Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
To není o pomstě..Prostě proč ne? On se to nedozví a nikomu tím neubližuji..
A proč jo? Jenom proto, že máš příležitost? V životě potkáš spoustu chlapů, kteří tě budou fyzicky přitahovat, ale někoho miluju přece i pro něco jinýho než jenom pro fyzickou krásu. A pokud ti fakt nevadí, že podvádíš člověka, kterého „možná“ miluješ ( on tebe asi miluje, když s tebou chce dítě ), tak to je něco co nechápu ![]()
No, to bych chtěl být tvůj manžel teda, abych od rána do večera makal jako blbej, abyste se měly dobře, zatímco ty si někde někomu roztahuješ nohy ![]()
@Anonymní píše:
@ivunak @Tecumseh
Zahla jsme ted po 3 letech poprvé..co je na nevěře vlastně špatného? Kromě toho, že to dělám za zády, ale on mi učitě taky občas v něčem zalže
Co je špatnýho na nevěře??? Všechno! Nevěra do vztahu, který má fungovat a být postavený na lásce a důvěře nepatří. Nechápu, proč lidi s pohledem na věc jako ty máš vůbec přítele.
@Anonymní píše:
@ivunak @Tecumseh
Zahla jsme ted po 3 letech poprvé..co je na nevěře vlastně špatného? Kromě toho, že to dělám za zády, ale on mi učitě taky občas v něčem zalže
Jak se můžeš ještě takhle blbě ptát
![]()
On lítá celý den s jazykem na vestě a mladá paní se mu zatím nudí doma. Ono zalhat v nějaké drobnosti, nebo zahýbat je dost velký rozdíl, nemyslíš? Jiná věc je, že když má doma manželku, tak by si ji měl taky trochu hledět, to neříkám, ale řešit to nevěrou… asi jsem ze staré školy, ale já bych nechtěl, aby mou manželku klátil někdo jiný, v době, kdy já vydělávám pro rodinu peníze, teda!
@Anonymní píše:
Vše..je teda pravda, že mě štve někdy pořádně, ale pořád ho mám moc ráda. Vychovává se mnou už 3 roky mou dceru apod. Vše nám klape. Nechápu tohleChci svého chlapa a i ho
Menis chlapa co tri roky jak mobil?
@Tecumseh píše:
Jak se můžeš ještě takhle blbě ptát![]()
On lítá celý den s jazykem na vestě a mladá paní se mu zatím nudí doma. Ono zalhat v nějaké drobnosti, nebo zahýbat je dost velký rozdíl, nemyslíš? Jiná věc je, že když má doma manželku, tak by si ji měl taky trochu hledět, to neříkám, ale řešit to nevěrou… asi jsem ze staré školy, ale já bych nechtěl, aby mou manželku klátil někdo jiný, v době, kdy já vydělávám pro rodinu peníze, teda!
Ale on je to len priatel, a este k tomu vychovava dieta, ktore nie je jeho. Toho predsa nejaka ta nevera rozhodit nemoze.
@Anonymní píše:
@ivunak @Tecumseh
Na každou svini se vaří voda.
Zakladatelko, já nejsem zrovna vzor morálky, taky jsem ve dvou vztazích zahýbala, ale dovol mi radu, kterou se stejně řídit nebudeš, protože už jsi zabouchlá.
Tvůj přítel tě má rád, vše vám klape, sex je s ním lepší, problém je v tom, že na sebe nemáte čas, neboť je stále v práci kvůli tomu, aby splatil hypo a postaral se o tebe a tvé děcko. Kolik takových je???
Tvůj milenec, nic proti němu, ale je to študentík, který nemá žádné starosti, spoustu volného času a je neokoukaný.
Pokud to s ním potáhneš dál, pravděpodobně si tím pos. ereš život a jednou si na má slova vzpomeneš. Ale rozumím tomu, že je těžko radit a předávat zkušenosti člověku, se kterým cloumá hormonální bouře.
…jo, Káťa má pravdu. Koukej si vážit toho co pro vás dělá a nezahýbej mu. Zkus to vyřešit třeba krátkou intimní chvilkou ve sprše sama ![]()
@sissi79 píše:
Aha.. muzu se zeptat cos teda tvrdil milence ty?
Muzes, to same… bylo to komplikovane az velmi komplikovane
A kazda cesta byla zvazovana, tehdy… A mozna i kazda byla spravna. Kdybych zustal s milenkou tvrdil bych to same si myslim. Mozna proto ty moje nazory. Klidne me zatratte. Ja tehdy nechapal co se ve me deje. Par detailu co by to uplne osvetlilo nemuzu rict verejne. Manzelka to tu cita ![]()
@Anonymní píše:
Ted mi milenec psal, že mě má rád a že mě chce, že mi to dokáže. Napsala jsme mu, že v posteli tohle nedokáže. Prý to o posteli nebude
Hrozně mě přitahuje, je to krásnej chlap, proto..Zalíbil se mi. Kdybych neměla přítele, tak s ním chci být. Je to těžký
Hm, a jinak nez vzhledove se ti libi? Mas dite s pritelem, jestli se ti libi tak ho mej jako milence a to resi vse. Doma mas zazemi a vzruseni najdes u milence. Jen aby to chtel stejne… prokecni ho, treba ti jen keca ze te chce na vazny vztah, muzi to delaji. Normalne na rovinu mu rekni: chci te jen jako milence a nic vic, jestli s tim nebude mit problem, vyhrala jsi, jestli odmitne, dej mu chvilku na rozmyslenou:) Z toho jak se zachova zjistis uplne vsechno. Kdyz pristoupi na milenecky pomer, tak te nikdy nechtel vazne, ale to je vedlejsi:)
Ale jsou to zase pokusy na lidech a to neni pekne
Zalezi na tvem svedomi, na nicem jinem. Zivot je kratky aby si clovek odpiral poteseni. Ti co si ho odpiraji skonci často jako neprejicne a zatrplkle osoby. Podivej, nemuzes se srovnavat s lidmi co jsou tu, oni nemaji potrebu podvadet. Ty mas. Chovej se podle sebe, jinak toho budes litovat. Ale durazne zvaz riziko pro dite. Proti memu osobnimu presvedceni je rusit vztah kvuli chtici…
Příspěvek upraven 03.10.14 v 07:11
@Anonymní píše:
Vše..je teda pravda, že mě štve někdy pořádně, ale pořád ho mám moc ráda. Vychovává se mnou už 3 roky mou dceru apod. Vše nám klape. Nechápu tohleChci svého chlapa a i ho
jaj sak sis odpovedela:) delej to co chces bez ohledu na predsudky okoli, jinak budes litovat. Ale hlavne to nesmis pokaslat, jinak budes litovat dvojnasob. Ja to pokaslal:D Ale podruhe bych navaly citu k milence zvladl
Milenec je vzdy riziko. Jestli ti to klape s pritelem… osobne bych neriskoval. Zvlast kdyz mas dite. Matky to maji v zivote tezsi, a zalezi jak si krasna… atd atd… proste sama to musis zvazit. Je to jen o logice, kasli na nase nazory.
@Wombat píše:
@Pajaxxx
A manzelku miluju a nemenil bych. Sice to nevylucuje ze ji nepodvedu, ale to je druha strana veci:)
můžu dotaz? Jak se slučuje fakt, že manželku miluješ, s informací, že je možné, že jí v budoucnu budeš možná znovu nevěrný? Jak můžeš někoho milovat a přitom mu vědomě působit bolest?Příspěvek upraven 02.10.14 v 09:53
No a jak se to vylucuje? Ja ji nechci zpusobit bolest. Jen nevim kdy to se mnou zacne zase mlatit. Vy se nemusite 3× denne „uvolnovat“ aby jste stratili chut na sex. Nemate vybaveni kvuli kteremu vas odmita manzelka a nakonec aj jine zeny. Proto to nemuzu vyloucit. Asi je to tezko pochopitelne ![]()
Davas sve telo jinemu chlapovi a neni na tom nic spatneho? Tak to rekni svemu stalemu partnerovi, kdyz je to normalni. Uvidime, co na to rekne on.