Byla jsem nevěrná, s mužem se moc nevidíme

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11117
29.9.14 13:42
@Anonymní píše:
@Ali-Ali :/…když si to takhle napsala něco na tom je!!§razantnější krok jak TO mám udělat…stýkat se 100% BUDEME CHODÍ SPOLU NA PIVO NA KAFE ČASTO..BYDLÍ KOUSEK OD NÁS…PRÁVĚ BY BYLO BLBÝ A NÁPADNÝ SE MU V OČÍCH MÉHO PARTNERA VYHÝBAT…

nejak uz po zkusenostech z okoli mam cmuch na to, kde hrozi vetsi pruser…

partnerovi treba rekni, ze ti leze na nervy partnerka dotycneho, tak ze se s nima nechces az tak vidat. a dobre si rozmysli, co ti stoji za pripadny konec vasi rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
29.9.14 13:48
@Ali-Ali píše:
nejak uz po zkusenostech z okoli mam cmuch na to, kde hrozi vetsi pruser…partnerovi treba rekni, ze ti leze na nervy partnerka dotycneho, tak ze se s nima nechces az tak vidat. a dobre si rozmysli, co ti stoji za pripadny konec vasi rodiny.

Přesně. Tomu se uvěří lehce, my ženský jsme děsný v tomhle :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
cher
29.9.14 13:50
@Anonymní píše:
@luciekal důvod? jsme si sympatičtí, dobře spolu pokecáme a očividně se mu líbím i já…kamarádka slavila narozeniny šly jsme na diskotéku. dobře jsem se bavila hodně popila a pak se tam zjevil on očividně měl dobrou náladu jako já( když se nad tím zamyslím nechápu proč tam zavítal ten večer měly chlapi z práce-i můj chlap slezinu někde v hospůdce a nedávno mi říkal že na to už taky není na ty diskotéky. Moc dobře věděl od mého že tam budu)…pak jsme zmizli a stalo se toto…pořád mi říkal jak jsem úžasná…a s tím jestli to mám říct příteli..to ano strašně by se mi ulevilo ale já prostě vím že on to neunese, ublížil by mi…a co bych pak dělala? s malým dítětem, bez peněz atd…

jak málo stačí chlapovi dostat ženskou na krovky, není ti 15, snad. Je mi líto tvého muže, protože důvěra je ve vztahu to nejkřehčí a nejkrásnější. Neříkám, že nemůžete jet dál, jakoby se nic nestalo, ale tvůj trest je to, že máš svědomí a víš, že se stalo. Kdykoli muž bude k tobě milý, donese ti kytku, vyzná lásku, v tyhle chvilky to bude pro tebe nejhorší, ale člověk má většinu na výběr. Tys kvůli větě, že jsi úžasná, hodila všanc celou svou rodinu.

• Citovat
  • Upravit
8020
29.9.14 13:53

Jsem si myslela ze spoustalidi je uprimnych a spletla jsem se.
Nikdo by se nepriznal. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
29.9.14 13:56
@luciekal píše:
Nikdo by se nepriznal. :roll:

Holka zlatá, ale tady nejde o dilema přiznat se nebo ne. Tady jde o to, jestli to ustojíš nebo ohrozíš celou rodinu, která za to vůbec nemůže. Čemu pomůže tím, když se přizná? Tomu, že jí se uleví?

• Citovat
  • Upravit
cher
29.9.14 13:57
@luciekal píše:
Nikdo by se nepriznal. :roll:

Jo v Beverlly 90210 by se přiznali :lol:. I psychologové považují v tomhle případě přiznání za slabošský manévr, protože ten, kdo zahnul, má pocit, že se tou neskonalou upřímností očistil a druhý ať se s tím popasuje, jak umí. Trochu sobecké, ne?

• Citovat
  • Upravit
Electrolux_EHM_4400
29.9.14 14:03
@cher píše:
Jo v Beverlly 90210 by se přiznali :lol:.I psychologové považují v tomhle případě přiznání za slabošský manévr, protože ten, kdo zahnul, má pocit, že se tou neskonalou upřímností očistil a druhý ať se s tím popasuje, jak umí. Trochu sobecké, ne?

Vynikajici rozbor a ja za nej dekuji :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
15080
29.9.14 14:04

@cher Oni by se přiznali i v Ulici :lol: a nejspíš i v Růžovce. Všichni tam potom spolu nadále kamarádí a mají se rádi. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
29.9.14 14:04

@cher slabossky?
Ja bych se nedojazala parnerovi podivat do oci.

Clovek ma nest nasledky za to co dela.
Jsem zvedava co bude delat zakladatelka az to ten kamarad rekne nebo jeho pritelkyne.bude to jeste horsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
29.9.14 14:05

@boball taky jsem se kdysi priznala a nelituju toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
29.9.14 14:06

@RadkaCh neverou rodinu neohrozila?
Aha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
29.9.14 14:06

@luciekal ted trpi jedna.. vis kolik lidi zrani vykecana nevera? ne provalena, ale priznana?
Nejde jen o aktery a jejich partnery, ale deti techto rodin. I treba rodice.. v sazce je vic nez hlazeni ega a chvaleni se jak sem uzasne uprimna.

A ne, nebyla sem neverna a neplanuju to. Jen to znam z okoli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
29.9.14 14:07
@luciekal píše:
@cher slabossky?
Ja bych se nedojazala parnerovi podivat do oci.Clovek ma nest nasledky za to co dela.
Jsem zvedava co bude delat zakladatelka az to ten kamarad rekne nebo jeho pritelkyne.bude to jeste horsi

taky bych se nedokázala podívat manželovi do očí, proto nepodvádím. A souhlas- člověk si má nést za své chování následky. Zakladatelku to bude navždy žrát, to bude ten následek a nemusí dělat nešťastného dalšího člověka. Sdílená starost je poloviční starost, jen ať se s ní pěkně pere sama.

• Citovat
  • Upravit
15080
29.9.14 14:07

@luciekal Pravděpodobně už s ním nejsi. A pokud ano, ještě pořád tě to tvé přiznání může někdy dohnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
29.9.14 14:09
@cher píše:
Jo v Beverlly 90210 by se přiznali :lol:. I psychologové považují v tomhle případě přiznání za slabošský manévr, protože ten, kdo zahnul, má pocit, že se tou neskonalou upřímností očistil a druhý ať se s tím popasuje, jak umí. Trochu sobecké, ne?

Přesně tak, ono je to ve skutečnosti o dost jednodušší přijít a říct: Já jsem se vyspala s Karlem. Promiň. Teď se s tím nějak popasuj a nakonec rozhodni, jak to s tou naší rodinou bude dál, jestli se přemůžeš a zůstaneš s námi nebo jestli nás OPUSTÍŠ. A on najednou bude mít ten rozchod na bedrech chlap, protože on se prostě nepřemohl.
Jen ať si nevěrníci a nevěrnice bojují za svou rodinu se svým vlastním svědomím. To je o dost horší boj.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky