Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@chebskamaminka píše:No nečtu to po sobě. Na to není čas. Musím i pracovat.
tak za prvé sni dál, ono většinou ty co jdou rádi s ženáčema se v tom nezmění
a za druhé chlape čteš to po sobě, ona mě svedla, ona jestli mě nějaká stáhne do postele…![]()
@sissi79 píše:
Realnym zenam? Takze lov na emimi pro virtualni sey?
@sissi79 píše:
A proc tu hanime chlapi kdyz byla neverna zakladatelka![]()
![]()
protože jsme klasické ženské a zatím co to začalo o voze, skončily jsme o koze
@Pajaxxx já nemyslím pravopis, zas takovej pedant nejsem, myslím ten alibismus, já nic já muzikant
@Bábi Zlopočasná píše:
Ale to kecas, tu na emimine nikto neveri, ze by zenska mohla dostat chlapa „proti jeho voli“. Akoze ten chlap to neplanoval a nasledne len cucal ako to cele dopadlo. Nie nie a nie, prasaci su len chlapi a milenky chudiny oblbnutePS: Ja uplne fanaticky a tmarsky v tomto verim ze chlap dostane jednu z desiatich a zenska devat z desiatich. Pokial teda naozaj chce.
Hm, tahle zpetne me to pripada divne co jsem napsal: „Bohuzel ta kamoska po me vyjela.“ Ono to co jsem s ni zazil bylo uplne nadpozemnske. Takze mozno „bohudik“ za to ze jsem neco podobneho mohl zazit. Prusvih je ten, ze to laka zazivat znovu a znovu a znovu… az…
Rozhodne tedy nechcu aby to vyznelo, ze jsem na ni nejak nastvany a ze jsem na tom nemel svuj podil viny. Ja mel vinu celou, ja byl zenaty, ona byla volna.
@pohledzdruhestrany píše:
já tím chci říct, že všechno má nějaký psychologický podhoubí a myslím si, že to není ješitnost, to tak jen vypadá, protože samozřejmě paroháčení se.re chlapa v každém věku a situaci, ale ten primární základ je ve strachu z kukaček
Jakože ženský nehrozí, že by to dítě nebylo její, tak snáší nevěru líp?
Ženská má zase reálnou šanci, že chlap přijde už s velkým dítětem z vedlejšího města ![]()
@Pajaxxx píše:No jasne, takové prasarničky mi píšou a to jsem sem prisel jako slusny hoch.
//sry za OT
Nj, když ty se tu pochlubíš takovými krásnými mírami, to se pak nemůžeš divit
![]()
@Pajaxxx píše:
Hm, tahle zpetne me to pripada divne co jsem napsal: „Bohuzel ta kamoska po me vyjela.“ Ono to co jsem s ni zazil bylo uplne nadpozemnske. Takze mozno „bohudik“ za to ze jsem neco podobneho mohl zazit. Prusvih je ten, ze to laka zazivat znovu a znovu a znovu… az…Rozhodne tedy nechcu aby to vyznelo, ze jsem na ni nejak nastvany a ze jsem na tom nemel svuj podil viny. Ja mel vinu celou, ja byl zenaty, ona byla volna.
Ja som to pochopila tak, ze keby ona nedobiedzala, Teba by to ani nenapadlo. Mylim sa?
Mimochodom, je strasne lahucke ukecat chlapa do niecoho co by sam od seba nechcel, a to takym sposobom, ze ked to nedopadne dobre, este bude sam seba obvinovat, ze to sposobil. Aj mne sa to raz podarilo, a pritom ja s chlapmi vobec neviem jednat ![]()
@RadkaCh píše:
Jakože ženský nehrozí, že by to dítě nebylo její, tak snáší nevěru líp?Ženská má zase reálnou šanci, že chlap přijde už s velkým dítětem z vedlejšího města
no troufám si tvrdit, že ženská na tom velkym dítěti pozná, že ho neporodila a má volbu, jak s nově získanou informací naloží
ale zkus se vžít do role chlapa, kterej roky bez možnosti volby, protože neví, vkládá svoje city a zdroje do krve, která není jeho krev, to budí stejný vražedný emoce, jako výkřiky.. dítě je stejně víc moje, protože jsem ho porodila a každou noc k němu vstávala ![]()
Příspěvek upraven 29.09.14 v 16:35
@Bábi Zlopočasná píše:
Ja som to pochopila tak, ze keby ona nedobiedzala, Teba by to ani nenapadlo. Mylim sa?Mimochodom, je strasne lahucke ukecat chlapa do niecoho co by sam od seba nechcel, a to takym sposobom, ze ked to nedopadne dobre, este bude sam seba obvinovat, ze to sposobil. Aj mne sa to raz podarilo, a pritom ja s chlapmi vobec neviem jednat
Musíš ale mluvit pouze za svého chlapa. Já se zase pohybuji mezi takovými, kteří se do něčeho, co sami nechtějí, ukecat nenechají, jsou osobnostmi.
