Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@káťa píše:
ty to s tím svým fanatismem alespoň budeš mít jednodušší, pokud tě ten tvůj bude podvádět nebo odejde.
Svalíš všechnu vinu na milenku a řekneš si, že ten tvůj tě podváděl, protože strašně moc nechtěl a miluje jen tebe, ale chtěla milenka a budeš mít vystaráno.
Alespoň byste po nevěře měli korektní vztahy
Ja fanaticky verim v silu zeny, Ty fanaticky veris v silu prachov… kazda mame nieco ![]()
Ahoj..stalo sem i ted něco podobného. Přitel odletěl na dovolenou a já se seznámila s jedním mužem a vyspala se s ním. Horší je to, že se mi hrozně líbí a pořád na něho myslím. Myslela jsme že přítele miluji, přišel s tím, že by chtěl miminko..Ještě nedávno jsem hrozně chtěla a ted mě to děsí..Přejde to? Může to být s přítelem zase jako dřív? Jsme spolu 3 roky, třeba je to jen nějaká krize
Milenec se chce zase vidět, ale cítím z něho, že ze mě není odvařenej
@Anonymní píše:
Ahoj..stalo sem i ted něco podobného. Přitel odletěl na dovolenou a já se seznámila s jedním mužem a vyspala se s ním. Horší je to, že se mi hrozně líbí a pořád na něho myslím. Myslela jsme že přítele miluji, přišel s tím, že by chtěl miminko..Ještě nedávno jsem hrozně chtěla a ted mě to děsí..Přejde to? Může to být s přítelem zase jako dřív? Jsme spolu 3 roky, třeba je to jen nějaká krizeMilenec se chce zase vidět, ale cítím z něho, že ze mě není odvařenej
No jelikoz te nevzal na dovolenou sebou tak si za to muze sam
… 3 roky = krize a pak kazdy dalsi rok
Zalezi co chces od zivota. Zvaz rizika. Je normalni, ze te poblaznil nekdo novy. Me se to deje stale, ale kdybych pokazdy menil smer, nikam nedojdu. Predstav si to s milencem za 3 roky… odmysli si sex, ten bude s kazdym po case stejne nudny
. A milence si vzdycky najdes:) Ale jestli je o tolik lepsi jinde nez v posteli, ci ukecavani… a ty jsi mlada…
@Arturie píše:
@Pajaxxx to je jak z romanu Michala Viewegha. Ale Rosamunde Pilcher by milence dala jeste jednu sanci. Zoufale zeny delaji zoufale veci. Uz mlcim nebo me tady manzelky ukamenujou.
Dostala ji, toho frajera jsem ji odpustil, ale asi nezkousla, ze jsem o tom vedel… Zacala vysilovat jak silena. Nepochopitelne. Sak mela po cem touzila - alespon chvily, nez to podelala uplne. Tehdy se mi rozum zastavil. ![]()
@Pajaxxx píše:
No jelikoz te nevzal na dovolenou sebou tak si za to muze sam… 3 roky = krize a pak kazdy dalsi rok
Zalezi co chces od zivota. Zvaz rizika. Je normalni, ze te poblaznil nekdo novy. Me se to deje stale, ale kdybych pokazdy menil smer, nikam nedojdu. Predstav si to s milencem za 3 roky… odmysli si sex, ten bude s kazdym po case stejne nudny
. A milence si vzdycky najdes:) Ale jestli je o tolik lepsi jinde nez v posteli, ci ukecavani… a ty jsi mlada…
V sexu nám to s přítelem skvěle klape..I mezi nohama je mnohem lépe obdařen..Takže asi je to tím, že je novej
@Anonymní píše:
V sexu nám to s přítelem skvěle klape..I mezi nohama je mnohem lépe obdařen..Takže asi je to tím, že je novej
to je zvlasni, ze jsi potom sla za jinym… nevydim v tom smysl, kdyz teda sex smyslem nebyl. Jestli to byla kratkodoba znamost, tak si prece nemuzes myslet, ze ho poznas. Asi umel ukecat
hmmmm. To bych se potreboval naucit
jinak uz zustanu verny az do smrti… ![]()
Zatrhni milencovi sex na par mesicu at poznas jak se bude chovat. Rekni, ze to bylo uspechane atd… A uvidis:) Tyhle pokusy na lidech jsou legalni
Me se hnusi, kdyz muz neco nakecava zensky jen aby si zasoulozil(a kdyz zena to mysli vazne). Strilet takovy hovada.
@Pajaxxx píše:
to je zvlasni, ze jsi potom sla za jinym… nevydim v tom smysl, kdyz teda sex smyslem nebyl. Jestli to byla kratkodoba znamost, tak si prece nemuzes myslet, ze ho poznas. Asi umel ukecathmmmm. To bych se potreboval naucit
jinak uz zustanu verny az do smrti…
Zatrhni milencovi sex na par mesicu at poznas jak se bude chovat. Rekni, ze to bylo uspechane atd… A uvidis:) Tyhle pokusy na lidech jsou legalni
Me se hnusi, kdyz muz neco nakecava zensky jen aby si zasoulozil(a kdyz zena to mysli vazne). Strilet takovy hovada.
Aha.. muzu se zeptat cos teda tvrdil milence ty? ![]()
@Pajaxxx píše:
to je zvlasni, ze jsi potom sla za jinym… nevydim v tom smysl, kdyz teda sex smyslem nebyl. Jestli to byla kratkodoba znamost, tak si prece nemuzes myslet, ze ho poznas. Asi umel ukecathmmmm. To bych se potreboval naucit
jinak uz zustanu verny az do smrti…
Ted mi milenec psal, že mě má rád a že mě chce, že mi to dokáže. Napsala jsme mu, že v posteli tohle nedokáže. Prý to o posteli nebude ![]()
Hrozně mě přitahuje, je to krásnej chlap, proto..Zalíbil se mi. Kdybych neměla přítele, tak s ním chci být. Je to těžký
@Anonymní píše:
Ted mi milenec psal, že mě má rád a že mě chce, že mi to dokáže. Napsala jsme mu, že v posteli tohle nedokáže. Prý to o posteli nebude
Hrozně mě přitahuje, je to krásnej chlap, proto..Zalíbil se mi. Kdybych neměla přítele, tak s ním chci být. Je to těžký
A co te drzi u pritele? ![]()
@sissi79 píše:
A co te drzi u pritele?
Vše..je teda pravda, že mě štve někdy pořádně, ale pořád ho mám moc ráda. Vychovává se mnou už 3 roky mou dceru apod. Vše nám klape. Nechápu tohle
Chci svého chlapa a i ho ![]()
@Pajaxxx
A manzelku miluju a nemenil bych. Sice to nevylucuje ze ji nepodvedu, ale to je druha strana veci:)
můžu dotaz? Jak se slučuje fakt, že manželku miluješ, s informací, že je možné, že jí v budoucnu budeš možná znovu nevěrný? Jak můžeš někoho milovat a přitom mu vědomě působit bolest? ![]()
Příspěvek upraven 02.10.14 v 09:53
@Wombat píše:
@Pajaxxx můžu dotaz? Jak se slučuje fakt, že manželku miluješ, s informací, že je možné, že jí v budoucnu budeš možná znovu nevěrný? Jak můžeš někoho milovat a přitom mu vědomě působit bolest?
Ted budu mluvit já za sebe. Vždy mi byl každej chlap nevěrnej a to jsem hezká a sex miluji. Proto když jsme ted měla možnost mít něco s chlapem, kterej se mi fakt líbí, udělala jsem to. Partner nemá šanci se to dozvědět a beztak mi taky někde zahne. Už chlapům nevěřím. Zíta může odejít za jinou a já si budu vyčítat, že jsem neudělala co jsme chtěla..Já žiju jenom jednou
@Anonymní píše:
Ted budu mluvit já za sebe. Vždy mi byl každej chlap nevěrnej a to jsem hezká a sex miluji. Proto když jsme ted měla možnost mít něco s chlapem, kterej se mi fakt líbí, udělala jsem to. Partner nemá šanci se to dozvědět a beztak mi taky někde zahne. Už chlapům nevěřím. Zíta může odejít za jinou a já si budu vyčítat, že jsem neudělala co jsme chtěla..Já žiju jenom jednou
No, pokud uvažuje takto, tak to se pak ani s nikým do vážnýho vztahu nepouštěj. Klesáš na úroveň nevěrníků jenom proto, aby ses pomstila všem chlapům. Ale to, že zraňuješ přítele, který by ti třeba nikdy nezahl je ti jedno!
@ivunak píše:
No, pokud uvažuje takto, tak to se pak ani s nikým do vážnýho vztahu nepouštěj. Klesáš na úroveň nevěrníků jenom proto, aby ses pomstila všem chlapům. Ale to, že zraňuješ přítele, který by ti třeba nikdy nezahl je ti jedno!
To není o pomstě..Prostě proč ne? On se to nedozví a nikomu tím neubližuji..