Byla jsem nevěrná, s mužem se moc nevidíme

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6410
5.11.12 08:03

Pokud jsi 3m od porodu, hodně se dá ještě svést na poporodní deprese :nevim: Někde jsem slyšela že těhotenství trvá 9m a návrat k normálu taky 9m. Prostě hormony rostou a pak se snižují, ale jde to pomalu a chce to čas. Můžeš mu to vysvětlit takto. Zkus nadhodit pár starostí o prcka a ukaž jak tě to trápí a myslím že se to dá dvládnout.
Moralizovala bych, ale už jsem dost stará na to abych viděla svět černobíle a ty se v tom koupeš pořádně, myslím že už potrestaná jsi ;)
K dávání 3M miminka přes noc k rodičům se vyjadřovat nebudu, to není předmětem diskuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
863
5.11.12 12:39

Ahoj Anonymní. Já bych ti radila neříkej mu to. Trestáš dost sama sebe a je vidět, že ti to je opravdu líto. Je mi jasné, že se na to nedá zapomenout. Ale vezmi si, že jakmile to partnerovi řekneš, tak se tím váš vztah úplně pokazí. Důvěra se velmi snadno ztrácí ale špatně se získává zpět. Myslím si, že kdybys mu to řekla, tak bys litovala toho, že jsi mu to vůbec říkala. Je správné, že máš tu chuť se přizna protože víš, že by to měl vedět. Ale v tomto případě je lepší, když pomlčíš. Musíš to přetrpět a být statečná. Uvědom si, že jeho i mimčo miluješ a chce to čas. Držím palečky ať to zvládneš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pajinaaaa
13.12.12 12:34

Je to nepříjemná situace, dokážu si předtavit jak se cítíš a jak toho teď lituješ. Na tvém místě bych to taky neříkala, pokud je váš vztah jinak bez problémů, snaž se na to zapomenout, najdi si třeba nějakou činnost (pokud jsi doma sama a nudíš se)ať přejdeš na jiné myšlenky. Zbytečně se v tom nešťourej, abys nebyla tak průhledná, že by to vzešlo z toho najevo. Hlavně mysli na miminko, jsou mu 3 měsíce, máte toho před sebou všichni tolik krásného, tak to nijak nepokaž. Časem to vyšumí, vyrovnáš se s tím. Jak se říká,,,všechno zlé je k něčemu dobré" co víš, třeba ti to ještě upevní vztah k příteli a už se to nestane. Ale důvěra je opravdu křehká a jak jednou zradíš, tak zpět se získává velmi těžko. Taky jsem se s nevěrou setkala, přitel taky (ale ne v našem vztahu ), takže víme, že ten vztah po zjištění nevěry už není tak pevný a následně na to často končí. Je už jedno zda to bylo jen jednu noc či opakovaně. Hlavně budou Vánoce a další rok před vámi, tak ať vykročíš tou správnou nohou (volbou) 8)

• Citovat
  • Upravit
kacka sz
13.12.12 15:14

Zatloukej

Mam podobnou zkusenost z byvaleho vztahu, myslela jsem, ze nemuzu vydrzet to nerict, nesnesla jsem, jak krasne se ke mne chova zatimco co ja… a vse mu vyklopila, navic jeste v dobe Vanoc. dnes vim, ze to byla velka chyba, ulevila jsem jen sobe a jemu ublizila jeste mnohem mnohem vic. takze pokud chces pokracovat ve vztahu s pritelem, mas jasno v tom, ze je on pro Tebe tim nejlepsim, ovladni se, prozij si peklicko, ktere si svym zpusobem zaslouzis, ale v zadnem pripade priteli nic nerikej.

• Citovat
  • Upravit
14.12.12 10:32
@Anonymní píše:
Prosím o radu. Mám s manželem dvouletého syna. Problém je v tom, že jsem mu asi před týdnem byla nevěrná a nevylučuji, že to byla jednorázová záležitost. Pořád jsme v kontaktu. a bohužel na něj neustále myslím. Vím, že dělám špatně, ale nemůžu si pomoct, manžela opustit nechci, ale chybí mi něco. Spíme spolu tak 2× za měsíc, protože přijde večer z práce a padne. Už si ani moc nepovídáme. Všechno mi to chybí. Ani o víkendech se moc nevidíme, bere si práci navíc, kvůli hypotéce. Vím, že já jsem špatná, ale nemůžu si pomoct. Chybí mi kontakt, jsem tu celý den sama a věčně bez milování:-(Ráda bych to skončila, ale nemůžu. Vím, že bych měla oživit náš vztah s manželem, ale jsem si jistá, že by to bylo jen dočasné..

Já vás ženský opravdu nechápu. Když si hledáte potencionálního otce, tak koukáte na to, aby vás zabezpečil a když to pak dělá a maká jako debil, tak mu vyčtete, že chodí domů pozdě a unavenej a ve finále spíte s nějakým, kterej nedělá nic a má hafo času si s váma povídat a mazlit se. Akorát to má háček, ráno musíte jít domů :zed: a on si skáksne do práce, pak do hospody a pak si doma pustí fotbal.

Normální chlap bez problému akceptuje, že ženská je po celým dni s dítětem doma unavená, že to a to nestihla, že má na sobě pořád pyžamo atd, ale vy chcete po chlapovi, aby makal jak debil, pak hned po práci běžel, nejlépe sprintem, domů a po cestě samozřejmě nakoupil a pak si hrál alespoň 2 hodiny s dítem a jak ho uspíte, tak aby hned přiskočil a začal se s vám rozjařeně bavit a mazlit a pokračoval sexem do cca 24:00 a v 6:00 už hajdy do práce :pocitac:

asi by to chtělo vědět co vlastně chcete. Bohužel život s dítetem/dětma a hypotékou už není stejnej jako bez dětí a v bytě v nájmu.

Tak a hurá do mě! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.12 10:44

@mužskej pohled naprosto souhlasím - tohle by se mělo někam vytesat! Já osobně nevěru odsuzuju a nechápu hlavně ty, co mají všechno - přes děti, barák a zajištěnou rodinu - že to můžou udělat…pro mě je to prostě známka toho, že je na čase vztah ukončit, děti neděti. Nevěra je prostě hnus…mě podvedl přítel s vdanou ženskou, co má děti a manžel jí vydělává tak, že už nebude muset nikdy pracovat…a přítel byl právě ten, co měl čas a nicmoc na práci. Je mi z toho zle ještě teď, i když okolo sebe jsem snad věrnýho člověka ještě nepotkala, to docela zamrzí..

• Citovat
  • Upravit
1957
14.12.12 10:50
@mužskej pohled píše:
Já vás ženský opravdu nechápu. Když si hledáte potencionálního otce, tak koukáte na to, aby vás zabezpečil a když to pak dělá a maká jako debil, tak mu vyčtete, že chodí domů pozdě a unavenej a ve finále spíte s nějakým, kterej nedělá nic a má hafo času si s váma povídat a mazlit se. Akorát to má háček, ráno musíte jít domů :zed: a on si skáksne do práce, pak do hospody a pak si doma pustí fotbal.

Normální chlap bez problému akceptuje, že ženská je po celým dni s dítětem doma unavená, že to a to nestihla, že má na sobě pořád pyžamo atd, ale vy chcete po chlapovi, aby makal jak debil, pak hned po práci běžel, nejlépe sprintem, domů a po cestě samozřejmě nakoupil a pak si hrál alespoň 2 hodiny s dítem a jak ho uspíte, tak aby hned přiskočil a začal se s vám rozjařeně bavit a mazlit a pokračoval sexem do cca 24:00 a v 6:00 už hajdy do práce :pocitac:

asi by to chtělo vědět co vlastně chcete. Bohužel život s dítetem/dětma a hypotékou už není stejnej jako bez dětí a v bytě v nájmu.

Tak a hurá do mě! :pankac:

Spíše budu souhlasit. Není to ale jen v přístupu žen, taky mužů. Můj chlap bohužel nechápal, že s miminem nestíhám, býval nakvašený. Tak jsem raději šla velmi brzo do práce. Jenže to jsem pak opravdu padala na hubu, mrňouse skoro neviděla a manžel byl ten, kdo si stěžoval, že s ním dost nesexuju. Dál je to dlouhá a místy velmi bolavá story. Výsledek je, že mně štvou všichni, kdo si furt stěžují, že s nimi partner nespí tolikrát a tolikrát do týdne. O tom ten vztah není. Můj manžel na to již přišel také, sám vlastní zkušeností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.12 11:11

@vendulka72 souhlasím s tebou. je to samozřejmě i o chlapovi. Na tom se shodnem. Já mám ale příklad, kdy právě chlap dělal co mohl a dřel fakt fest, aby zabezpečil rodinu a ona ho podváděla s takovým, co živil jen sám sebe.
Nicméně, myslím, že tě chápu. Taky mě štvou všechni, kdo si stěžují, že po dítěti se s nima ten/ta jejich/jeho nemazlej jako před tím a hlavně jsou pořád unavený :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
14.12.12 13:18
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.14 13:36

Prosím o Radu..

Jsem s přítelem 4 roky. a máme ročního synka…Oba jsme miminko moc chtěly..Ale už od začátku vztahu máme mezi sebou spory díky jeho bývalé přítelkyni a jeho mátce. V těhotenství jsme bydlely u jeho rodičů kde to byl pro mě horor! Probrečela jsem spoustu nocí, samé nervy atd. Čekaly jsme než se nám uvolní byt který jsme kupovaly. Když se narodil malej měla jsem poporodní depku odmítala jsem ho…Přítel mi nijak nepomohl se z toho dostat to až moje sestra která se k nám přistěhovala na nezbytnou dobu kdy můj vztah k malému se zlepšil. Potkala jsem jednoho člověka a byla jsem už opakovaně nevěrná..S přítelem spolu nespíme a jen se dohadujeme…Jen nevm co dál nevím koho mám více ráda ba miluju…Bydlí ve stejném městě jako my…

• Citovat
  • Upravit
3165
28.2.14 13:43

Jenže ti tady nikdo neporadí, koho máš víc rada a nebo koho víc miluješ. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
28.2.14 13:44

Spíš bych se na tvém místě zajímala o to, co k tobě tvůj milenec cítí a jak to vůbec bere on sám. Pak můžeš teprve uvažovat nad tím, co máš dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.14 09:20

Ten je do mě šíleně zamilovaný…Popřípadě že bych se rozešla s přítele chce si vzít náš byt on (přepis hypotéky aby jsem se s malym nemusela nikam stěhovat…Přítel byt sám neutáhne takže by šel do prodeje.Je hrozně ochotný vždy pomůže když něco potřebuji…Je to těžké..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.9.14 12:44

neverná..

Ach jo :( kde mám začít?…Je mi ze mě špatně…S přítelem spolu jsme přes 4 roky máme spolu malou holčičku…sex nám klape…hádky jsou všude na to se vymlouvat nebudu…miluji ho strašně moc…pODVEDLA JSEM HO S JEHO KAMARÁDEM!!JSOU TO I KOLEGOVÉ Z PRÁCE!!..chodí k nám na kafe, má přítelkyni…všichni 4 jdeme jednou za čas na pivo…A stalo se toto!!!Mám strašné výčitky svědomí, přiznat se nemůžu zabil by mě, opustil by mě, nechci ho zklamat už tak je strašně žárlivý a nedůvěřivý( má to chudák z předešlých vztahů)( a já mu udělala to samé, on si to nezaslouží..:()…co mám dělat. nejhorší je že se budem stále stýkat, vidět se!!..z jeho přítelkyní nejsme žádne bůhvíjaké kámošky, ale rozumíme si…jsem domluvené jít spolu na nákupy…já na to nemám co když to ona ví?…dohodli jsme se že o tom nikomu neřekneme, ale hned včera(den po tom co se to stalo) mi napsal na fb sice jen ahoj, můžu ti tu psát, ale i tak snad si nemyslí že se to bude opakovat…nesmí se to opakovat, ale je mi jasné že to pokušení tam bude…je to krásnej, příjemnej chlap..:/hned jsem mu napsala ne nemůže a celá vystresovaná jsem mazala historii v počítači a změnila si heslo na fb…přítel se mi na fb nekdy dívá mobil taky zkoume…strašně mě to mrzí ten pocit je hroznej…přejde to někdy…snad se nikdo nic nedozví…nejhorší je opravdu to že se musíme stýkat…ach bože odpust mi…zažila jste některá něco podobného? dá se stím žít?…

• Citovat
  • Upravit
8020
29.9.14 12:49
@Anonymní píše:
Ach jo :( kde mám začít?…Je mi ze mě špatně…S přítelem spolu jsme přes 4 roky máme spolu malou holčičku…sex nám klape…hádky jsou všude na to se vymlouvat nebudu…miluji ho strašně moc…pODVEDLA JSEM HO S JEHO KAMARÁDEM!!JSOU TO I KOLEGOVÉ Z PRÁCE!!..chodí k nám na kafe, má přítelkyni…všichni 4 jdeme jednou za čas na pivo…A stalo se toto!!!Mám strašné výčitky svědomí, přiznat se nemůžu zabil by mě, opustil by mě, nechci ho zklamat už tak je strašně žárlivý a nedůvěřivý( má to chudák z předešlých vztahů)( a já mu udělala to samé, on si to nezaslouží..:()…co mám dělat. nejhorší je že se budem stále stýkat, vidět se!!..z jeho přítelkyní nejsme žádne bůhvíjaké kámošky, ale rozumíme si…jsem domluvené jít spolu na nákupy…já na to nemám co když to ona ví?…dohodli jsme se že o tom nikomu neřekneme, ale hned včera(den po tom co se to stalo) mi napsal na fb sice jen ahoj, můžu ti tu psát, ale i tak snad si nemyslí že se to bude opakovat…nesmí se to opakovat, ale je mi jasné že to pokušení tam bude…je to krásnej, příjemnej chlap..:/hned jsem mu napsala ne nemůže a celá vystresovaná jsem mazala historii v počítači a změnila si heslo na fb…přítel se mi na fb nekdy dívá mobil taky zkoume…strašně mě to mrzí ten pocit je hroznej…přejde to někdy…snad se nikdo nic nedozví…nejhorší je opravdu to že se musíme stýkat…ach bože odpust mi…zažila jste některá něco podobného? dá se stím žít?…

Myslim ze pokud mu to nereknes bude te to tizit dlouho zalezi na tom jakajsi.
Nebude lepsi to rict nez aby se to dozvedel od nekoho jineho.
Jaky byl duvod proc si to udelala?
Kazdy musi nest nasledky za sve ciny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí