Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@chebskamaminka píše:
@Pajaxxx a to je to co mě děsí, to o čem píše o těch svých pocitech, mě manžel řekl nesčetněkrát, že už by to nikdy v životě neudělal, že ikdyby byla doma krize bude jí řešit a neutíkat jinam, taky ho sžíralo co to se mnou udělalo, nenáviděl se, jeden čas mu ujíždělo z úst, že by nejradši nežil, člověk si pak když čte tvoje řádky, že stejně neví čemu věřit, škoda, že vidina toho, že by jsi přišel o manželku, tě nezastaví v té tvé dualitěno s tím co si vytrpí i ten nevěrník ve vztahu, víš, v to se nezlob zase ty na mě, ale to já absolutně neomlouvám, protože za to si může ten co podvádí (ať muž nebo žena) sám, ať už vezmu klasický trojúhelník u nás, nebo u vás - i ta milenka si mohla zažít svoje, ikdyž ta taky věděla do čeho jde, ale nakonec tu prostě u mě lítost pro nevěrníka prostě není, protože ať už ty, nebo můj muž (budeme-li se bavit o nás) vy jediní jste lhali milenkám i ženám, vy jediní jste znali pravý stav věci na obou stranách
říkáš, že na sobě pracuješ, jak dlouho, že to je co to doma prasklo?
10 mesicu. Z toho tak 7 mesicu jsem si strasne styskal za milenkou. To uz je pryc. Jinak ja rikam vzdy nejhorsi co si myslim. Mam proste strach ze podvedu znova, fyzicke poteseni oddeluji od psychickeho. Ale… nemej strach lidi nejsou vetsinou tak spatni jako ja:)Muz dospiva v 34 letech takze mam jeste 4 roky cas na ziskani nejakeho toho wisdomu… Tvuj muz je urcite vyspelejsi:)
@sissi79 píše:
Nestouram, jen se ptam. Ale pokud vis ze vse sedi tak je to super. Hodne stesti
Diky, ale od tebe to zni tak trochu ironicky ![]()
Nic ve zlem, zeny jako ty jsou ta nejlepsi sorta:) Smekam kloubouk.
@Pajaxxx no je stejně starý jako ty, ale je fakt, že on si hodně rychle srovnal priority, milenka se velice rychle vybarvila, odmilovaný byl do dvou týdnů, což mi přišlo rychle a děsilo mě, ale psycholožka v poradně nám vysvětlila, že to je naopak dobře, že máme neuvěřitelný start a rychle odmilování je známka toho, že to žádná láska nebyla, ale zamilovanost
šoda, jen, že po deseti měsících nejsi trochu dál, protože manželka z toho taky nemůže být ještě venku, takže o to hůře se pak staví ten vztah znovu
no tak paráda budu ještě 4 roky čekat, než dospěje, to potěš ![]()
@Pajaxxx píše:
No, behem mesice kdyz to bylo kriticke kvuli me nevere jsem zhubl z 85 na 68kg. Prakticky jsem nejedl. Nicilo me ako manzelka trpi. Vubec neslo o sebelitost. Chtel jsem vsechno vratit zpet aby to manzelka nikdy nemusela zazit. Jenze to nejde. Nenavidim se za to. Ale co uz. Delam aj dobre veci, uklizim ponozky, myju nadobi, sijuAle pozoruji na sobe, ze me obcas prepne. A touha je znovu neovladatelna. Mantinely nefunguji. Manzelka mi samozrejme tez vytycila hranice. Na rovinu jsem ji rekl, ze to je k nicemu. Jestli se chce rozvest at to udela hned. Jinak at me odpusti a nevycita me to. Mozna se vam to muze zdat tvrde, ale z pozice poskozene vidite jen sebe(v zadnem pripade to nechci omlouvat). Me to szira, ze jsem neco podobneho udelal. Szira to kazdeho kdo mel charakter. Nejde s tim nic delat. Zadna omluva na to neexistuje. (Ani „jsem chlap“:)) Vyrovnat se s tim co jsem udelal je o to horsi, ze vim, ze bych to udelal znovu v jistých slabsich okamzicich. Zivot pak neni tak stereotypni a predvidatelny. Aj to nebezpeci z odhaleni je na tom pritazlive… Tohle je moje dualita. Prosim nezlob se na me. Ja bych byl rad kdybych manzelce mohl slibit s uprimnym srdcem, ze to uz nikdy neudelam. Jen jsem zatim k tomu nedospel. Ale snazim se. Tu je to moje terapie
Pravdepodobne se otestuji s nejakou… A tesne pred tim nez dojde na vec reknu NE, JSEM PŘECE ŽENATÝ!
Ach jo…
A proč takový masochismus? Normální je, že člověk, který je zamilován jinde (ženat- ano jsem naivní a dávám rovnítko mezi zadaný a zamilovaný), nemá potřebu s osobami druhého pohlaví se dostávat do situací, které svádí k sexu. Nemám nic proti neškodnému flirtu ve společnosti, ale člověk by měl znát hranice a ty rozhodně nejsou, když už máš ruku pod jejím tričkem či sukni.
@chebskamaminka píše:
@Pajaxxx no je stejně starý jako ty, ale je fakt, že on si hodně rychle srovnal priority, milenka se velice rychle vybarvila, odmilovaný byl do dvou týdnů, což mi přišlo rychle a děsilo mě, ale psycholožka v poradně nám vysvětlila, že to je naopak dobře, že máme neuvěřitelný start a rychle odmilování je známka toho, že to žádná láska nebyla, ale zamilovanostšoda, jen, že po deseti měsících nejsi trochu dál, protože manželka z toho taky nemůže být ještě venku, takže o to hůře se pak staví ten vztah znovu
no tak paráda budu ještě 4 roky čekat, než dospěje, to potěš
No ja jsem taky manzelce rekl ze ji nemiluju uz hned na zacatku, ze slo jen o sex… mozno slo, ja nevim, milenka se tez „vybarvila“ ale co ja jsem bohuzel svym zpusobem velmi stalý a velmi tezko jsem se tech pocitu k milence zbavoval, mel jsem ji velmi rad, byla to super zenska. Jsem rad, ze se uz neozvala. Protoze od ni musim uz jen abstinovat. A ano myslim pri tom jen a jen na sex. Takze to nakonec bylo jen o sexu. O super sexu ![]()
Zbavit se pout k milence bylo klicove. Zadnou manzelskou poradnu jsme nenavstevovali. Nechteli jsme to sirit kvuli ostude moji manzelky. Takze to vi jen ona, ja, milenka a pulka internetu ![]()
A… neverne zeny jsou pro me svym zpusobem i trochu(myslim tim hodne:D) vzrusujici… Ale to sem asi nepatri.
@Pajaxxx píše:
Diky, ale od tebe to zni tak trochu ironickyNic ve zlem, zeny jako ty jsou ta nejlepsi sorta:) Smekam kloubouk.
Ironie to nebyla, neboj ![]()
Jinak si klibouk klidne zas nasad, ja nikdy neverna nebyla a nemam v umyslu s tim zacinat
![]()
@cher píše:
A proč takový masochismus? Normální je, že člověk, který je zamilován jinde (ženat- ano jsem naivní a dávám rovnítko mezi zadaný a zamilovaný), nemá potřebu s osobami druhého pohlaví se dostávat do situací, které svádí k sexu. Nemám nic proti neškodnému flirtu ve společnosti, ale člověk by měl znát hranice a ty rozhodně nejsou, když už máš ruku pod jejím tričkem či sukni.
no nesmíš to ale porušit, pak už je to většinou udělal to jednou, udělá to po druhé, většinou neodoláš.
@Pajaxxx to já třebas vím, že jí to říkal, myslel si, že se zamiloval, tak mi to i řekl, je mi jasné, že když jí kvůli sexu nasliboval hory doly včetně společné budoucnosti, myslím, že jsi tu milenku bral jako svou metu, měl jsi ženu i milenku a teď máš „jen“ manželku
u nás se ta milenka vybarvila více než dost, takže muž došel spíš do fáze jaký to byl idiot, žes ní vůbec něco měl, je to propletenec s tchánama, protože šlo o dceru jejich kamarádky, takže mužova kamarádka z dětství, takže p rozchodu kopala kolem sebe, kontaktovala tchány
ve chvíli kdy byla s mým mužem to táhla a úplně stejným způsobem táhla s jiným, vysvětlení -stejný způsob je - zemřel mi otčím (kamarád tchána, s mámou milenky byl už roky rozveden a dávno žil s jinou přítelkyní),potřebuju obejmout utěšit
![]()
tak holt potřebovala obejmout od vícero chlapů, no no nakonec asi 4 měsíce po tom co to muž skončil, už byla těhotná s jiným, ženáčem, ten se kvůli nerozvedl, tak je svobodná matka
bohužel tchány informuje o tom jak se má a tchán, rád informuje i anžela, přesto, že jeho to prostě nezajímá, asi má potřebu rýpat
říkáš, že to bylo o sexu, vám se nestalo se ženou, že se vám otevřela 13.komnata se sexem, že nepadly zábrany? u nás se to velice změnilo a přesto, že i sex před nevěrou byl bezva, tak dnes už nechápu, jak jsem mohla říct, že byl bezva, protože jsme zažili něco jiného, asi v tom bylo to, co jsme zažili, ten strach, že můžeme jeden druhého ztratit, ten sex byl je velice emočně plný, nevím jak to jinak popsat - slušně ![]()
poradna byla má podmínka, ale spolu jsme byli cca 3×, manžel jednou sám a já pak chodila za individuálku celý rok a čtvrt, nebudu lhát, život mi přichystal pár překážek, ale žádná věcmě nesmetla, jako ten šok, že mě někdo koho jsem tolik milovala, zradil, lhal a ublížil jak nejvíce mohl ![]()
naštěstí dnes po roce a čtvrt jsme někde úplně jinde, jen ty šrámy si neseš sebou, stejně jako ten cejch - podvedená
Jsem to celý nečetl…jsou tady někde detaily jak to proběhlo? Nějaký fotky nebo video?
@Chlap74 píše:
Jsem to celý nečetl…jsou tady někde detaily jak to proběhlo? Nějaký fotky nebo video?
Tak to jsi v blbym tematu
@sissi79 řeší se tady ten výbrus na záchodcích na diskotéce, ne?