Byla jsem nevěrná, s mužem se moc nevidíme

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
29.9.14 12:53
@Anonymní píše:
Ach jo :( kde mám začít?…Je mi ze mě špatně…S přítelem spolu jsme přes 4 roky máme spolu malou holčičku…sex nám klape…hádky jsou všude na to se vymlouvat nebudu…miluji ho strašně moc…pODVEDLA JSEM HO S JEHO KAMARÁDEM!!JSOU TO I KOLEGOVÉ Z PRÁCE!!..chodí k nám na kafe, má přítelkyni…všichni 4 jdeme jednou za čas na pivo…A stalo se toto!!!Mám strašné výčitky svědomí, přiznat se nemůžu zabil by mě, opustil by mě, nechci ho zklamat už tak je strašně žárlivý a nedůvěřivý( má to chudák z předešlých vztahů)( a já mu udělala to samé, on si to nezaslouží..:()…co mám dělat. nejhorší je že se budem stále stýkat, vidět se!!..z jeho přítelkyní nejsme žádne bůhvíjaké kámošky, ale rozumíme si…jsem domluvené jít spolu na nákupy…já na to nemám co když to ona ví?…dohodli jsme se že o tom nikomu neřekneme, ale hned včera(den po tom co se to stalo) mi napsal na fb sice jen ahoj, můžu ti tu psát, ale i tak snad si nemyslí že se to bude opakovat…nesmí se to opakovat, ale je mi jasné že to pokušení tam bude…je to krásnej, příjemnej chlap..:/hned jsem mu napsala ne nemůže a celá vystresovaná jsem mazala historii v počítači a změnila si heslo na fb…přítel se mi na fb nekdy dívá mobil taky zkoume…strašně mě to mrzí ten pocit je hroznej…přejde to někdy…snad se nikdo nic nedozví…nejhorší je opravdu to že se musíme stýkat…ach bože odpust mi…zažila jste některá něco podobného? dá se stím žít?…

pokud je to jeho kámoš, může se to provalit a nemusí. Co máš dělat? Buď se „pochlapit“, přiznat i s následkama, nebo být ticho a doufat.. těžko říct :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
29.9.14 12:54

@luciekal Když to na sebe prozradí sama bude průser stoprocentně, když to neřekne, třeba jí to projde. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.14 12:56

Když mu to neřekneš tak se to nedozví navíc, když on sám by si to doma rozházel. Takže zatloukat, zatloukat, zatloukat. Fuj ten pocit ti nezávidim já v minulém vztahu taky udělala něco podobnýho a už nikdy víc.

• Citovat
  • Upravit
1957
29.9.14 12:57

Jestli s ním chceš zůstat, tak mu nic neříkej a tím „kamarádem“ se nebav víc než je společensky nutné. Ber to jako špatnou zkušenost a srovnej se s tím sama. Pokud mu to řekneš, svoje špatné svědomí přehodíš na něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
29.9.14 12:57
@Anonymní píše:
Ach jo :( kde mám začít?…Je mi ze mě špatně…S přítelem spolu jsme přes 4 roky máme spolu malou holčičku…sex nám klape…hádky jsou všude na to se vymlouvat nebudu…miluji ho strašně moc…pODVEDLA JSEM HO S JEHO KAMARÁDEM!!JSOU TO I KOLEGOVÉ Z PRÁCE!!..chodí k nám na kafe, má přítelkyni…všichni 4 jdeme jednou za čas na pivo…A stalo se toto!!!Mám strašné výčitky svědomí, přiznat se nemůžu zabil by mě, opustil by mě, nechci ho zklamat už tak je strašně žárlivý a nedůvěřivý( má to chudák z předešlých vztahů)( a já mu udělala to samé, on si to nezaslouží..:()…co mám dělat. nejhorší je že se budem stále stýkat, vidět se!!..z jeho přítelkyní nejsme žádne bůhvíjaké kámošky, ale rozumíme si…jsem domluvené jít spolu na nákupy…já na to nemám co když to ona ví?…dohodli jsme se že o tom nikomu neřekneme, ale hned včera(den po tom co se to stalo) mi napsal na fb sice jen ahoj, můžu ti tu psát, ale i tak snad si nemyslí že se to bude opakovat…nesmí se to opakovat, ale je mi jasné že to pokušení tam bude…je to krásnej, příjemnej chlap..:/hned jsem mu napsala ne nemůže a celá vystresovaná jsem mazala historii v počítači a změnila si heslo na fb…přítel se mi na fb nekdy dívá mobil taky zkoume…strašně mě to mrzí ten pocit je hroznej…přejde to někdy…snad se nikdo nic nedozví…nejhorší je opravdu to že se musíme stýkat…ach bože odpust mi…zažila jste některá něco podobného? dá se stím žít?…

myslím že ses potrestala dostatečně už tím jak tě to bude užírat, za mě bych nic neříkala a tajně doufala že se to ututlá a nic se nedozví protože když to povíš tak se rozejdete a jeho to raní kort když i v předchozím vztahu na to doplatil. No je mi ho líto měla jsi tohle promyslet dříve ted bohužel čas vrátit nejde tak držím palce aby jsi to zvládla a nerozbyla se ti rodina nejvíc by stejně trpělo to dítě. A s těma lidma bych se už nevídala vymyslela bych si dobrý argument a už nikdy bych se nemohla potkat s tím člověkem co když to pro něj nebyl ulet a bude tě mít jako trofej nebo bude od toho chtít víc :think: no hodně sil přeju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
29.9.14 13:00

Existují někde nějaké důkazy, že jste s kamarádem spolu něco měli??? (Sms od tebe, mail, foto atd…)
Pokud ne, tak nic neříkej a zatloukat, zatloukat, zatloukat. A kdyby to kámoš řekl, tak zatloukat.
Je blbé, když máš doma chorobného žárlivce (prolézá ti mobil a poštu :roll: ), zda by tomu i tak neuvěřil :nevim:
Nicméně pokud nejsou důkazy, zatloukat…

• Citovat
  • Upravit
9318
29.9.14 13:01

Zajimavy jak vsichni radi rict.
Nerikej!
Si kra*a co mysli mezinozim, ale prece nebudes nicit 2 rodiny kvuli jednomu vrznuti?
Pac kdyz to reknes doma, dozvi se to i ona. A znicis zivot nejmin 5ti lidem. (Nevim jestli oni maji taky deti)
Promluv si stim kamaradem, ze to byl ulet a musite oba drzet pusu..
Trapit te to bude podle me dlouho, ale uz se stalo. Jdi dal a nikdy uz to nedelej.

Zapirat, zapirat, zapirat. Hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
29.9.14 13:01

Napoprvý to bývá nejhorší, s každou další nevěrou je to lepší a lepší. Akorát riziko odhalení roste.

Proč to děláš, když tě to tak žere?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16928
29.9.14 13:04

Já sama nezažila, ale mám kamarádku, která ano. Vyspala se s přítelem své sestřenice - zapíjeli tehdy její těhotenství (té sestřenice) a moc se opili. Ona šla spát a oni ještě pokračovali ve vedlejším pokoji a prý aniž by si to uvědomila, měla už nohy nahoře a jeli pohyby lásky. Domluvili se spolu, že to byla blbost a že už se to nikdy nesmí opakovat. Je to už přes 6 let a nikdy to neprasklo, ale výčitky svědomí zůstaly. On si její sestřenici nakonec i vzal. Jenže ona kamarádka už je taky vdaná a má dvě děti…
Pak vím ještě o jedné nevěře, která ale opět byla v opileckém stavu a opět se oba dva domluvili, že už o tom nikdy nikdo nebude mluvit a že na to zapomenou…

Jo a kamarádka s mimčem (3roky) si vzala hypotéku s přítelem, už se domlouvali na svatbě, ona znovu otěhotněla. Najednou se k ní dostávaly zprávy, že její chlap po večerech vysedává v hospodě ve vedlejší vesnici s nějakou buchtou a děckem. Pak ho načapala, jak se stýká se svou bývalkou a jejím capartem. Chudina z nervů potratila v 10tt a on si bývalku pak nastěhoval do baráku. Prý jsou jen kamarádi a ona přišla o bydlení a bla bla bla… Vyklidila pole…

Čili, utni to hned. Hned si vyříkej s kamarádem, co od toho očekáváte a jasně mu řekni, že máš rodinu a neodejdeš od přítele… Jakmile nejsou hranice přeroste ti to přes hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
29.9.14 13:06

Nic neříkej, časem tě to přejde. Hlavně nebud ze všeho tak vystresovaná nebo se prozradíš. Tomu kámošovi jsi při nejbližší příležitosti měla říct, že tohle se prostě nestalo a budete fungovat jako dřív, at te někontaktuje. Tečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
29.9.14 13:07

@boball ja bych ase svyma myslenkama nevydrzela.
Ale kdyz se to provali bude to jeste horsi nez kdyby to priznala.
Ja to svemu prvnimu partnetovi priznala, protoze jsem nebyla spokojena a byl to tzv utek od reality. a byla jsem hodne mlada
A ted za 6let vztahu me to nenapadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2077
29.9.14 13:11

Zatloukat, zatloukat, zatloukat!!! Hlavně nic nepřiznávat a poučit se z toho, že už to nikdy neuděláš. Jsme jenom lidi, stát se může, ale pokud chceš s přítelem zůstat, tak to musíš ututlat.
A se svědomím se časem srovnáš ;)
Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@luciekal důvod? jsme si sympatičtí, dobře spolu pokecáme a očividně se mu líbím i já…kamarádka slavila narozeniny šly jsme na diskotéku. dobře jsem se bavila hodně popila a pak se tam zjevil on očividně měl dobrou náladu jako já( když se nad tím zamyslím nechápu proč tam zavítal ten večer měly chlapi z práce-i můj chlap slezinu někde v hospůdce a nedávno mi říkal že na to už taky není na ty diskotéky. Moc dobře věděl od mého že tam budu)…pak jsme zmizli a stalo se toto…pořád mi říkal jak jsem úžasná…a s tím jestli to mám říct příteli..to ano strašně by se mi ulevilo ale já prostě vím že on to neunese, ublížil by mi…a co bych pak dělala? s malým dítětem, bez peněz atd…

• Citovat
  • Upravit
8020

Koukam ze mam ulne jiny nazor nez ostatni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
29.9.14 13:13
@Anonymní píše:
@luciekal důvod? jsme si sympatičtí, dobře spolu pokecáme a očividně se mu líbím i já…kamarádka slavila narozeniny šly jsme na diskotéku. dobře jsem se bavila hodně popila a pak se tam zjevil on očividně měl dobrou náladu jako já( když se nad tím zamyslím nechápu proč tam zavítal ten večer měly chlapi z práce-i můj chlap slezinu někde v hospůdce a nedávno mi říkal že na to už taky není na ty diskotéky. Moc dobře věděl od mého že tam budu)…pak jsme zmizli a stalo se toto…pořád mi říkal jak jsem úžasná…a s tím jestli to mám říct příteli..to ano strašně by se mi ulevilo ale já prostě vím že on to neunese, ublížil by mi…a co bych pak dělala? s malým dítětem, bez peněz atd…

Nevim jaky tvuj partner je treba by ti dokazal odpustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí