Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@luciekal Když to sama na sebe práskne, vztah to stejně naruší. I kdyby spolu zbyli, stejně už tam bude flekanec do konce života. Vůbec jestli je ten její žárlivej. Ani bych necekla, je to opravdu velmi nerozumné.
@Anonymní píše:
@luciekal důvod? jsme si sympatičtí, dobře spolu pokecáme a očividně se mu líbím i já…kamarádka slavila narozeniny šly jsme na diskotéku. dobře jsem se bavila hodně popila a pak se tam zjevil on očividně měl dobrou náladu jako já( když se nad tím zamyslím nechápu proč tam zavítal ten večer měly chlapi z práce-i můj chlap slezinu někde v hospůdce a nedávno mi říkal že na to už taky není na ty diskotéky. Moc dobře věděl od mého že tam budu)…pak jsme zmizli a stalo se toto…pořád mi říkal jak jsem úžasná…a s tím jestli to mám říct příteli..to ano strašně by se mi ulevilo ale já prostě vím že on to neunese, ublížil by mi…a co bych pak dělala? s malým dítětem, bez peněz atd…
Tohe se ulevi, ale preneses to na nej a na pritelkyni toho kamarada. Dokazes pak zit stimto??
Ten kdo se sam praskne a omlouva se tim, ze ho tizi svedomi, tak je akorad sobec.
Ted trpis ty, potom bude trpet vic lidi… a tobe se stejne neulevi.
@Anonymní píše:
Ach jokde mám začít?…Je mi ze mě špatně…S přítelem spolu jsme přes 4 roky máme spolu malou holčičku…sex nám klape…hádky jsou všude na to se vymlouvat nebudu…miluji ho strašně moc…pODVEDLA JSEM HO S JEHO KAMARÁDEM!!JSOU TO I KOLEGOVÉ Z PRÁCE!!..chodí k nám na kafe, má přítelkyni…všichni 4 jdeme jednou za čas na pivo…A stalo se toto!!!Mám strašné výčitky svědomí, přiznat se nemůžu zabil by mě, opustil by mě, nechci ho zklamat už tak je strašně žárlivý a nedůvěřivý( má to chudák z předešlých vztahů)( a já mu udělala to samé, on si to nezaslouží..:()…co mám dělat. nejhorší je že se budem stále stýkat, vidět se!!..z jeho přítelkyní nejsme žádne bůhvíjaké kámošky, ale rozumíme si…jsem domluvené jít spolu na nákupy…já na to nemám co když to ona ví?…dohodli jsme se že o tom nikomu neřekneme, ale hned včera(den po tom co se to stalo) mi napsal na fb sice jen ahoj, můžu ti tu psát, ale i tak snad si nemyslí že se to bude opakovat…nesmí se to opakovat, ale je mi jasné že to pokušení tam bude…je to krásnej, příjemnej chlap..:/hned jsem mu napsala ne nemůže a celá vystresovaná jsem mazala historii v počítači a změnila si heslo na fb…přítel se mi na fb nekdy dívá mobil taky zkoume…strašně mě to mrzí ten pocit je hroznej…přejde to někdy…snad se nikdo nic nedozví…nejhorší je opravdu to že se musíme stýkat…ach bože odpust mi…zažila jste některá něco podobného? dá se stím žít?…
Počkej, vy jste šli v sobotu všichni 4 na pivo, navíc manžel na tebe žárlí… A tobě se povedlo v nestřeženém okamžiku vyspat s jeho kamarádem? No ty jo!
Nic neříkej, ale na kamaráda (i Boha) zapomeň…
@luciekal Já prostě vím že by mi to nikdy neodpustil to vím a gtaky vím že by se s emnou rozešel…a já o něho nechci přijít je to otec mého dítěte a klape nám to…
@Anonymní píše:
Ach jokde mám začít?…Je mi ze mě špatně…S přítelem spolu jsme přes 4 roky máme spolu malou holčičku…sex nám klape…hádky jsou všude na to se vymlouvat nebudu…miluji ho strašně moc…pODVEDLA JSEM HO S JEHO KAMARÁDEM!!JSOU TO I KOLEGOVÉ Z PRÁCE!!..chodí k nám na kafe, má přítelkyni…všichni 4 jdeme jednou za čas na pivo…A stalo se toto!!!Mám strašné výčitky svědomí, přiznat se nemůžu zabil by mě, opustil by mě, nechci ho zklamat už tak je strašně žárlivý a nedůvěřivý( má to chudák z předešlých vztahů)( a já mu udělala to samé, on si to nezaslouží..:()…co mám dělat. nejhorší je že se budem stále stýkat, vidět se!!..z jeho přítelkyní nejsme žádne bůhvíjaké kámošky, ale rozumíme si…jsem domluvené jít spolu na nákupy…já na to nemám co když to ona ví?…dohodli jsme se že o tom nikomu neřekneme, ale hned včera(den po tom co se to stalo) mi napsal na fb sice jen ahoj, můžu ti tu psát, ale i tak snad si nemyslí že se to bude opakovat…nesmí se to opakovat, ale je mi jasné že to pokušení tam bude…je to krásnej, příjemnej chlap..:/hned jsem mu napsala ne nemůže a celá vystresovaná jsem mazala historii v počítači a změnila si heslo na fb…přítel se mi na fb nekdy dívá mobil taky zkoume…strašně mě to mrzí ten pocit je hroznej…přejde to někdy…snad se nikdo nic nedozví…nejhorší je opravdu to že se musíme stýkat…ach bože odpust mi…zažila jste některá něco podobného? dá se stím žít?…
Tak sis užila, tak si to teď,,vyžer" ![]()
1. Bych o neříkala jen proto, aby se tvému svědomí ulevilo. Nejda tady totiž o tebe. Obzvlášť jestli s ním chceš zůstat.
2. Heslo na fb si neměň, to je celkem podezřelé.
3. Toho „kamaráda“ si na fb blokuj, aby ti nemohl psát.
4. Kontrola od tvého přítele ti nevadila? No je to jedno, asi ví, proč to dělá.
@Nik77 …Ne ten večer jsme nebyly spolu na pivě já byla sama slavila jsem s kamarádkou narozeniny…oni dva měly slezinu s chlapama z práce…já šla s kamarádkou pak na diskotéku opila jsem se solidně no a pak se tam zjevil on…Můj přítel byl už dávno doma..:/:(
@RadkaCh Kontrola(žárllivost) mi strašně vadila vadí…ale ve snu by me nenapadalo že tohle někdy udělám, když jsme tak spokojení. Tak jsem se neměla nikde čeho bát však at si po čte jak ho drbu s kámoškama na fb
ale ted mám úplně nervy…Říkat nic nebudu nemám na to odvahu a právě vím že bych tím ublížila nejvíc okolí…ted hold budu trpět ![]()
@Anonymní píše:
@luciekal důvod? jsme si sympatičtí, dobře spolu pokecáme a očividně se mu líbím i já…kamarádka slavila narozeniny šly jsme na diskotéku. dobře jsem se bavila hodně popila a pak se tam zjevil on očividně měl dobrou náladu jako já( když se nad tím zamyslím nechápu proč tam zavítal ten večer měly chlapi z práce-i můj chlap slezinu někde v hospůdce a nedávno mi říkal že na to už taky není na ty diskotéky. Moc dobře věděl od mého že tam budu)…pak jsme zmizli a stalo se toto…pořád mi říkal jak jsem úžasná…a s tím jestli to mám říct příteli..to ano strašně by se mi ulevilo ale já prostě vím že on to neunese, ublížil by mi…a co bych pak dělala? s malým dítětem, bez peněz atd…
mam takovy blby pocit, ze jestli ti to projde a vy se budete dal stykat, tak to udealte znovu… ono je totiz neco jineho rict „jsem krava, vubec nevim, proc jsem to udelala, ani se mi nelibi“ a je rozdil rict, ze to je nadherny chlap, jste si sympaticti, libis se mu, tobe sdelalo dobre, ze ti rikal, ze jsi uzasna… celkem mi to prijde solidni nabeh na dlouhodobejsi neveru, pokud neudelas nejaky razantnejsi krok pryc.
@luciekal píše:
Myslim ze pokud mu to nereknes bude te to tizit dlouho zalezi na tom jakajsi.
Nebude lepsi to rict nez aby se to dozvedel od nekoho jineho.
Jaky byl duvod proc si to udelala?
Kazdy musi nest nasledky za sve ciny.
říct to partnerovi, aby ulevila svému svědomí? Tak to je to nejhorší, co by mu mohla udělat. Byla nevěrná, ať si to vylíže. S dotyčným ať se nestýká, ani nepíše.
@Anonymní píše:
@luciekal Já prostě vím že by mi to nikdy neodpustil to vím a gtaky vím že by se s emnou rozešel…a já o něho nechci přijít je to otec mého dítěte a klape nám to…
Mám pro tebe tři slova… Zatloukat, zatloukat, zatloukat… Ucel si priority a pak zjistíš, že kvůli jednomu sexu nemá cenu bořit tvůj i jeho vztah… Proč… Potrestala ses sama, ale neměla bys to tak prožívat… To prostě k nevěře nepatří…
@Ali-Ali :/…když si to takhle napsala něco na tom je!!§razantnější krok jak TO mám udělat…stýkat se 100% BUDEME CHODÍ SPOLU NA PIVO NA KAFE ČASTO..BYDLÍ KOUSEK OD NÁS…PRÁVĚ BY BYLO BLBÝ A NÁPADNÝ SE MU V OČÍCH MÉHO PARTNERA VYHÝBAT…
@Anonymní píše:
@Nik77 …Ne ten večer jsme nebyly spolu na pivě já byla sama slavila jsem s kamarádkou narozeniny…oni dva měly slezinu s chlapama z práce…já šla s kamarádkou pak na diskotéku opila jsem se solidně no a pak se tam zjevil on…Můj přítel byl už dávno doma..:/:(
Tak alkohol tě neomlouvá, ale to ty víš sama. Jak už tu padlo - přítelova kamaráda (no, mezi námi si nedovedu představit, co to je za přátelství, když svedl kamarádovu partnerku…) si blokni na Fb a ignoruj sms, mejly.
Pokud to pro tebe opravdu nic neznamenalo, tak přítelovi rozhodně nic neříkej. Ovšem z toho tvého líčení mám stejný pocit, jako zmínila @Ali-Ali
Holky děkuju za názory…bála jsem se jak mi tu budete psát at se přiznám…budu zatloukat…vytrpím si to nikomu nechci ublížit…ted si jdu opět smazat historii ![]()