Laxní přístup doktorky?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16694
26.2.11 10:58

Weru, jasně že budou v pořádku, už teď ukázali, jací jsou to bojovníci :hug:
Ty procenta..já je pochopila tak, že u triple testu je procento „záchytu“ něco přes těch 60 procent…tzn. že se může stát, že ti sice vyjdou testy neg. ale přeci jen se ti může postižené děťátko narodit, kdežto u toho screeningu je to přes 90 procent. Jinak to riziko…já mám vypočítané riziko 1:cca 130 000, takže pravděpodobnost fakt maličká :lol:

A jakto, že si miminkům neudělala ještě metříky? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.2.11 23:28

Ja bych taky chtela parecek, cuju dva chlapecky a nebo parecek :P.
Jinak mame v moji rodine z obou mamcinych stran dvojcatka a z partnerove strany mame z otcove strany dvojcata :D. Takze jsem k tomu mela asi predpoklady :D.
Uz se na ne nemuzu dockat a to jsem teprve na zacatku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.2.11 23:33

Ja vim , ze budou v poradku, ale mam takovej ten malinkatej strach sem tam, jak budu ve 12 tt , tak uz budu jenom v klidecku :).
Na ten screening se teda nakonec musim objednat jinde, krev uz mi vzali, tak uz jenom v tom 12 tt tam. Je to divny, jelikoz v te mensi nemocnici, kde jsem byla s predchozim miminkem tak tam to bylo automaticky, nevadi, zaplatime si to. A TO JE VZDYCKY TO 1: 130 000 a vice, ze? Nebo muze byt , ze ti vyjde test , ze nemas vubec zadne sance na VVV?
Ja nevim jak a kde se ten metrik dela :oops: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
27.2.11 19:36
Weru píše:
Ja vim , ze budou v poradku, ale mam takovej ten malinkatej strach sem tam, jak budu ve 12 tt , tak uz budu jenom v klidecku :).
Na ten screening se teda nakonec musim objednat jinde, krev uz mi vzali, tak uz jenom v tom 12 tt tam. Je to divny, jelikoz v te mensi nemocnici, kde jsem byla s predchozim miminkem tak tam to bylo automaticky, nevadi, zaplatime si to. A TO JE VZDYCKY TO 1: 130 000 a vice, ze? Nebo muze byt , ze ti vyjde test , ze nemas vubec zadne sance na VVV?
Ja nevim jak a kde se ten metrik dela :oops: :think:

Je to vždy 1:„něčemu“ a měli by tě poučit, která hodnota se považuje za hraniční (rozuměj od jakého čísla níže je to už problém a chtělo by to další vyšetření, resp. že pokud je číslo vyšší, tak to nemáš vůbec řešit, protože je to OK). Stoprocentní jistotu však nebudeš mít nikdy (tu máš jen po odběru plodové vody), takže vždycky tam bude nějaké číslo (jedině, že by ti za dvojtečku dali „nekonečno“ :lol: ).

Metříky se dělají na různých webových stránkách. Když si klikneš na nějaký co mají holky, tak tě to na ty stránky většinou hodí… A pak se řídit doporučeným postupem a odkaz na výsledek si dát do profilu do podpisu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
28.2.11 08:21

Dekuji za radu, jak bude vic casu mrknu na metrik a poperu se s tim :DD.
:pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
28.2.11 22:10

keby si chcela inspiraciu na metriky, pozri ku mne na profil, mam tam bohaty vyber :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
24.2.15 16:55

Ahoj holky..Prosím o radu… v patek jsem trochu krvacela, ale to vše už přestalo. Maji podezření na zmkle tehu. Protože mimisek nemá ještě srdíčko. Ale mám nepravidelný cyklus takže se podle toho nemůžou řídit. Jak jsem byla ve čtvrtek u Dr. A podle MS bych mela byt v ten čtvrtek 6+3 ale podle UTZ jsem byla 5+4 takže skok. V pondělí jsem byla u dr ale ne u mojeho, ale ve špitále a ten už me hnal na vyskrab ze je to zamkle tehu… ale já mám pocit a věřím ze se srdíčko ukáže jen později…Zítra mám jít na ten výškrab, ale rozhodla jsem se ze nepůjdu ze půjdu za mým dr a sním se domluvim se chci dat spuntikovi ještě čas a ze věřím ze se srdíčko ukáže…Co myslíte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
24.2.15 16:57
@brummla22 píše:
Ahoj holky..Prosím o radu… v patek jsem trochu krvacela, ale to vše už přestalo. Maji podezření na zmkle tehu. Protože mimisek nemá ještě srdíčko. Ale mám nepravidelný cyklus takže se podle toho nemůžou řídit. Jak jsem byla ve čtvrtek u Dr. A podle MS bych mela byt v ten čtvrtek 6+3 ale podle UTZ jsem byla 5+4 takže skok. V pondělí jsem byla u dr ale ne u mojeho, ale ve špitále a ten už me hnal na vyskrab ze je to zamkle tehu… ale já mám pocit a věřím ze se srdíčko ukáže jen později…Zítra mám jít na ten výškrab, ale rozhodla jsem se ze nepůjdu ze půjdu za mým dr a sním se domluvim se chci dat spuntikovi ještě čas a ze věřím ze se srdíčko ukáže…Co myslíte :)

já bych taky počkala, těch pár dnů se to nezblázní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
24.2.15 16:59

@brummla22 :O rozhodne vyčkat. Klidne i dva tydny.Kde jsi proboha byla v te nemocnici? Ja bych je hnala. Kor, když jsi mela nepravidelne cykly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140225
24.2.15 17:05

@brummla22 určitě bych počkala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
24.2.15 18:07

Já samozdřejmně počkám…Chci dát mrněti čas..A věřím že srdičko ukáže.. Byla jsem v nemocnici v Novém Jičíně :-) pokud jste už o ni slyšeli… No neni zrovná vyhlášená..A jelikož jsem v záři min, rok prodělala mimoděložní tak rozhodně nepůjdu tak jak oni piskaji. Ještě když nevi v jake jsem týdnu přesně.. :jazyk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
24.2.15 18:36

@Jannys byla jsem v Novém Jičíně… Ne moc vyhlášená nemocnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
24.2.15 21:44

@brummla22 rozhodne pockej. Podivej se na me, taky jsem cekala a uz ma 3 roky… Prej zamlkle tehotenstvi. :P
Drzim moc pesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
24.2.15 23:13

@Weru počkám právě že jsem četla tvoje psaní a to mi dodalo úplnou naději a věřím že to dobře dopadne.. Děkuji hodně moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
25.2.15 02:19
@brummla22 píše:
@Weru počkám právě že jsem četla tvoje psaní a to mi dodalo úplnou naději a věřím že to dobře dopadne.. Děkuji hodně moc
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky