Nevím, co dál. Chce interrupci :(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10206
15.1.17 09:52

@Gosi Autorka se zřejmě na svého muzu nemůže spolehnout s takovou jistotou, jako ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
15.1.17 09:58
@Jitusee píše:
@Gosi Autorka se zřejmě na svého muzu nemůže spolehnout s takovou jistotou, jako ty.
jo a proto jde dobrovolně zabít jejich společné dítě… jako ať si jde, ještě to je legální… i když je to hnusné, ale to ví, ví i že se to dá řešit jinak, jen se jim(oboum) nechce, tak je zbytečný tady brečet jak je jí to líto… kdyby bylo nešla by, jestli pude, tak se obhajovat nemusí, je to jasné, z toho co psala…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
15.1.17 10:13
@berry4 píše:
Tady si potřebuješ nahnat body? Tady máš svědomí čisté, že vytvoříš v neštastné a zoufalé mamině pocit selhání, pocit, že je prostě vrah?
A jinde stejnou měrou bodneš jiné kudlu do zad těmi svými výplody a ponaučováním o tom, že si má každá udělat tolik dětí, kolik je schopna uživit SAMA?
Dříve jsem k tobě měla respekt. Čím víc ovšem čtu tvé příspěvky, tím víc mi přijdeš k smíchu.
Nebo spíš k pláči.

Asi tak…
Já jsem přesvědčená o tom, že člověk který je schopen říci v jedné diskusi k týrané ženě se zlámanými žebry,, dobře jí tak,, si sám zaslouží od života lekci. A on život umí zamíchat kartami. Nikdo není připravený úplně na vše a i finance se dokáží rozplynout jako pára nad hrncem. Na to stačí vážná dlouhodobá nemoc.
@Burj Chalifa už jsem ti to jednou psala, ale zde jsi se opět předvedla…jsi naprosto obyčejný duševní mrzák bez soucitu, který se jen schovává za falešnou morálku a něco osobního si tady řeší tím, že masturbuje nad tím, jak kope do lidí, kteří už leží na zemi. Netrhala jsi jako malá broukům nožičky? Ta tvoje potřeba moci a nadřazení je opravdu do očí bijící a přímo patologická.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
15.1.17 10:16

@Gosi znovu se ptám. Jak jinak to mají řešit, ty jim vidíš do peněženek, do jejich celého života? Ty žiješ jejich život, takže si takto troufáš soudit?
Ty máš křištálovou kouli, že víš tak jistě, že se to dá řešit jinak?
No ano, kdybychom tu teoretizovaly o babyboxech a adopcích a tak dále, řešení by se dalo najít.
Jenže- tohle není řešení pro lidi, kteří by takovou variantu nedokázali unést celý život sami v sobě.
Je to paradox, ale třeba pro mne zcela pochopitelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
15.1.17 10:30
@berry4 píše:
@Gosi znovu se ptám. Jak jinak to mají řešit, ty jim vidíš do peněženek, do jejich celého života? Ty žiješ jejich život, takže si takto troufáš soudit?
Ty máš křištálovou kouli, že víš tak jistě, že se to dá řešit jinak?
No ano, kdybychom tu teoretizovaly o babyboxech a adopcích a tak dále, řešení by se dalo najít.
Jenže- tohle není řešení pro lidi, kteří by takovou variantu nedokázali unést celý život sami v sobě.
Je to paradox, ale třeba pro mne zcela pochopitelný.
  1. chlap má dvě práce a přes to i když byla na rodičáku, s řádně a včas placenými alimenty na dvě děti a začínala v práci neměli na vánoční dárky, musela péct chleba(což teda je spíš zdravější než levnější varianta), i přesto, že chlap má dvě práce
  2. třetí dítě přivedli do pidibytu, když už když se podíváš na ceny 2pokojáků a třípokojáků není moc rozdíl, nemluvě o obecních bytech
  3. nezjišťovala si vůbec, co by případně mohli dočasně čerpat za příspěvky a přídavky, jediné co k tomu řekla, platí k některým a opět to byla spíš rychlá výmluva

to jen tak co tady obecněji zaznělo… kdyby byla konkrétnější, není problém to rozplánovat a maj půl roku na to, to doladit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.1.17 10:37
@fifinka609 píše:
Asi tak…
Já jsem přesvědčená o tom, že člověk který je schopen říci v jedné diskusi k týrané ženě se zlámanými žebry,, dobře jí tak,, si sám zaslouží od života lekci. A on život umí zamíchat kartami. Nikdo není připravený úplně na vše a i finance se dokáží rozplynout jako pára nad hrncem. Na to stačí vážná dlouhodobá nemoc.
@Burj Chalifa už jsem ti to jednou psala, ale zde jsi se opět předvedla…jsi naprosto obyčejný duševní mrzák bez soucitu, který se jen schovává za falešnou morálku a něco osobního si tady řeší tím, že masturbuje nad tím, jak kope do lidí, kteří už leží na zemi. Netrhala jsi jako malá broukům nožičky? Ta tvoje potřeba moci a nadřazení je opravdu do očí bijící a přímo patologická.

Fifi, je mi jedno, co si o mě myslíš. Vážně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
15.1.17 10:39

@Gosi Jsi schopná pochopit fakt, že ten chlap může opravdu odejít? Právě proto, že už teď má 2 práce a jede na hraně. A představa, že to tak bude dalších 18 let se mu nemusí líbit a může to být ta poslední kapka.

Kde berete vy všechny tu jistotu, že neodejde?

Alimenty z něj nevyrazí, pokud on opravdu nebude chtít a co pak? Co pak? Budeš jí dávat půlku svého platu, aby ty 4 prcky uživila? Jestli ne, tak už sakra sklapni.

Zakladatelka není flundra, která bere potrat jako formu antikoncepce, kdyby to tak bylo, tak sem ani nepíše. Je to nešťastná ženská, který se prostě po.ral život a snaží se to řešit. A ví, co má doma. Přišla si sem pro psychickou podporu, ne pro odsouzení.

Žádná antiko není stoprocentní, já sama se chráním taky, ale vím, že kdyby se to podělalo a já otěhotněla, tak volím potrat taky. Protože okolnosti, který tady nebudu veřejně propírat, jsou proti mně. To je holý fakt.

Tak už do ní nekopejte a nepište bláboly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
15.1.17 10:59
@morgana1 píše:
@Gosi Jsi schopná pochopit fakt, že ten chlap může opravdu odejít? Právě proto, že už teď má 2 práce a jede na hraně. A představa, že to tak bude dalších 18 let se mu nemusí líbit a může to být ta poslední kapka.

Alimenty z něj nevyrazí, pokud on opravdu nebude chtít a co pak? Co pak? Budeš jí dávat půlku svého platu, aby ty 4 prcky uživila? Jestli ne, tak už sakra sklapni.

Zakladatelka není flundra, která bere potrat jako formu antikoncepce, kdyby to tak bylo, tak sem ani nepíše. Je to nešťastná ženská, který se prostě po.ral život a snaží se to řešit. A ví, co má doma. Přišla si sem pro psychickou podporu, ne pro odsouzení.

Žádná antiko není stoprocentní, já sama se chráním taky, ale vím, že kdyby se to podělalo a já otěhotněla, tak volím potrat taky. Protože okolnosti, který tady nebudu veřejně propírat, jsou proti mně. To je holý fakt.

takže se vracíme k tomu, že jde na potrat kvuli vlastní blbosti… jaký metody používáte? jak taková vasektomie, připadně sterilice u ní, může selhat? mimochodem, pokud je její chlap tak spolehlivej a pro rodinu jak popisuje, používala bych kondom i tak… na 13 a asi 10letýho „prcka“ už alimenty v pořádku dostává, pokud má chlap alespoň jedno zaměstání legální, tak to, že nedostane ani korunu je nesmysl… to, že je nezodpovědná snad musí vědět sama a bláboly se objevují v tomhle tvém příspěvku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
15.1.17 11:00

Nečetla jsem celou diskusi, tak nevím jestli to tu už nebylo zmíněno, ale proč tvůj manžel nechce to miminko? Podle toho co jsem četla na tom nejste tak špatně finančně. Já bych si to miminko nechala, aspoň bude mít 3leťák parťáka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
15.1.17 11:07
@morgana1 píše:

Tak. I mně to jde takto z duše.
@Gosi už asi po stopadesáté. Až jednou budeš mít 3 děti a za sebou existenční peripetie, až jednou budeš mít možnost se vzchopit, dosáhnout na hypotéku, na vlastní byt, na důstojnější bydlení, až jednou budeš stát před takovou situací, teprve potom napiš.
Ty tu teoretizuješ, nemá to v podstatě ani hlavu, ani patu, jelikož si vůbec neuvědomuješ, jaké náklady je třeba vynaložit na již stávající 3 děti, maluješ si to tu jako nějakou pohádku, linkuješ někomu podle svých teorií život, ovšem on ten faktický život je někde jinde.
Je zcela evidentní, že kdyby zakladatelka měla lepší vyhlídky, možnosti, tak tuhle diskusi vůbec nezakládá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148232
15.1.17 11:07
@morgana1 píše:

Taky máš pocit že si tato uživatelka dole kopla??
@Karamillka píše:
Nečetla jsem celou diskusi, tak nevím jestli to tu už nebylo zmíněno, ale proč tvůj manžel nechce to miminko? Podle toho co jsem četla na tom nejste tak špatně finančně. Já bych si to miminko nechala, aspoň bude mít 3leťák parťáka.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
15.1.17 11:20
@berry4 píše:
Tak. I mně to jde takto z duše.
@Gosi už asi po stopadesáté. Až jednou budeš mít 3 děti a za sebou existenční peripetie, až jednou budeš mít možnost se vzchopit, dosáhnout na hypotéku, na vlastní byt, na důstojnější bydlení, až jednou budeš stát před takovou situací, teprve potom napiš.
Ty tu teoretizuješ, nemá to v podstatě ani hlavu, ani patu, jelikož si vůbec neuvědomuješ, jaké náklady je třeba vynaložit na již stávající 3 děti, maluješ si to tu jako nějakou pohádku, linkuješ někomu podle svých teorií život, ovšem on ten faktický život je někde jinde.
Je zcela evidentní, že kdyby zakladatelka měla lepší vyhlídky, možnosti, tak tuhle diskusi vůbec nezakládá.

na důstojnější bydlení dosahujem už s jedním neplánovaným dítětem a další by tomu nebylo na překážku, co se téma bydlení týče, jsou tvoje argumenty hodně patetické a mimo realitu… koneckonců do týhle situace plánovaně jedno dítě přivedli a niják s ní nepohli za ty tři roky… uvědomuju si náklady, a uvědomuju si příjmy, i to, jak se to bude postupně měnit a jaké jsou možnosti to změnit, narozdíl od tebe a od zakladatelky… a jak říkám, nejsou to teorie, je to moje osobní zkušenost a zkušenosti z okolí, co všechno se dá zvládnout… a situace jak jí popisuje zakladatelka je buď dost jiná, než jak tady prezentuje, nebo pokud to je opravdu tak je rozhodnutí k potratu jejich osobní pohodlnost, lenost a neschopnost to něják řešit, nikoli nedostatek možností… nic víc v tom není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
15.1.17 11:20

@Anna766 to si myslím nemá nikdo. Uživatelka dole evidentně nečetla diskusi, reaguje s největší pravděpodobností na anonymku věk 41 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
15.1.17 11:21

@Anna766 No, možná by nebylo úplně od věci, kdyby si Karamillka tu diskuzi nejdřív přečetla. Miluju výroky typu: „Diskuzi jsem nečetla, ale…“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
15.1.17 11:23

@Gosi Hm, takže nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie