Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anna766 Žasni. Nebo se radši vrať z růžového obláčku zpátky na zem. Nepíšu, jestli je správné nebo ne, píšu, že je to realita.
@morgana1 píše:
Kde jsem, prosímtě napsala, že je v pořádku kašlat na prevenci? Jediné, co jsem napsala, je, že jediná stoprocentní antiko je absence sexu. Nauč se číst nebo si na to někoho zjednej.Anebo je to tak, že pro tebe je dostatečná antiko následující: ženská HA, pesar a spermicid plus sterilizace, chlap vasektomie, guma a ještě pro jistotu ejakulovat mimo a ne dovnitř.
Jestli to myslíš takhle, tak chci vidět živýho reálnýho chlapa, kterej s takovouhle nánou bude v dlouhodobým vztahu a bude jí věrnej.
Bohajeho, to není ani možný, co tu čtu…
stačí vasektomie s zatavením a počkat si na kontrolní testy… ale snažší je vyhazovat prachy, za něco o čem vím, že může selhat a pak cupitat na potrat…
Osobně se divím, ze admin se věnuje raději slepicarne v diskuzi, kde se hledaji,,dušíci na těhu testu" a nezamkne to tady. Diskuze je již zhola zbytečná, pouze tady mate bitevní pole.
@Kobliha51 píše:
Máš pravdu. Za to ženská se může otravovat hormonama celý svůj plodný věk a chlap se jen veze a když to jednou nevyjde, tak potrat to jistí.
No jo, jenže ten chlap nenese žádné riziko a v současném právním systému ani v podstatě žádnou odpovědnost. Znova, dámy, je to realita. Ne bohapusté pitomé moralizování, ale REALITA.
@morgana1 píše:
No jo, jenže ten chlap nenese žádné riziko a v současném právním systému ani v podstatě žádnou odpovědnost. Znova, dámy, je to realita. Ne bohapusté pitomé moralizování, ale REALITA.
Tak to ti musím bohužel dát za pravdu. Já jen na chvíli zapomněla na to, že jsou to v podstatě jen zvířátka, co je ženou pudy a zodpovědnost žádná. Čest všem výjimkám. ![]()
@morgana1 píše:
@Anna766 Žasni. Nebo se radši vrať z růžového obláčku zpátky na zem. Nepíšu, jestli je správné nebo ne, píšu, že je to realita.
O můj obláček se nestarej ano, psala jsem to koblize, ne tobě. S tebou diskuzi končím protože je mi z tvých názorů nanic.
Zakladatelkko, rozmysli si to ještě.
Sama to nechceš. A muž s jeho rozhodnutím, které dopadne na tvá bedra, žít nebude.
@morgana1 píše:
Jo, ale nedává to, má dvě práce a je na hranici svých sil. Antikoncepci používali. Chce se na to v případě, že zakladatelka nepůjde na potrat, vykašlat. Tak se znovu ptám, že až se to stane, jestli jí s těmi 4 dětmi pomůžeš nebo budeš jenom dál blbě moralizovat?
Pokud se mi sama přihlásí, tak klidně. ![]()
Od ostatních to nechci slyšet. ![]()
@morgana1
A navíc, chlapi, ty jen plkají naprázdno. Nakonec zůstanou.
Znám to z vlastní zkušenosti.
@jitka 11 píše:
@morgana1
A navíc, chlapi, ty jen plkají naprázdno. Nakonec zůstanou.
Znám to z vlastní zkušenosti.
Kdo by je taky s tolika dětmi chtěl.
@Jitusee píše:
@Burj Chalifa Ty mas velké trápení, vid?
neboj, jsem v pohodě. ![]()
Nevidím nic špatného na tom, když jde žena na přerušení těhotenství, je to jen a jen její volba. Určitě bych to nenazývala vraždou. To může napsát jen nějaká hysterka.
@Jitusee píše:
@Anna766 Ta debata nema konce, stejne si všechny budou stat za svým názorem a akorát se predhanet, ktera to te druhé vic natre.
TADY JE SAMOZŘEJMĚ NEJVÍC NAHOŘE @Gosi .Protože ta všude byla, všechno ví a na všechno má patent. ![]()