Byla jsem nevěrná, s mužem se moc nevidíme

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
600
30.9.14 06:27
@sissi79 píše:
Ironie to nebyla, neboj ;)
Jinak si klibouk klidne zas nasad, ja nikdy neverna nebyla a nemam v umyslu s tim zacinat :P :mrgreen: :kytka:

Sak ja to netvrdil - myslim si opak. Nevera neni neco z ceho bych si mel sundavat klobouk. Je to bezna vec :mrgreen:. Ale zivelne zeny jsou proste fajn(mam jednu doma). Jestli se mylim a jsi zena typu kam ji posadim tam sedi tak se omlouvam a nasazuji kloubouk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
30.9.14 06:40
@chebskamaminka píše:
@Pajaxxx to já třebas vím, že jí to říkal, myslel si, že se zamiloval, tak mi to i řekl, je mi jasné, že když jí kvůli sexu nasliboval hory doly včetně společné budoucnosti, myslím, že jsi tu milenku bral jako svou metu, měl jsi ženu i milenku a teď máš „jen“ manželku

u nás se ta milenka vybarvila více než dost, takže muž došel spíš do fáze jaký to byl idiot, žes ní vůbec něco měl, je to propletenec s tchánama, protože šlo o dceru jejich kamarádky, takže mužova kamarádka z dětství, takže p rozchodu kopala kolem sebe, kontaktovala tchány

ve chvíli kdy byla s mým mužem to táhla a úplně stejným způsobem táhla s jiným, vysvětlení -stejný způsob je - zemřel mi otčím (kamarád tchána, s mámou milenky byl už roky rozveden a dávno žil s jinou přítelkyní),potřebuju obejmout utěšit :zed: :zed: :zed: :pocitac:

tak holt potřebovala obejmout od vícero chlapů, no no nakonec asi 4 měsíce po tom co to muž skončil, už byla těhotná s jiným, ženáčem, ten se kvůli nerozvedl, tak je svobodná matka

bohužel tchány informuje o tom jak se má a tchán, rád informuje i anžela, přesto, že jeho to prostě nezajímá, asi má potřebu rýpat

říkáš, že to bylo o sexu, vám se nestalo se ženou, že se vám otevřela 13.komnata se sexem, že nepadly zábrany? u nás se to velice změnilo a přesto, že i sex před nevěrou byl bezva, tak dnes už nechápu, jak jsem mohla říct, že byl bezva, protože jsme zažili něco jiného, asi v tom bylo to, co jsme zažili, ten strach, že můžeme jeden druhého ztratit, ten sex byl je velice emočně plný, nevím jak to jinak popsat - slušně :mrgreen:

poradna byla má podmínka, ale spolu jsme byli cca 3×, manžel jednou sám a já pak chodila za individuálku celý rok a čtvrt, nebudu lhát, život mi přichystal pár překážek, ale žádná věcmě nesmetla, jako ten šok, že mě někdo koho jsem tolik milovala, zradil, lhal a ublížil jak nejvíce mohl :,(

naštěstí dnes po roce a čtvrt jsme někde úplně jinde, jen ty šrámy si neseš sebou, stejně jako ten cejch - podvedená

13. komnata se otvirala prvni 2-3 roky pokazdy, ale pak… no. Po milence je sex zase na urovni jako prve roky. Je to divne, ale manzelka si to pochvaluje. Je stastnejsi nez predtim, nechapu to. Rozumime si velmi dobre. A nemyslim si, ze nevera je to nejhorsi co muze clovek udelat. Co treba kdyz se zabije v aute? Znal jsem lidi co umreli ve 30ti z niceho nic, zanechali po sobe manzelku a deti. Zajimalo by me jestli by dotycna zena nemenila spis za neveru. Vim, ze me smetete jako nejvetsiho hajzlika, ale zebricek hodnot by se nemel posouvat s tim v jake situaci se zrovna nachazite. Zivot neni nikdy tak spatny aby nemohl byt jeste horsi. Tak budme skromni a vdecni. A trestat nekoho za neco co udelal? Trest pro muze vyznam nema. Teda alespon ne pro me. A vydirani? To tez ne. No uvidite jen alibismus:) Jenze ja mel takovehle nazory aj pred neverou. A manzelku nelitujte ze se mnou musi zit. Alespon se nenudi nikdy nevi co ode me muze cekat :lol:
A koukam ze vsechny milenky jsou stejne. Ta moje slibovala spolecnou budoucnost, ze jsem pro ni jediny a dokonaly, ze bude cekat uz navzdy nez se rozvedu, ze jineho uz nechce… po 14 dnech co to rekla jsem si neohlasene(nebrala telefon) prisel pro svoje veci a ona prave sexovala s jinym :D Človek sa pak celkem rychle probudí do reality:))) Nekteré zeny jsou super zle :D A pak se jeste mstila a dost tvrde(duvod???). No… Nezlobim se na ni a mam ji rad(nekteri muzi se proste nepouci:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23824
30.9.14 07:53
@Pajaxxx píše:
13. komnata se otvirala prvni 2-3 roky pokazdy, ale pak… no. Po milence je sex zase na urovni jako prve roky. Je to divne, ale manzelka si to pochvaluje. Je stastnejsi nez predtim, nechapu to. Rozumime si velmi dobre. A nemyslim si, ze nevera je to nejhorsi co muze clovek udelat. Co treba kdyz se zabije v aute? Znal jsem lidi co umreli ve 30ti z niceho nic, zanechali po sobe manzelku a deti. Zajimalo by me jestli by dotycna zena nemenila spis za neveru. Vim, ze me smetete jako nejvetsiho hajzlika, ale zebricek hodnot by se nemel posouvat s tim v jake situaci se zrovna nachazite. Zivot neni nikdy tak spatny aby nemohl byt jeste horsi. Tak budme skromni a vdecni. A trestat nekoho za neco co udelal? Trest pro muze vyznam nema. Teda alespon ne pro me. A vydirani? To tez ne. No uvidite jen alibismus:) Jenze ja mel takovehle nazory aj pred neverou. A manzelku nelitujte ze se mnou musi zit. Alespon se nenudi nikdy nevi co ode me muze cekat :lol:
A koukam ze vsechny milenky jsou stejne. Ta moje slibovala spolecnou budoucnost, ze jsem pro ni jediny a dokonaly, ze bude cekat uz navzdy nez se rozvedu, ze jineho uz nechce… po 14 dnech co to rekla jsem si neohlasene(nebrala telefon) prisel pro svoje veci a ona prave sexovala s jinym :D Človek sa pak celkem rychle probudí do reality:))) Nekteré zeny jsou super zle :D A pak se jeste mstila a dost tvrde(duvod???). No… Nezlobim se na ni a mam ji rad(nekteri muzi se proste nepouci:))

Bodejt by nebyla manzelka po tve nevere stastnejsi. Jak si psal, byl jsi nezkuseny v oblasti sexu. Poslala te na rocni staz zadarmo, a ted sklizi ovoce :mrgreen:
A co se tyce milenky, ma jen prirozeny smysl pro rovnovahu. Ty jsi prece taky ten rok spal se dvema, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.14 08:14
@Pajaxxx píše:

Netvrdim ze mam stopercentne pravdu, mne otec zomrel ked som mala 6 rokov. Odvsadial pocuvam aky bol skvely clovek, aka ho bola skoda, ako nam musi chybat.
Kamoska vyrastala bez sice ziveho, ale neverneho otca. Pretrpela so zatatymi zubami ze jej musel byt na svadbe. Takze za mna je prijatelnejsie cestny mrtvy ako zivy zradca. Ale to hovorim chvalabohu len z pozicie dietata, nie partnerky.

PS - milenka sa mstila pretoze nad Tebou stratila kontrolu. Dostala Ta, lebo Ta chcela, a stratila Ta skor ako chcela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
30.9.14 08:25

@Pajaxxx je to divné, nejsi sám kdo to tak vnímá, snad všichni po nevěře zažijí nový sexuální vzlet, hele já před nevěrou sex sice měla ráda, ale zase ne tak moc, navíc zdr. komplikace mi způsobily, že sex nebyl a já si na to trošku zvykla a po nevěře, může se to zdát všem divné, ale asi čtvrtý den jsme spolu začli mít sex a mužem a další dva měsíce, bylo povídání, pak sex a pak do noci povídání… co jsem si poslechla od muže dřív, že je mladej, mohl by to mít každý den a nakonec, jsem prý ďáblice, co ho utahala (ale pro mě to bylo takové antidepresivum, sex a city jsem oddělila, jako chlap, byly to chvíle, kdy jsem mohla vypnout hlavu a nezžíralo mě to co bylo kolem)

u vás byl asi dost velký problém, jestli jste spolu vážně dva roky v kuse nespali, to jste si o to tak trošku koledovali, myslím, že to k nevěře směřovalo

hochu ty jsi marnej, milenka je super zlá a ty po tom všem řekneš - mám ji rád - nemáš to v sobě vyřešené a tím dál můžeš ubližovat ženě, to o ní bys takhle měl psát, je to 10 měsíců a ty stejně řekneš, že ji máš rád, ví o tom žena, mluvíte spolu?, vy se snažíte o dítko, nebo jsem to špatně pochopila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
30.9.14 10:46
@Pajaxxx píše:
Sak ja to netvrdil - myslim si opak. Nevera neni neco z ceho bych si mel sundavat klobouk. Je to bezna vec :mrgreen:. Ale zivelne zeny jsou proste fajn(mam jednu doma). Jestli se mylim a jsi zena typu kam ji posadim tam sedi tak se omlouvam a nasazuji kloubouk.
:mrgreen: ;)
  • Citovat
  • Upravit
2044
30.9.14 12:58
@Chlap74 píše:
Tak hlavně délky ocásků, aby se dobře vytahovaly ze zubů…

Délka není podstatná, množství a počet kmitů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
30.9.14 13:05
@dlouha píše:
Délka není podstatná, množství a počet kmitů :mrgreen:

tys měla někdy něco s chlapem, kterej neměl jednoho, ale dva a více, anebo…??? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
30.9.14 13:07
@pohledzdruhestrany píše:
tys měla někdy něco s chlapem, kterej neměl jednoho, ale dva a více, anebo…??? :mrgreen: :mrgreen:

Bavila…ten měl ocásky dva až tři :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
30.9.14 13:09
@dlouha píše:
Bavila…ten měl ocásky dva až tři :mrgreen: :mrgreen:

syn technika obsluhy jaderné elektrárny? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
30.9.14 13:11

@pohledzdruhestrany ne náš veterinář :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
30.9.14 13:15
@dlouha píše:
@pohledzdruhestrany ne náš veterinář :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

asi zavítal na diskuzi „ideální délka penisu“ a pak bylo jedinný východisko, aby v tomhle krutym světě obstál se ctí, si netransplantovat péro od chovnýho bejka :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
30.9.14 13:18

@pohledzdruhestrany tu dobu bylo e-pipi ještě v trenkách :mrgreen:, zavítal na fakultě do laboratoře spolu s kolegy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
30.9.14 13:21
@dlouha píše:
@pohledzdruhestrany tu dobu bylo e-pipi ještě v trenkách :mrgreen:, zavítal na fakultě do laboratoře spolu s kolegy :mrgreen:

a???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
30.9.14 13:23
@Arturie píše:
Bodejt by nebyla manzelka po tve nevere stastnejsi. Jak si psal, byl jsi nezkuseny v oblasti sexu. Poslala te na rocni staz zadarmo, a ted sklizi ovoce :mrgreen:
A co se tyce milenky, ma jen prirozeny smysl pro rovnovahu. Ty jsi prece taky ten rok spal se dvema, ne?

Ne, manzelky jsem se ani nedotknul. Pripadalo mi to divne. A ono to s tema citama bylo dost komplikovane. Kdyby milenka vydrzela jeste tak mesic, tak bych ted byl s ni… odtahovala me od manzelky celkem ucinne. Ale ve finale byla unahlena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí