí)
tak spíš by to mělo fungovat tak, že by to mělo poukázat na problém ve vztahu, snažit o nápravu ve vztahu, právě proto říkám, že se pak ve vztahu musí snažit oba, nejen ti podvádějící

já nejsem podrážděná, probůh je to tvůj život a vaše manželství, myslím, že nikdo tu z debatujících, jen to nepobíráme asi… jsme holt my ženy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
3.10.14 11:17

@Wombat tak paráda, že bude příští týden dovolenka :palec:,neboj, my taky byli nervózní co z toho bude, my dva sami po letech,3měsíce po prasknuté nevěře a nakonec to bylo super, úplné uvolnění
nebudu lhát, sotva jsme upustili tašky a zavřeli dveře pokoje na zem skočili jsme na to, pak to bylo fajn, chodili jsme na procházky, byli jsme v Krušných horách, seděli na prázdné sjezdovce, užívali výhled, mluvili, někdy brečeli, někdy se smáli, užívali si to, že jsme po dlouhé době jen my dva
a vy to potřebujete zlato taky, vždyť máte tři děti, kdy vy jste spolu sami :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
3.10.14 11:17

@chebskamaminka Pochopte prosim jedno, ja vzdy kazdemu rikal pravdu, jakkoliv drsnou, v zivote jsem nelhal ani v malickostech, i kdyz jsem z toho mel casto skodu nebo zle… teda az do te moji nevery. A vim, ze bylo velmi tezke rikat pravdu. A je i teraz. Nevera je pro me stale trochu tabu…citim se nesvuj a svadi me to k lhani, nevim jak to maji druzi. Takze… treba jsem jen zly clovek. I to bych chtel zjistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
3.10.14 11:24
@chebskamaminka píše:
@Pajaxxx sorry,ale protiřečíš si, neplánuješ nevěru, ale sám píšeš, že oslovuješ najednou reálně ženy, protože to s tebou mlátí, že na emimino jsi původně přišel hledat ženy… :nevim:

jídlo a spánek na prvním místě, no vidíš a právě proto tě asi nepochopím, já tam třeba zdraví a rodinu

dotaz: a to, že manželku sex s tebou bolí, to nebylo ještě před manželstvím?

nnneeeeeee hledat zeny jsem na emimino neprisel :) Jen proste jsem hledal fulltextem na googlu urcite vyrazy a naslo me to emimino zaujalo me tema a tak proste jsem tu…
No to jsem napsal chybne, jen ze jidlo a spanek je pred sexem, na prvnim je nejspis zdravi a manzelka :P Nad tim jsem opravdu dlouze nepremyslel.

Ten bolestivy sex byl vzdy, jen manzelka me ma rada aj tak… ja nic jine nepoznal a rozhodne bych nehledal partnerku podle kvality sexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
3.10.14 11:33

@Pajaxxx jo jsi trochu jako můj muž, hotový Kája Mařík až do nevěry, já nevím tak se vrať do momentů a prvních dní, kdy to prasklo :think:,co se stalo u vás doma, dle psychologů to je právě ten moment, kdy vyjde najevo vše, respektive pro podvedené je třeba nejdůležitější, jak se partner zachová (jako jeden z ukazatelů jestli vůbec má cenu dávat druhou šanci),nebo pro podvádějící (jako ukazatel toho co se stalo v momentě, kdy to prasklo, jak se k tomu postavil milenec/milenka a jak žena, jestli to ukáže to, že v manželství už nemá absolutně cenu pokračovat, nebo jestli si uvědomuje co právě ztratil) :nevim:

ne pokaždé je to o zastrašování, třeba u nás, mě když to muž vyklopil, tak jsem prostě jen řekla, že když se zamiloval nedá se nic dělat, že se rozvedeme a byla v šoku, přepla jsem na nouzový režim, začala hledat byt, přemýšlela jak to udělám se synkem a s prací… a on pak říkal, že úplně zíral - že si myslela, že udělám Itálii, budu křičet a já nevím co a co je třeba pro mě zvláštní, že to prasklo ani nedal vědět milence, něco ve stylu, tak to prasko můžem být ofiko spolu :nevim:

tak vidíš, nechala jsem mu cestu volnou, nikdo rozvodem nevyhrožoval, nikdy jsem ho nenutila aby to s ní ukončil, chtěla odejít a nakonec to byl on, kdo přede mnou klečel na kolenou a prosil ať zůstanu… :nevim:
takže kde je to vyhrožování?

po tom co jsem mu dala druhou šanci, jsem mu jen řekla, že tohle jsem udělal poprvé a naposled, že pokud překročí mantinely, které jsem dala (lhaní, kamarádství s exmilenkou, další nevěra) - končíme a to je holý fakt, protože pak už bych s ním být nechtěla, chybu může udělat každý, ale pokud se z ní nepoučí, na to se mám zase ráda, víckrát už bych si takhle od něj nenechala ublížit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
3.10.14 11:39

@Pajaxxx Normalne jsem uz zacal oslovovat realne zeny, coz jsem nikdy nedelal. Sex 1× za dva dny je peklo. Ale moje nazory to netvori, jen jsem si je vzdy nechaval pro sebe. Sem pisu, protoze jsem sem zabrousil nahodou pri shaneni milenky a zaujalo me co vse se tu neresi

ne chlape ty vážně tu nevěru nehledáš :mrgreen:

zvláštní, tak nejdřív je první prázdný pytel, pak jídlo a spánek a nakonec nejspíš zdraví a manželka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: chape ty mě asi i bavíš, se do toho trošku zamotáváš, ale klídek, nemusíš se tu přece obhajovat před úplně cizí osobou, já s tebou nežiju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
3.10.14 11:41
@Pajaxxx píše:
A kolik jednorazovych never je normalni? Nevere jako nevera. Radeji jednu poradnou nez deset jednorazovych… To si vazne myslis, ze se chlap zmeni? Ze po tom co mu vynadate rekne „a jo, to jsem nevedel, ze ti tim ublizuji, diky za upozorneni“ a ze pak sam od sebe zacne sekat dobrotu do konce zivota? Nebo mu date nuz na krk a zacnete vyhrozovat rozvodem… jak dlouho mu vydrzi strach z vas nez se zase projevi pudy? Stareho psa… Je lepsi na to kaslat. Smirit se s neverou, pak vas to nezklame a nebude tolik rozvodu a nestastnich a zatrpklych lidi. Muzete se tu vzajemne utesovat, ale prosim verte mi, ze ja vam nechci zle. Jen to nemejte jako nejhorsi ce se ve vztahu muze prihodit. Sli jste do toho s vedomim, ze se tak muze stat (statistika). Protoze proste jina cesta neni.A… uz mlcim :) je tu vas na me moc :D Ono pravdu ma vzdy vetsina.

Nepatrim k tem co nadavaj.. nevyhrozuji.. na to jsem moc hrda.. neudrzi ptaka v kalhotech? Pak se mnou nema co delat pokud mu v sexu nestacim muze jit o dum dal. Nejsem stavena na druhy housle v manzelstvi..

• Citovat
  • Upravit
4780
3.10.14 11:43

@sissi79 ty dneska taky jedeš děvče :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
3.10.14 11:44
@chebskamaminka píše:
@sissi79 ty dneska taky jedeš děvče :mrgreen: