Nevím, co dál. Chce interrupci :(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
16.1.17 11:56
@Gosi píše:
To jedno procento stare 10 let? Ano, potraty z blbosti by byt nemely, pokud by tam byla fyzicka, nebo psychicka indikace, je to neco jineho, ale ani tam by to nemuselo bejt prvni reseni…

Společnost se zásadně za 10 let změnila, že si myslíš, že by mohlo dojít k nějaké změně v názorech? Zrovna tohle je stabilní.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
16.1.17 11:59

@Gosi takže patříš tedy mezi těch 19%?
To tě prostě musím zklamat. Česká společnost je liberální a vůči potratům dost benevolentní.

• Citovat
  • Upravit
5808
16.1.17 12:08
@Anna766 píše:
A proč jenom matky když u zplození byli dva? Vem si příklad zakl. tohoto vlákna, tady jí nutí muž…on je dle mého taky na vině, a možná i větší než ta žena sama, která musí to podstoupit přímo.

I zakladatelka ma moznost nenechat se nutit/vydirat/cokoli podobneho, je tu dost organizaci, co by ji podporili… Ale chlap neni ten, kterej na potrat jde, a vesmes to jsou zeny, co pak zabiji novorozence… A ono, pokud k tomu jako k veci pristupuji i samotne zeny, tak chapu, ze oni nad tim, ze by to mohlo bejt jinak nepremyslej… Samozrejme, jsou(a porad doufam, ze vetsina) normalnich chlapu, stejne jako jsou i nejaci psychopati a tam je zase i krom samotneho nuceni k potratu i jine nasili a tyrani a to asi pripad partnera zakladatelky neni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
16.1.17 12:09
@Mango_Lassi píše:
Společnost se zásadně za 10 let změnila, že si myslíš, že by mohlo dojít k nějaké změně v názorech? Zrovna tohle je stabilní.

Stabilni? Jsi nasla i novejsi statistiku, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
16.1.17 12:10
@Gosi píše:
Stabilni? Jsi nasla i novejsi statistiku, jo?

Edit. Společnost se zásadně od té doby neproměnili. Čekala bych spíš naopak příklon k větší liberalizaci

Příspěvek upraven 16.01.17 v 12:15

• Citovat
  • Upravit
smurfka
16.1.17 12:12

Že vás to baví..já furt co tu je nového že mi to bliká a vy se tu hádáte o blbostech. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
16.1.17 12:14

@smurfka to máš pravdu. Mně jen vadí, že se tady Gosi pasuje do role morálně nadřazené.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
16.1.17 12:15
@Mango_Lassi píše:
@smurfka to máš pravdu. Mně jen vadí, že se tady Gosi pasuje do role morálně nadřazené.

bože..no tak ji nech..já už to vzdala s ní diskutovat..že tě to baví:o)

• Citovat
  • Upravit
29350
16.1.17 12:18
@Mango_Lassi píše:

už sem raději nenakukuji… jsem četla místo morálně nadřazené „mentálně nadržené“… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
16.1.17 12:20
@Mango_Lassi píše:
Edit. Společnost se zásadně od té doby neproměnili. Čekala bych spíš naopak příklon k větší liberalizaciPříspěvek upraven 16.01.17 v 12:15

Tak cekas a domyslis si, nebo to vis? Liberalizace je nejaky tvuj eufemismus pro zabijeni, nebo to je ironie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
16.1.17 12:23

@Gosi Ja bych řekla, ze tebe vic nez upt s*re lidská hloupost, nespolehlivost a slabe povahy (z tvého úhlu pohledu ).
Protoze bys jinak nepřipouštěla možnost umělého přerušení těhotenství (pro tebe ukončení, at se nemusis chytat ) z důvodu zneužití, například. Protoze i to je prece lidsky život s právem na život.
Budeme -li se bavit o nějakém psychickem trauma, to muze mit plod jak ze zneužití matky, tak i z toho ze o nej matka zkratka nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
16.1.17 12:31
@Gosi píše:
Tak cekas a domyslis si, nebo to vis? Liberalizace je nejaky tvuj eufemismus pro zabijeni, nebo to je ironie?

Ne, jen stačí uvažovat logicky.
Vzhledem k tomu, že počet UPT každoročně klesá, není nutné zavádět další represivní opatření. Jinými slovy není to tak ozehavy problém ve společnosti. Nepotřebuje to žádnou revizi

• Citovat
  • Upravit
smurfka
16.1.17 12:37

No mě by zajímala zakladatelka..je pondělí.. :think:
ale asi už se raději neozve..pokud to udělala, tak by dostala od pár uživatelek čočku a to ted nemá zapotřebí.. :roll: škoda

• Citovat
  • Upravit
5808
16.1.17 12:41
@Jitusee píše:
@Gosi Ja bych řekla, ze tebe vic nez upt s*re lidská hloupost, nespolehlivost a slabe povahy (z tvého úhlu pohledu ).
Protoze bys jinak nepřipouštěla možnost umělého přerušení těhotenství (pro tebe ukončení, at se nemusis chytat ) z důvodu zneužití, například. Protoze i to je prece lidsky život s právem na život.
Budeme -li se bavit o nějakém psychickem trauma, to muze mit plod jak ze zneužití matky, tak i z toho ze o nej matka zkratka nestojí.

Trochu mas pravdu, zabiti z blbosti me rozciluje, zabiti z nutnosti je me lito… Nicmene o zneuziti jsem tu psala, ze to neni automaticka indikace, ze kdyby to treba me tehdy dopadlo, nebyla by to vec, co by pomohla, spis naopak… K prenatalnim traumatum se nijak vyjadrovat nebudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
16.1.17 12:42

@smurfka Ona byla podle me rozhodla, jen chtela vedet, ze neni sama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí