Byla jsem nevěrná, s mužem se moc nevidíme

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2044
30.9.14 13:26

@pohledzdruhestrany vzali svoje vzorky a hodili pod mikroskop, prosím tě neptej se mě, jak to odebírali, jestli třeba navzájem :mrgreen: :mrgreen: to fakt nevím, přísahám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
30.9.14 13:27
@dlouha píše:
@pohledzdruhestrany vzali svoje vzorky a hodili pod mikroskop, prosím tě neptej se mě, jak to odebírali, jestli třeba navzájem :mrgreen: :mrgreen: to fakt nevím, přísahám :mrgreen:

to jsi navnadila mojí zvědavost, syn má takovou soupravu mladý chemik :think: :think: ale mě už je to vlastně jedno :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
30.9.14 13:29
@pohledzdruhestrany píše:
to jsi navnadila mojí zvědavost, syn má takovou soupravu mladý chemik :think: :think: ale mě už je to vlastně jedno :mrgreen: :mrgreen:

Tak syn se třeba časem prozkoumá :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
30.9.14 13:40

@Bábi Zlopočasná O tom mluvím, kazdy mame jine zivotni zkusenosti. Kazdy mame zivotem naucene neco jineho. Jsou v tom velikanske rozdily a kazdy ma pravdu, protoze skutecnost ve vztazich je promenliva. U me neni nevera tak dulezita(a nikdy nebyla). Zeny berou parnera casto jako majetek, zvlast po svatbe + kdyz si nechaji udelat dite pak uz tuplem. To je asi nejvetsi chyba. Co ma pak clovek ze zivota?:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
30.9.14 14:00
@chebskamaminka píše:hochu ty jsi marnej, milenka je super zlá a ty po tom všem řekneš - mám ji rád - nemáš to v sobě vyřešené a tím dál můžeš ubližovat ženě, to o ní bys takhle měl psát, je to 10 měsíců a ty stejně řekneš, že ji máš rád, ví o tom žena, mluvíte spolu?, vy se snažíte o dítko, nebo jsem to špatně pochopila?

Ja jsem zjistil, ze nenavidet proste nedokazu. Chvilicku mozna, ale pak se to vzdy vytrati v kratkem casovem intervalu. Kazdy ma v sobe dobro. Aj milenka mela duvod proc delala to co dela. Uz se ji blizi tricitka a jeste nemela poradneho staleho partnera, tak proste shani. Tomu se clovek nemuze divit. V idealnich podminkach jsme vsichni dobri, ale kdyz nam tece do bot… Delame veci co muzou druhe zranit. Manzelka vi o vsem jak o me tak o nevere. Rekl jsem ji vzdycky vsechno a ona me nakonec zakazala o tom mluvit:D A manzelku miluju a nemenil bych. Sice to nevylucuje ze ji nepodvedu, ale to je druha strana veci:)
Jo a na dite zadelavame prvnim mesicem, je to zvireci a chuderka manzelka docela „trpi“ :twisted: Snad se to povede.
Kočky už se povzneste nad neveru, sak o nic nejde:)Rozpocitejte se prvá, druhá, prvá, druhá a každá druhá má nevěrného manzela. A manzele to maji diky murphymu naopak. Vubec netusite jak lehke je podvest. Mam kolegu co umyslne lovi vdane zeny… No, mozna to nejste zrovna vy, ale nektere si proste chteji uzivat nejen s manzelem. A je to mnohem jednodussi nez ukecavat nejakou single s nazorama typu: jedna laska na cely zivot… Nooo a uz je vam mozno jasne proc jsem vlastne tady… :oops: :D

Znal jsem zenu ktera mela neveru jako zivotni radost a celkem pochopitelnou. Parkrat do mesice utekla od reality… a mohl bych pokracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23821
30.9.14 15:52
@Pajaxxx píše:
Ne, manzelky jsem se ani nedotknul. Pripadalo mi to divne. A ono to s tema citama bylo dost komplikovane. Kdyby milenka vydrzela jeste tak mesic, tak bych ted byl s ni… odtahovala me od manzelky celkem ucinne. Ale ve finale byla unahlena.

Tak to ziram, ze si s manzelkou nespal. To ji prece muslo bejt podezrely, ne?
Az mi milenky zacina byt lito, ted chapu, ze mela hned v posteli jineho chlapa, to uz zpivaj Elani v Jedenactym prikazani. Laska sa laskou vrazdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.14 19:24
@Pajaxxx píše:
Ne, manzelky jsem se ani nedotknul. Pripadalo mi to divne. A ono to s tema citama bylo dost komplikovane. Kdyby milenka vydrzela jeste tak mesic, tak bych ted byl s ni… odtahovala me od manzelky celkem ucinne. Ale ve finale byla unahlena.

A zase… odporujes si… Tvoja vina, Tvoja chyba, ale ona po Tebe vyjela a ona Ta od manzelky odtahovala. Sikovna holka, nie ze nie, doteraz si o nej myslis len to najlepsie, napriek tomu ze Ta podviedla. A stale Ti nedochadza ze hras podla JEJ scenara.
Najlepsie na tom vsak (pre nu) je, ze zenske ktore toto nedokazu neveria, ze by slaba zena mohla takto s chlapom cvicit tak radsej spilaju chlapovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.14 19:28
@Pajaxxx píše:
@Bábi Zlopočasná O tom mluvím, kazdy mame jine zivotni zkusenosti. Kazdy mame zivotem naucene neco jineho. Jsou v tom velikanske rozdily a kazdy ma pravdu, protoze skutecnost ve vztazich je promenliva. U me neni nevera tak dulezita(a nikdy nebyla). Zeny berou parnera casto jako majetek, zvlast po svatbe + kdyz si nechaji udelat dite pak uz tuplem. To je asi nejvetsi chyba. Co ma pak clovek ze zivota?:D

A nenapadlo Ta, ze zeny po narodeni potomka beru chlapa „ako svoj majetok“ jednoducho preto, ze dieta onoho chlapa potrebuje a zena ma uz na instinktivnej urovni ze potrebuje zabezpecit potreby dietata? Takze kym dieta potrebuje otca, zena pocita s tym, ze onen otec ostane pritomny v rodine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.14 19:31
@Pajaxxx píše:
Aj milenka mela duvod proc delala to co dela. Uz se ji blizi tricitka a jeste nemela poradneho staleho partnera, tak proste shani. Tomu se clovek nemuze divit.

Ano, shani, vyvija aktivne snahu dostat onoho chlapa, ktory sa uz slubil inej. Vytrvalo ho presviedca, ze si vybral spatne, ze ona je lepsia volba. Ale v konecnom dosledku ostane zase za prasaka onen chlap, pretoze bohvieco nataral chudinke zamilovanej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
30.9.14 19:35

Ahoj nečetla jsem celou diskuzy, ale jestli to neskončíš ted hned už to neuděláš nikdy. Mám svou zkušenost tu samou jako ty. Manžel v práci nebo na brigádách věčně vzteklí podrážděný, už jsme spolu vůbec nespali. V lednu jsem udělala to samí co ty všichni mi radili at to ukončím než se do něj opravdu zblázním. A ted?? je to 10 měsíců a nemůžu bez něj být. Dělám věci, že kdyby mi to dřív vyprávěla kamarádka tukala bych si na čelo. Bacha na to dokud je čas!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
1.10.14 13:11
@Pajaxxx píše:

kazda baba by mela snad povinne cist knizku 13.komnata milenek..

• Citovat
  • Upravit
2044
1.10.14 13:24

@sissi79 i druhej díl Srdcem proti rozumu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
1.10.14 13:41

@dlouha četla jsem kdysi první díl, ale zajímal by mě i druhý, škoda, že se to nedá stáhnout někde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
1.10.14 13:46
@dlouha píše:
@sissi79 i druhej díl Srdcem proti rozumu :lol:

Ten me sakra minulo, musim sosnout, diky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
1.10.14 13:47