Nevím, co dál. Chce interrupci :(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
421
16.2.17 16:52
@Kobliha51 píše:
Proč taková moudra píšeš anonymně? Jsi zakladatelka?

Je to diskuze, nemusí nikdo vedet kdo reaguje, je to můj názor. Vás je jiny, neberu vám ho 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
16.2.17 16:56
@Anonymní píše:
Je to diskuze, nemusí nikdo vedet kdo reaguje, je to můj názor. Vás je jiny, neberu vám ho 8)

K užití anonymu musí byt důvod ;) neuvadis žádná citlivá data, takže jaký konkrétní důvod kromě zbabělosti mas pro jeho konkrétní užití zde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
16.2.17 16:58
@Anonymní píše:
Je to diskuze, nemusí nikdo vedet kdo reaguje, je to můj názor. Vás je jiny, neberu vám ho 8)

přečti si pravidla užití anonymu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
16.2.17 17:12
@Anonymní píše:
To žádnej pidi človíček není, nechápu proč to tak tvrdíte…neni to ještě miminko, nic nevnima necítí…mame příjmy dostačující a v zivlte bych 4 deri nechtěla protože bych se bála, že jim nedopřeji vše co potřebují. Ano je to hlavně o lásce…ale i v dnešní době i o jiných věcech…

Ne, ty si opravdu dalsi děti nedělej, jelikož bys jim vskutku nedokázala dat to, co potřebuji. A opravdu teď nemluvím o finanční stránce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
16.2.17 17:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
16.2.17 17:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
16.2.17 21:06

Ahoj

@Anonymní píše:
To žádnej pidi človíček není, nechápu proč to tak tvrdíte…neni to ještě miminko, nic nevnima necítí…mame příjmy dostačující a v zivlte bych 4 deri nechtěla protože bych se bála, že jim nedopřeji vše co potřebují. Ano je to hlavně o lásce…ale i v dnešní době i o jiných věcech…

Ten plod ať má 1cm nebo víc je překvapivě živý a překvapím tě ještě jednou, má i duši tak jako ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148090
16.2.17 21:20
@Anonymní píše:

Pro každého je cena života jiná. Pro mne je svatá od jeho prvopočátku. Pro tebe ne. Dobře…ale hlásat své pravdy anonymně, proč? To se ta svůj názor stydíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
16.2.17 22:21

@Jj.Mm a hrdinství je konec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
17.2.17 10:03
@Jj.Mm píše:

Viditelně měl někdo stejný názor jako já. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
421
17.2.17 11:32
@Jitusee píše:
@Jj.Mm a hrdinství je konec :lol:

Ano je, stejen na svém profilu neuvádím žádné info. Je to můj názor, nechápu je to diskuze kde se diskutuje a všichny husy nemusí jit s davem, prostě bych si 4. dítě nedělala. A řádně se chránim. To že selhala antikoncepce jsou kecy pokud se bere řádně selže opravdu v 0001%.Tím končím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
17.2.17 11:44
@Jj.Mm píše:
Ano je, stejen na svém profilu neuvádím žádné info. Je to můj názor, nechápu je to diskuze kde se diskutuje a všichny husy nemusí jit s davem, prostě bych si 4. dítě nedělala. A řádně se chránim. To že selhala antikoncepce jsou kecy pokud se bere řádně selže opravdu v 0001%.Tím končím

Meleš jablka a hrušky dohromady. :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
36720
17.2.17 11:45

Tady je to poslední dobou fakt jako v mateřince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
17.2.17 11:51

@Jj.Mm Hele mne je to uplne jedno, ja na tvůj nazor reagovala tim mým, ale nemam rada, kdyz se nekdo za svůj nazor schovává za anonymem, obzvlášť kdyz nemáš na profilu žádné info jak říkáš. Stydis se za nej, nebo proc ten anonym? Častovat te s jiným názorem budou i pod nim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
18.2.17 19:39

Tak ja jsem teda diskusi precetla celou- byla to fuska. Jen doufam ze se ozve zakladatelka s tim jak se to dal vyviji a hestli je vse ok.
Diskusi jsem cetla zejmena proto ze jsem byla v hodne podobne situaci jako zakladatelka- mozna jen s tim rozdilem ze muj muz je otcem vsech nasich deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí