Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pajaxxx píše:
Za to se nestydim. Kdyz to skonci neverou… Co partner vi, ze nikdy nepodvede?
Ano ja to viem. Sama za seba dam ruku do ohna. Manzelovi pravda, mozem len verit, ze ked ho nezastavi laska/zodpovednost ku mne, tak ho zastavi aspon vedomie toho co strati.
@e-lili rozhodne bych to radsi vedela a snazila se to prekonat nez se to pak dozvedet od jinych lidi.
Aha takze ona si bude jeste vymyslet ze on si to vymysli no ze utekla std.
Nooooo pecka asi nejsem nrmalni zenska a prijde me trochu lito kdyz vidim jak nektere zeny jeste vymysli
![]()
@sissi79 neslehla,já jsem skoro všade, jen jsme měli rozbité pc az mobilu se mě moc nechtělo přispívat, vede se přímo výýýýýýýýýborně ![]()
@Pajaxxx píše:
Ja zahnul jen jednou, stalo se to na rozlucce se svobodou. A pak se to se mnou rok tahlo. Bylo to komplikovane a nesouvisi to s topicem. Nevim jestli jsem toho schopny znova. To overi az cas. Jednorazove to vztah utuzilo. Nejsem zadna pobehlice to si nemysleteS zenama jsem se kvuli sexu nikdy neseznamoval. Bohuzel ta kamoska po me vyjela. Nezbyva nez doufat, ze se zeny už budou k zenacovi chovat rozumne. Jsem v problematickem obdobi. A kdyby me nejaka stahla do postele, tak bych byl nejspis neverny podruhy. Ale ja zadnou stahovat do postele nebudu. Kdo snese neveru tak at si ji uziva. To je jedine co schvaluji. Idealne kdyz jsou na tom oba partneri stejne a na nas neni to odsuzovat. Realnym zenam se vyhybam obloukem a tu je to preci bezpecne
Realnym zenam? Takze lov na emimi pro virtualni sey?
@chebskamaminka píše:
@sissi79 neslehla,já jsem skoro všade, jen jsme měli rozbité pc az mobilu se mě moc nechtělo přispívat, vede se přímo výýýýýýýýýborně
To je super
muzu gratulovat bo pozdeji ![]()
@Pajaxxx píše:
Ja zahnul jen jednou, stalo se to na rozlucce se svobodou. A pak se to se mnou rok tahlo. Bylo to komplikovane a nesouvisi to s topicem. Nevim jestli jsem toho schopny znova. To overi az cas. Jednorazove to vztah utuzilo. Nejsem zadna pobehlice to si nemysleteS zenama jsem se kvuli sexu nikdy neseznamoval. Bohuzel ta kamoska po me vyjela. Nezbyva nez doufat, ze se zeny už budou k zenacovi chovat rozumne. Jsem v problematickem obdobi. A kdyby me nejaka stahla do postele, tak bych byl nejspis neverny podruhy. Ale ja zadnou stahovat do postele nebudu. Kdo snese neveru tak at si ji uziva. To je jedine co schvaluji. Idealne kdyz jsou na tom oba partneri stejne a na nas neni to odsuzovat. Realnym zenam se vyhybam obloukem a tu je to preci bezpecne
tak za prvé sni dál, ono většinou ty co jdou rádi s ženáčema se v tom nezmění
a za druhé chlape čteš to po sobě, ona mě svedla, ona jestli mě nějaká stáhne do postele…
![]()
@sissi79 zkusme to radši až zítra, až mi ta hodná paní dá fotku, jinak do té doby snad neuvěřím ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
no tohle riziko musí holt realizující nevěrník podstoupit… a nevím jestli negativní reakce na nevěru nás bimbáků souvisí s ješitností, možná víc souvisí s debatama tady na emiminu ve smyslu, "udělala jsem největší životní hloupost, snažíme se s manželem o miminko, a já se vyspala na diskotéce s kamarádem, co mám dělat??? a rejpalové nepište…
Nesváděj to na emii, to je tady pár let. Chlapi jsou ješitové věčnost.
A holka, která udělá to, cos popisoval je tak akorát tuplovaná kráva.
@Pajaxxx píše:
@chebskamaminka píše:
tak za prvé sni dál, ono většinou ty co jdou rádi s ženáčema se v tom nezmění
a za druhé chlape čteš to po sobě, ona mě svedla, ona jestli mě nějaká stáhne do postele…![]()
Tak zajiste.. baby jsou svine a vis jak to je.. kam cert nemuze… ![]()
@chebskamaminka píše:
@sissi79 zkusme to radši až zítra, až mi ta hodná paní dá fotku, jinak do té doby snad neuvěřím
@Pajaxxx píše:
Bohuzel ta kamoska po me vyjela.
Ale to kecas, tu na emimine nikto neveri, ze by zenska mohla dostat chlapa „proti jeho voli“. Akoze ten chlap to neplanoval a nasledne len cucal ako to cele dopadlo. Nie nie a nie, prasaci su len chlapi a milenky chudiny oblbnute ![]()
PS: Ja uplne fanaticky a tmarsky v tomto verim ze chlap dostane jednu z desiatich a zenska devat z desiatich. Pokial teda naozaj chce.
@sissi79 jsme to ale potvory, ještě, že ti chlapi nemají vlastní úsudek a rozhodnutí se a nejlépe se vymluvit, že nešlo odolat atd
![]()
dávám na sebe pozor neboj se nic ![]()
@RadkaCh píše:
Nesváděj to na emii, to je tady pár let. Chlapi jsou ješitové věčnost.
A holka, která udělá to, cos popisoval je tak akorát tuplovaná kráva.
já tím chci říct, že všechno má nějaký psychologický podhoubí a myslím si, že to není ješitnost, to tak jen vypadá, protože samozřejmě paroháčení se.re chlapa v každém věku a situaci, ale ten primární základ je ve strachu z kukaček