@chebskamaminka píše:
@Pajaxxx já nemyslím pravopis, zas takovej pedant nejsem, myslím ten alibismus, já nic já muzikant
Ja vim uz jsem si to uvedomil, ze to vyznelo jak nemelo. Ale fakt byl, ze po me vyjela a to jsem zazil tehdy poprve, pak uz jen cerno pred ocima, proste vsechno jelo na automatiku. Jasne ze jsem ji chtel, chci kazdou zenskou
. Ale aby nejaka chtela me je… necekane. Ale kazdopadne byla to moje vina. Ona jen sexovala s zenacem, ja podvadel manzelku… kua ta nase uklizecka ma dneska ale veliky vystrih a kdyz se jeste predkloni…
@pohledzdruhestrany Tak 1. Ty „výkřiky“, dítě je víc moje, já nepodporuju a 2.Ty kukačky to už je vaše rizik v životě. Všichni v životě podstupujeme ty svoje rizika, jak chlapi, tak ženský. Nedělej z vás chudáčky, to přece nejste ![]()
@káťa píše:
Musíš ale mluvit pouze za svého chlapa. Já se zase pohybuji mezi takovými, kteří se do něčeho, co sami nechtějí, ukecat nenechají, jsou osobnostmi.
Moja sesternica ma takych osobnosti omotanych okolo prsta devat z desiatich, s ktorymi kedy prisla do styku. Nie, nepodvadza manzela. Len ti chlapi s nadsenim a z vlastnej vole plnia jej povinnosti
Inak ten co dodnes ma vycitky do coho ma to uvrtal nie je moj manzel. A trufnem si tvrdit, ze nikomu, ani mne samej by neuveril, ze sa ten napad povodne uliahol v mojej hlave. Bohuzial, nie som natolko zenska ako moja sesternica, mne sa to podarilo nahodou a nevedomky. Ale moja mladsia to bude vediet. Uz ma omotane okolo prsta cele jasle aj s prilahlou skolkou. Snad sa ta starsia od nej nieco nauci, ta je v tomto smere bohuzial cela po mne ![]()
@RadkaCh píše:
@pohledzdruhestrany Tak 1. Ty „výkřiky“, dítě je víc moje, já nepodporuju a 2.Ty kukačky to už je vaše rizik v životě. Všichni v životě podstupujeme ty svoje rizika, jak chlapi, tak ženský. Nedělej z vás chudáčky, to přece nejste
hele paní či slečno podsouvatelko
nedělám z nás chudáčky, jen vysvětluju postoje a odkuď se berou ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
Ja som to pochopila tak, ze keby ona nedobiedzala, Teba by to ani nenapadlo. Mylim sa?Mimochodom, je strasne lahucke ukecat chlapa do niecoho co by sam od seba nechcel, a to takym sposobom, ze ked to nedopadne dobre, este bude sam seba obvinovat, ze to sposobil. Aj mne sa to raz podarilo, a pritom ja s chlapmi vobec neviem jednat
Ehm. Byla tak krasna, ze me to napadalo asi tak 10× za minutu:) Ale zaroven s tim, ze u ni nemam sanci
Nula od nuly… Prezentovala se jako nedostupna zena. Pozdeji jsem se od ni dozvedel, ze pritom celou dobu sedela v louzicce.
@Pajaxxx píše:
Ale fakt byl, ze po me vyjela a to jsem zazil tehdy poprve, pak uz jen cerno pred ocima, proste vsechno jelo na automatiku.
A presne o tomto hovorim. A napriek tomu ze si z jej popudu uz siel len na automatiku, obvinujes sam seba. Chytra to holcina, uprimne ju obdivujem, aj ked k vlastnemu manzelovi by som ju nepustila.