Byla jsem nevěrná, s mužem se moc nevidíme

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21111
29.9.14 15:46
@ivunak píše:
Pokud mají chutě oba a rozdávají si to jinde a ví o tom - v pohodě. Ale pokud to dělá jeden a ještě zatlouká, to je něco jinýho. Kdybych byla podvedená chtěla bych o tom vědět, abych se mohla rozhodnout co dál. A stejně tuto možnost bych dala i partnerovi.

Ve většině normálních vztahů mají chutě oba, a tím neříkám, že ve většině vztahů to praktikují reálně… ale nemluvím o situaci, kdy oba si to rozdávají jinde a ví o tom. Mluvím o situaci, kdy jeden překročil rubikon nevěrou. Není na druhou stranu fér, dát tomu druhému šanci zažít to samé?? Na jednu stranu to může přinést absolutní rozpad na druhou stranu paradoxně ještě vyšší míru důvěry, protože vztah bude stát na čisté chuti být spolu i přes možná spaní s někým jiným. Tím chci říct, že za údajně morálně čistou klasikou.. neřeknu to, protože nechci ublížit.. je často schovanej jen obyčejnej strach nevystavit se tomu samýmu, čemu jsem partnera vystavil(a) sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.14 15:47

Necitala som este diskusiu, ale nenapadlo zakladatelku ze sa uz vlastne praskla sama? Zmenila heslo na fb - len tak, z nicoho nic, hoci vie, ze ten jej ziarlivec tam chodi. Co odpovie, az sa jej ten jej ziarlivec spyta preco? A aka je pravdepodobnost, ze si on nevsimne ze je ona vyklepana? A az si to vsimne - naozaj ZIARLIVEC nezacne rozmyslat nad tym, ze sa mu zena sprava PODOZRIVO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.14 15:48
@Anonymní píše:
@luciekal Já prostě vím že by mi to nikdy neodpustil to vím a gtaky vím že by se s emnou rozešel…a já o něho nechci přijít je to otec mého dítěte a klape nám to…

Toz rizika si mala zvazit dopredu a nie teraz fnukat ze si to tak nemyslela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
29.9.14 15:49

Zatloukat.. Tvy spatny svedomi je ponauceni pro priste.. Kdyz to pustis ze sebe, semele to partnera a ty budes v pohode, takze zatloukat s tim ale ze kdyby se to melo provalit, mel by to prvni slyset od tebe :kytka:

• Citovat
  • Upravit
29.9.14 15:51
@Anonymní píše:
@Ali-Ali :/…když si to takhle napsala něco na tom je!!§razantnější krok jak TO mám udělat…stýkat se 100% BUDEME CHODÍ SPOLU NA PIVO NA KAFE ČASTO..BYDLÍ KOUSEK OD NÁS…PRÁVĚ BY BYLO BLBÝ A NÁPADNÝ SE MU V OČÍCH MÉHO PARTNERA VYHÝBAT…

Zvazuj rizika versus zisky.
Budete sa vidat - znovu sa s nim vyspis - zvysujes riziko ze Ta „oficialny“ chlap nacapa… alebo milencova zena
Nebudete sa vidat - zvysujes riziko ze ziarlivec zacne kutrat preco :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
29.9.14 15:51
@RadkaCh píše:
Tak jestli zakladatelka ví nebo aspoň předpokládá, že chlap zareaguje tak, že teda v pohodě, že dneska teda vyrazí na picha on za její kámoškou, tak prosím. Pak není problém. Ne každý ale takhle zareaguje.A jestli někdo reaguje špatně na nevěru, tak jste to vy, ješitové s těmi bimbátky v rozkroku.Mě osobně by fakt zajímalo, jak by reagoval (ne jak tady teď popíše, že by byl nad věcí a manželce to přál, ale fakt bych to chtěla vidět) nejvíc osvěcený @Pajaxxx, kdyby ho podváděla manželka. :mavam:

no tohle riziko musí holt realizující nevěrník podstoupit… a nevím jestli negativní reakce na nevěru nás bimbáků souvisí s ješitností, možná víc souvisí s debatama tady na emiminu ve smyslu, "udělala jsem největší životní hloupost, snažíme se s manželem o miminko, a já se vyspala na diskotéce s kamarádem, co mám dělat??? a rejpalové nepište… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
29.9.14 15:52

@boball ne nejsem snim hodne dlouho ale nebylo to z duvodu nevery rozchod.

Priznala bych se znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
29.9.14 15:53
@pohledzdruhestrany píše:
jestli chceš slyšet, že tě miluje a měl to rozmyšlený dopředu, protože ho dlouho šíleně přitahuješ, tak jo, máš pravdu, jen tu nehraj černý svědomí, moc ráda by sis to zvopákla.. když tak dej vědět, jestli si znova zašukáte, jestli jsem měl pravdu :kytka:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: tak to se ti povedlo :palec:
  • Citovat
  • Upravit
21111
29.9.14 15:57
@sissi79 píše: :potlesk: :potlesk: :potlesk: tak to se ti povedlo :palec:

a nepřijde ti to tak? :mrgreen: já v práci pořád říkám lidem…lidi, hlavně opatrně, pište toho čím míň, tím líp, vy pak na sebe nechtěně toho tolik vyblejete :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
29.9.14 15:57

@sissi79 asi budu plevelit, ale ahoj děvče :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.14 15:58
@Pajaxxx píše:
Umeni je zustat zamilovany do partnera i pres to ze jsem neverný/á. Ja si rikam, ze s kazdou to bude nakonec stejne tak proc menit fundament. A jestli je partner rozumny tak to pochopi.

Bohuzial, pokial by som sa dozvedela ze mi bol partner neverny, prestala by som donho byt zamilovana ja. Nie teda hned bum v okamihu ked by som sa to dozvedela, ale ako by som sa liecila z toho soku, tak by som sa zaroven liecila aj z lasky k nemu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
29.9.14 15:59

@pohledzdruhestrany máš svůj díl pravdy také ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
29.9.14 16:00
@pohledzdruhestrany píše:
a nepřijde ti to tak? :mrgreen: já v práci pořád říkám lidem…lidi, hlavně opatrně, pište toho čím míň, tím líp, vy pak na sebe nechtěně toho tolik vyblejete :D

Je to tak :mrgreen: holt chut zopaknout tam je :P

• Citovat
  • Upravit
sissi79
29.9.14 16:00
@chebskamaminka píše:
@sissi79 asi budu plevelit, ale ahoj děvče :mavam:

Ahoooj, se po tobe slehla zem, jak se vede :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
600
29.9.14 16:01
@cher píše:
@Pajaxxx No jo a pro tebe? nebo jsi typ, co by zahýbal za každých okolností? A ještě by mě zajímalo, když každou nevěru přiznáš ženě a budeš čekat odpuštění (aspoň z tvého psaní mám pocit, že zahýbat opakovaně bereš jako normální věc), jak dlouho myslíš, že ona tohle zocelování vydrží? :)

Ja zahnul jen jednou, stalo se to na rozlucce se svobodou. A pak se to se mnou rok tahlo. Bylo to komplikovane a nesouvisi to s topicem. Nevim jestli jsem toho schopny znova. To overi az cas. Jednorazove to vztah utuzilo. Nejsem zadna pobehlice to si nemyslete :) S zenama jsem se kvuli sexu nikdy neseznamoval. Bohuzel ta kamoska po me vyjela. Nezbyva nez doufat, ze se zeny už budou k zenacovi chovat rozumne. Jsem v problematickem obdobi. A kdyby me nejaka stahla do postele, tak bych byl nejspis neverny podruhy. Ale ja zadnou stahovat do postele nebudu. Kdo snese neveru tak at si ji uziva. To je jedine co schvaluji. Idealne kdyz jsou na tom oba partneri stejne a na nas neni to odsuzovat. Realnym zenam se vyhybam obloukem a tu je to preci bezpecne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí