Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Burj Chalifa píše:
No, trochu se tu dneska na oslavu přiopijeme, ale snad nás admin nevypakuje.
Ten bude povinně chlastat s náma, konečně má nějaká diskuze smysl a skvělý výsledek.
@Jitusee píše:
@Burj Chalifa Podívejte se na ni, ze ona taky někdy zatahne drápky![]()
Já jsem bojový plemeno, s tím se smiř. ![]()
@Mango_Lassi píše:
takže se radis mezi to 1% co by potraty úplně zakázali?
@Anonymní píše:
@smurfka nesla jsem tam. Nedokazala jsem to. Nevim jak to dame, ale nejak jo. A jestli odejde, tak holt budu socialni pripad a potom hura do me… gosi ze mam mit jen tolik deti kolik uzivim. dokud to pujde budu pracovat pak uvidime. Dekuju vsem za nazory. Termin mam 16 srpna![]()
@Anonymní píše:
@smurfka nesla jsem tam. Nedokazala jsem to. Nevim jak to dame, ale nejak jo. A jestli odejde, tak holt budu socialni pripad a potom hura do me… gosi ze mam mit jen tolik deti kolik uzivim. dokud to pujde budu pracovat pak uvidime. Dekuju vsem za nazory. Termin mam 16 srpna![]()
@Anonymní píše:
Tatinek mi donesl kyticku. Zas tady brecimdekuju vam vsem.
krásná zpráva, držím palce ![]()
Udělala jsi dobře. Děťátko je dar, uvidíte, že všechno zvládnete. Těhu totiž není jen tak něco. Co se mi nehodí, tak to vyhodím. Těhotenství je dar. Važte si ho, miminka, co nosíte pod srdcem. Přeju hodně štěstíčka, sil a zdravé miminko ![]()
@Danikoof píše:
prosím te DO NADPISU SE NEPÍŠE.. pokud nejsi schopna se po 250 příspěvcích naučit citovat..tak si to nech od někoho vysvětlit..to je fakt hruza..
A kdepak jsou s gratulacemi bojovnice za řešení: hoď ten shluk do kýblu? ![]()
@smurfka píše:
prosím te DO NADPISU SE NEPÍŠE.. pokud nejsi schopna se po 250 příspěvcích naučit citovat..tak si to nech od někoho vysvětlit..to je fakt hruza..
@Talitha píše:
A kdepak jsou s gratulacemi bojovnice za řešení: hoď ten shluk do kýblu?
jsi trapka..nikdo tady za takové řešení nebojoval..
akorát tu byli ženy, které by ji za to neodsoudily, na rozdíl od bojovnic za práva shluku buněk..
@smurfka píše:
jsi trapka..nikdo tady za takové řešení nebojoval..
akorát tu byli ženy, které by ji za to neodsoudily, na rozdíl od bojovnic za práva shluku buněk..
Tak urcitěěěěééé.
Nevim, proč mě verbálně napadáš. Argumentační nouze?
@Talitha píše:
A kdepak jsou s gratulacemi bojovnice za řešení: hoď ten shluk do kýblu?![]()
Příspěvek upraven 16.01.17 v 21:06
@Talitha píše:
Tak urcitěěěěééé.Nevim, proč mě verbálně napadáš. Argumentační nouze?
asi jo..asi mám nouzi ![]()