Nevím, co dál. Chce interrupci :(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5808
15.1.17 12:56
@fifinka609 píše:
Díky. V jednom odkaze perl index neuvádí, z druhého článku jsem vyčetla 0.015 - 0.04 což je super, ale není to nula. A kombinováním antikoncepce sice snižuješ riziko, ale na světě se pořád dějí hodně nepravděpodobné věci a to riziko tam stále je.
A jen bych ještě napsala takový postřeh. To že používáš nějakou antikoncepci a neotěhotněla jsi a někdo jiný třeba ano, neznamená, že ty jsi zodpovědná a ta druhá ne. Znamená to jen, že ty a nebo tvůj muž jste prostě méně plodní, než jsou ti druzí.

ne, pokud mám sníženou plodnost, neznamená to, že jsem zodpovědná… ale pokud minimalizuju riziko otěhotnění, tak je opravdu nepravděpodobné, že budu rodit každej rok, ať jsem chytlavější sebe víc… když si srovnáš PI, budeš mít kombinaci nejspolehlivějších a srovnáš si úspěšnost početí za nejlepší podmínek, tak jako tu rezervu jednoho případného dítěte(nebo vícerčat, pokud bysme měli fakt „pech“ ) zvládnem, finančně, materiálně a fyzicky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
15.1.17 13:00
@Gosi píše:
ne, pokud mám sníženou plodnost, neznamená to, že jsem zodpovědná… ale pokud minimalizuju riziko otěhotnění, tak je opravdu nepravděpodobné, že budu rodit každej rok, ať jsem chytlavější sebe víc… když si srovnáš PI, budeš mít kombinaci nejspolehlivějších a srovnáš si úspěšnost početí za nejlepší podmínek, tak jako tu rezervu jednoho případného dítěte(nebo vícerčat, pokud bysme měli fakt „pech“ ) zvládnem, finančně, materiálně a fyzicky…

Ale to jsi ty. Nebo jsi zakladatelka?

• Citovat
  • Upravit
7090
15.1.17 13:04
@Gosi píše:

Ale někdo už prostě nechce ani to jedno a 100℅ ochrana neexistuje. Nikdy…To je to oč tu běží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
15.1.17 13:07
@Mango_Lassi píše:
Ale to jsi ty. Nebo jsi zakladatelka?

N3, to ma obecnou platnost… pokud telo zvladne pocit a donosit, dost pochybuju, ze bude v tak spatnym stavu, ze porodu vysilenim umre… pokud je clovek normalne pracovala ma i pracujiho partnera(tedy minkmalne partnera pri poceti) zije a je obcan CR, dite navic zvladne. Pokudje neschopnej, tak samozrejme muze na potrat, ale neni to v zadny pripade zodpovedny a rozumny roznodnuti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
15.1.17 13:12
@Gosi píše:
N3, to ma obecnou platnost… pokud telo zvladne pocit a donosit, dost pochybuju, ze bude v tak spatnym stavu, ze porodu vysilenim umre… pokud je clovek normalne pracovala ma i pracujiho partnera(tedy minkmalne partnera pri poceti) zije a je obcan CR, dite navic zvladne. Pokud je neschopnej, tak samozrejme muze na potrat, ale neni to v zadny pripade zodpovedny a rozumny roznodnuti…

Sorry, ale máš tendenci promítat své představy do jiných. To je ten háček.

• Citovat
  • Upravit
5808
15.1.17 13:13
@fifinka609 píše:
Ale někdo už prostě nechce ani to jedno a 100℅ ochrana neexistuje. Nikdy…To je to oč tu běží

No, az najdes realnou zkusenost nekoho kdk bez jakekoli dalsi antikoncepce pocal pres vasektomii se zatavenim, posli odkaz… moc by me to zajimalo… pak nebude nezodpovednej „vrah“, ale jenom „vrah“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148217
15.1.17 13:18
@Verca1990 píše:
Si děláš srandu? Tos chtěla směřovat na Gosi, ne? Jste se ptaly, já vám odpověděla. Nic víc, nic míň. O úctě bych ti mohla vykládat, tak se nediv, že mě Gosi vytáčí svým dokonalým životem a pocitem, že vše musí jít zvládnout. Pokud to víš sama, dáš mi za pravdu. Prostě ona to neumí pochopit, že prostě ne každy má na potrat stejný názor? Proč proboha? Taky to nepodporuji, ale chápu :nevim:

Ne ty nechápeš nic. Skoro mám pocit že kdyby si to zakl. rozmyslela a na ten potrat nešla, dojedeš ji osobně…jak jsi to psala? vyliskat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
15.1.17 13:18
@Mango_Lassi píše:
Sorry, ale máš tendenci promítat své představy do jiných. To je ten háček.

Zamestnani vedouci k vyplate neni realita, ale jen mije predstava? PPM a rodicak jsem taky jedina, co bere a to jen diky sve fantazii? Pripadnej anonymni porod taky nezajisti detem moznost adopce? Starat se o sve deti, neni bezne, je to taky jen moje nestandardni situace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
15.1.17 13:21

@Gosi Za prvé, do mého soukromí je ti kulový.

Za druhé - běž do kostela, tam se ti bude líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
15.1.17 13:22
@Gosi píše:
Zamestnani vedouci k vyplate neni realita, ale jen mije predstava? PPM a rodicak jsem taky jedina, co bere a to jen diky sve fantazii? Pripadnej anonymni porod taky nezajisti detem moznost adopce? Starat se o sve deti, neni bezne, je to taky jen moje nestandardni situace?

Michas hrušky a jablka. Potrat je u nás legitimní, nejsme v Polsku. Můžeš si o tom myslet, co chceš, je to tvoje právo.

• Citovat
  • Upravit
10206
15.1.17 13:28
@Gosi píše:
ano, prezentuješ svoje rodiče jako poměrně neschopné…

Ze ti neni stydno, brát si do pusy něčí rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
15.1.17 13:41
@Jitusee píše:
Ze ti neni stydno, brát si do pusy něčí rodiče.
jí není stydno je tak prezentovat… :nevim:
@morgana1 píše:
@Gosi Za prvé, do mého soukromí je ti kulový.Za druhé - běž do kostela, tam se ti bude líbit.

jasně, nechceš dítě, ale radši pudeš na potrat, než se chránit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
15.1.17 13:46
@Mango_Lassi píše:
Michas hrušky a jablka. Potrat je u nás legitimní, nejsme v Polsku. Můžeš si o tom myslet, co chceš, je to tvoje právo.

a rozporuju někde legálnost toho rozhodnutí? právo není vždy v souladu s morálkou a obecnou představou o svědomí, a jsou jiné možnosti, jak tuhle situaci vyřešit a zůstat lidskej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
15.1.17 13:48
@Gosi píše:
a rozporuju někde legálnost toho rozhodnutí? právo není vždy v souladu s morálkou a obecnou představou o svědomí, a jsou jiné možnosti, jak tuhle situaci vyřešit a zůstat lidskej…

Pořád mluvíš o své morálce a svém svědomí, nezapomínej. Všichni tvé hodnoty nesdílejí

• Citovat
  • Upravit
5808
15.1.17 13:52
@Mango_Lassi píše:
Pořád mluvíš o své morálce a svém svědomí, nezapomínej. Všichni tvé hodnoty nesdílejí

morálka není individuální, morálka má obecnou platnost… svědomí je individuální, ale vychází z obecně platné morálky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí