Byla jsem nevěrná, s mužem se moc nevidíme

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4780
1.10.14 13:48

@sissi79 písnu SZ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
1.10.14 13:50
@chebskamaminka píše:
@sissi79 písnu SZ ;)

Ok, cekam 8)

• Citovat
  • Upravit
2044
1.10.14 13:51

@chebskamaminka @sissi79 http://www.13komnatamilenek. cz/?koupit-online a chystám si i na tu její poslední :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
1.10.14 13:55

@dlouha píše mi to, že není přístupná stránka, jinak první díl jsem četla, ale druhej ne, kupovat si ho nechci, ještě se zeptám, jestli není v knihovně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
1.10.14 13:59

@chebskamaminka tak to netuším, ono se musí označit celý ten odkaz, nevím proč se to celý neoznačilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
1.10.14 13:59
@dlouha píše:
@chebskamaminka @sissi79 http://www.13komnatamilenek. cz/?koupit-online a chystám si i na tu její poslední :lol:

S mym spankovym deficitem to mam na roky :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
káťa
1.10.14 14:00
@Bábi Zlopočasná píše:
Ano, shani, vyvija aktivne snahu dostat onoho chlapa, ktory sa uz slubil inej. Vytrvalo ho presviedca, ze si vybral spatne, ze ona je lepsia volba. Ale v konecnom dosledku ostane zase za prasaka onen chlap, pretoze bohvieco nataral chudinke zamilovanej :mrgreen:

ty to s tím svým fanatismem alespoň budeš mít jednodušší, pokud tě ten tvůj bude podvádět nebo odejde.
Svalíš všechnu vinu na milenku a řekneš si, že ten tvůj tě podváděl, protože strašně moc nechtěl a miluje jen tebe, ale chtěla milenka a budeš mít vystaráno.
Alespoň byste po nevěře měli korektní vztahy ;)

• Citovat
  • Upravit
sissi79
1.10.14 14:01
  • Citovat
  • Upravit
2044
1.10.14 14:04

@sissi79 vidíš, holka šikovná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
1.10.14 17:17
@Arturie píše:
Tak to ziram, ze si s manzelkou nespal. To ji prece muslo bejt podezrely, ne?
Az mi milenky zacina byt lito, ted chapu, ze mela hned v posteli jineho chlapa, to uz zpivaj Elani v Jedenactym prikazani. Laska sa laskou vrazdi.

S manzelkou jsme nespali 2 nebo 3 roky? asi tak, takze vubec nic netusila, az kdyz milenka zazvonila u dveri na pokec. Ano a myslim si, ze tim chlapem me chtela dostat z hlavy. Skoda, nemela tehdy k tomu jeste duvod. To ze jsem za ni prisel melo puvodne jiny ucel, nez abych si vyzvedl veci. Je me ji lito, doufam ze uz temer po roce nasla svoje stesti. Ale zase, takovou nestabilni zenskou do zivota… Jsem rad ze jsem skoncil nakonec se svoji „starou“. Byl to ale pruchod minovym polem:) Uff. Konecne zas jednoduchy zivot a s obema nohama. Jedina nevyhoda je to, ze ja jako zenaty nemuzu lasku zabit laskou :think: (a sex s manzelkou nepomaha)… v tom mela milenka vyhodu :) A uz o tom radeji nebudu mluvit, jeste se v tom pozna ta milenka a budou problemy :D Dekuju za terapiii, jste tu moc zlate holky :) Nekdy je reseni se jen poradne vymluvit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
1.10.14 17:19

@Pajaxxx s oběma nohama u sebe co :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
1.10.14 17:35
@dlouha píše:
@sissi79 vidíš, holka šikovná :D

Ze vahas :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
1.10.14 17:39
@dlouha píše:
@Pajaxxx s oběma nohama u sebe co :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
sissi79
1.10.14 17:40

@Pajaxxx laska nesmi nikdy nikoho dusit 8)

• Citovat
  • Upravit
23850
1.10.14 17:57

@Pajaxxx to je jak z romanu Michala Viewegha. Ale Rosamunde Pilcher by milence dala jeste jednu sanci. Zoufale zeny delaji zoufale veci. Uz mlcim nebo me tady manzelky ukamenujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí