Nevím, co dál. Chce interrupci :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148502
15.1.17 11:54
@Jitusee píše:
@Gosi Zacinas byt poměrně sprostá dámo.

Sprostá ne, spíš urputně neodbytná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
15.1.17 11:56
@Anna766 píše:
Omlouvám se za OT, ale co mají furt s tou čočkou? :mrgreen: jsou jiná levná jídla ne? Ale už mlčím :oops: 8)

to jsou… mohli to střídat obden třeba s rýží… nicméně i když to je spíš na trvanlivé potraviny, pořád existuje potravinová banka, která to pomůže řešit… ale to chce prostě trochu zodpovědnosti a nějáké rozumové schopnosti, sepsat si, co je, co není a jak se na tom dá zapracovat… jedna by při čtení řekla, že žijeme v románech od Dickense, jen s vymožeností odborně provedeného ukončení těhotenství… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
15.1.17 11:57

@Anna766 Ta debata nema konce, stejne si všechny budou stat za svým názorem a akorát se predhanet, ktera to te druhé vic natre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
15.1.17 11:57
@Gosi píše:
to jsou… mohli to střídat obden třeba s rýží… nicméně i když to je spíš na trvanlivé potraviny, pořád existuje potravinová banka, která to pomůže řešit… ale to chce prostě trochu zodpovědnosti a nějáké rozumové schopnosti, sepsat si, co je, co není a jak se na tom dá zapracovat… jedna by při čtení řekla, že žijeme v románech od Dickense, jen s vymožeností odborně provedeného ukončení těhotenství… :nevim:

ale někdo to jako ty řešit nechce. Pochop to konečně

• Citovat
  • Upravit
5808
15.1.17 12:00
@Mango_Lassi píše:
@Gosi to jsou bezobsazne žvásty

to, že jsou lidé, co si v dnešní době širokých možností plánovaného rodičovství jsou schopni si počet děti naplánovat a postarat se o ně, aniž by museli na zákrok, a někteří jsou natolik nezodpovědní/neschopní tyhle možnosti využít jsou bezobsažné žvásty? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
15.1.17 12:02
@Mango_Lassi píše:
ale někdo to jako ty řešit nechce. Pochop to konečně

taky nemusí… já chápu, že né každý je rozumný a zodpovědný, i osobně znám dost podobnejch individui, ale to, že to můžou udělat, nic nemění na tom, jakej je to hnus a jaká to může bejt povaha, že ten hnus podstoupí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.1.17 12:02
@Verca1990 píše:
Ty jsi neuvěřitelná. Byli jsme dva a moji rodiče byli v takové krizi, že měli co dělat, abychom vystudovali my dva holka zlatá milováná. A to nemluvím o třech dětech a víc, ty seš mimo reál a o životě víš prd. Jen díky tvým komentům, prostě neuznáváš potrat a basta. A proto tady budeš hanit všechny, co na něj jdou. Já na potratu nebyla nikdy. A doufám, že ani nepůjdu, postarám se o to. Jenže tady nejde o mě. Seš fakt trapná a život by tě měl proliskat pořádným soustem, abys tak blbě nekvákala. :nevim: Víc už ke tvému impulzivnímu chovaní nemám co dodat. Co si tu hojíš? :nevim:

Ale na světě jsi ráda, ne? Taky mohli mít pohodlnější život jen s jedním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
15.1.17 12:07
@Gosi píše:
taky nemusí… já chápu, že né každý je rozumný a zodpovědný, i osobně znám dost podobnejch individui, ale to, že to můžou udělat, nic nemění na tom, jakej je to hnus a jaká to může bejt povaha, že ten hnus podstoupí…

No a? Svět není dokonalý a lidi nežijí dle tvých představ. Překvapení?

• Citovat
  • Upravit
5808
15.1.17 12:09
@Burj Chalifa píše:
Ale na světě jsi ráda, ne? Taky mohli mít pohodlnější život jen s jedním.
spíš by na tom byli stejně s žádným, jako se třema… ale zase jsme u toho, není to o počtu dětí, je to o schopnosti a zodpovědnosti dospělejch…
@Verca1990 píše:
Ty jsi neuvěřitelná. Byli jsme dva a moji rodiče byli v takové krizi, že měli co dělat, abychom vystudovali my dva holka zlatá milováná. A to nemluvím o třech dětech a víc, ty seš mimo reál a o životě víš prd. Jen díky tvým komentům, prostě neuznáváš potrat a basta. A proto tady budeš hanit všechny, co na něj jdou. Já na potratu nebyla nikdy. A doufám, že ani nepůjdu, postarám se o to. Jenže tady nejde o mě. Seš fakt trapná a život by tě měl proliskat pořádným soustem, abys tak blbě nekvákala. :nevim: Víc už ke tvému impulzivnímu chovaní nemám co dodat. Co si tu hojíš? :nevim:

o životě vím dost… k životu krize patří a z převážně většiny se dá najít cesta, jen trochu přemýšlet a snažit se… já sem byla schopná se nechat karmou poučit, spíš vám by prospěla krize, abyste se je naučily řešit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148502
15.1.17 12:09
@Verca1990 píše:

Já ti nějak nevím co si mám o tobě myslet :think: já jsem nadřazená a ty víš zřejmě o životě všechno asi ne? A všichni s jiným názorem na cokoliv jako máš ty by potřebovali vylískat nebo jak to píšeš…zajímavý způsob diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
15.1.17 12:10
@Gosi píše: ženská sterilizace se donedávna dělala podvázáním, stejně jako vasektomie… dneska se dělá přerušením, stejně jako vasektomie… máš k dispozici PI, kde se to něják odlišuje, nebo nějákou aktualizovanou verzi v souvislosti s novými postupy?

Dáš mi prosím zdroj od kterého roku se to takto dělá? Je možné, že se pletu. Moje matka na sterilizaci byla před několika lety a bylo jí řečeno, že 100℅ to není…
A 100℅ není NIKDY! NIC!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
15.1.17 12:10
@Mango_Lassi píše:
No a? Svět není dokonalý a lidi nežijí dle tvých představ. Překvapení?

tak co je pak tak nepochopitelného na konstatování, že nějáká hovězí, je hovězí? to je ostatně to, co se tu posledních pár stránek, až na drobné vyjimky, točí dokola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
15.1.17 12:13
@Gosi píše:
to, že jsou lidé, co si v dnešní době širokých možností plánovaného rodičovství jsou schopni si počet děti naplánovat a postarat se o ně, aniž by museli na zákrok, a někteří jsou natolik nezodpovědní/neschopní tyhle možnosti využít jsou bezobsažné žvásty? :lol:

A co je tedy pro tebe spolehlivá antikoncepce, když někdo dítě OPRAVDU nechce? Když opomenu nesouložit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148502
15.1.17 12:15
@fifinka609 píše:
Dáš mi prosím zdroj od kterého roku se to takto dělá? Je možné, že se pletu. Moje matka na sterilizaci byla před několika lety a bylo jí řečeno, že 100℅ to není…
A 100℅ není NIKDY! NIC!

To by mě taky zajímalo, jsem po steril.cca 14 let a bylo mi řečeno něco na ten způsob že je to na 99,9% :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
15.1.17 12:16
@Gosi píše:
tak co je pak tak nepochopitelného na konstatování, že nějáká hovězí, je hovězí? to je ostatně to, co se tu posledních pár stránek, až na drobné vyjimky, točí dokola…

Tak si ulev, dámo :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí