Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky si myslím, že šla
Ach jo, celý víkend jsem na to musela myslet..Nejspíš se už neozve..
@Jitusee píše:
@smurfka Jo tak![]()
No, k memu překvapeni ne. Anonymní po bitvě s Gosi vzala roha a ostatní zřejmě usoudily, ze tady je debata zbytečná
Diskuzi jsem již dlouho necetla, ne kvůli urážkam, ale kvůli tomu, že je už úplně jinde.
Ani ted jsem nedocitala, jen prolitla a zahledla tvůj příspěvek o dotazu, zda potrat plod bolel.
Pokud to bylo na mě, tak si to nemyslím, miniupt bolela a bolí jen mě na duši, ne fyzicky, i přesto že jsem se rozhodla svobodně a dobrovolně.
Pokud bych měla pocit, že jde o plod a vraždu, tak bych asi logicky na ten zákrok nesla.
Anonym po miniupt mezi svatky, 41,let
@Anonymní píše:
@smurfkaDiskuzi jsem již dlouho necetla, ne kvůli urážkam, ale kvůli tomu, že je už úplně jinde.
Ani ted jsem nedocitala, jen prolitla a zahledla tvůj příspěvek o dotazu, zda potrat plod bolel.Pokud to bylo na mě, tak si to nemyslím, miniupt bolela a bolí jen mě na duši, ne fyzicky, i přesto že jsem se rozhodla svobodně a dobrovolně.
Pokud bych měla pocit, že jde o plod a vraždu, tak bych asi logicky na ten zákrok nesla.
to nebylo na tebe…ale díky za odpověd..
jen jsem nechápala kdo muže položit takovou otázku..Zjistil někdo vůbec někdy zda to ten plod bolí..to snad zjistit nejde. Já osobně si myslím že plod tak brzo necítí bolest..ale to se zase do mě někdo pustí:o)
@Anonymní píše:
@smurfkaDiskuzi jsem již dlouho necetla, ne kvůli urážkam, ale kvůli tomu, že je už úplně jinde.
Ani ted jsem nedocitala, jen prolitla a zahledla tvůj příspěvek o dotazu, zda potrat plod bolel.Pokud to bylo na mě, tak si to nemyslím, miniupt bolela a bolí jen mě na duši, ne fyzicky, i přesto že jsem se rozhodla svobodně a dobrovolně.
Jeeej, mne to urcite osvetlovat nemusis
Ale ptala se tady na to jedna uživatelka, nebo uživatel, nebo co to je. Vim, ze mas zraněnou duši a urcite se ti v tom nechci rýpat ![]()
@Jitusee píše:
Jeeej, mne to urcite osvetlovat nemusisAle ptala se tady na to jedna uživatelka, nebo uživatel, nebo co to je. Vim, ze mas zraněnou duši a urcite se ti v tom nechci rýpat
Já vím, že dotaz nebyl od tebe. Jen jsem narazila na ten tvůj příspěvek.
Hele, rejpat, nerejpat, bolí to pri pohledu na miminkov tv, při jakékoliv zmínce o miminku v rodině, mezi kamarady, ale musím se se svym rozhodnutim naučit žít. Mimi mk a kolem budou pořád a já musim vzít jako fakt, že máme doma 4 děti, pro které musíme žít a být schopní je uživit, udělat jim hezké dětství, dopřát krouzky atd.
Ach jo, ted jsem si naběhla, že budu osocena, že jsem vyměnila pozitky stavajicich dětí za miminko
@Anonymní píše:
Hele, rejpat, nerejpat, bolí to pri pohledu na miminkov tv, při jakékoliv zmínce o miminku v rodině, mezi kamarady, ale musím se se svym rozhodnutim naučit žít. Mimi mk a kolem budou pořád a já musim vzít jako fakt, že máme doma 4 děti, pro které musíme žít a být schopní je uživit, udělat jim hezké dětství, dopřát krouzky atd.Ach jo, ted jsem si naběhla, že budu osocena, že jsem vyměnila pozitky stavajicich dětí za miminko
Já nechci být zlá, nechci být necita, ale to co píšeš je právě to ono psychické popotratové peklo které tady některé bagatelizují a popírají.
@Anna766 píše:
Já nechci být zlá, nechci být necita, ale to co píšeš je právě to ono psychické popotratové peklo které tady některé bagatelizují a popírají.
před svědomím se těžko utíká.
@Anonymní píše:
Hele, rejpat, nerejpat, bolí to pri pohledu na miminkov tv, při jakékoliv zmínce o miminku v rodině, mezi kamarady, ale musím se se svym rozhodnutim naučit žít. Mimi mk a kolem budou pořád a já musim vzít jako fakt, že máme doma 4 děti, pro které musíme žít a být schopní je uživit, udělat jim hezké dětství, dopřát krouzky atd.Ach jo, ted jsem si naběhla, že budu osocena, že jsem vyměnila pozitky stavajicich dětí za miminko
Nabehla, nenabehla. Smysl to musi dávat hlavne tobe, ostatním je do toho kulový. V opačném případě by se našlo dost tech, co by te nařkly, ze jich teda nemáš mit tolik.
@smurfka nesla jsem tam. Nedokazala jsem to. Nevim jak to dame, ale nejak jo. A jestli odejde, tak holt budu socialni pripad a potom hura do me… gosi ze mam mit jen tolik deti kolik uzivim. dokud to pujde budu pracovat pak uvidime. Dekuju vsem za nazory. Termin mam 16 srpna
![]()
@Anonymní píše:
@smurfka nesla jsem tam. Nedokazala jsem to. Nevim jak to dame, ale nejak jo. A jestli odejde, tak holt budu socialni pripad a potom hura do me… gosi ze mam mit jen tolik deti kolik uzivim. dokud to pujde budu pracovat pak uvidime. Dekuju vsem za nazory. Termin mam 16 srpna![]()
tak to je dobře..tak hlavně jak jste všichni zdravý a máte dost času to všechno promyslet, jak to bude abyste se měli dobře.. ![]()
a co přítel - jak se na to tvářil? bylo zle? nebo rezignovaně?
@Anonymní píše:
@smurfka nesla jsem tam. Nedokazala jsem to. Nevim jak to dame, ale nejak jo. A jestli odejde, tak holt budu socialni pripad a potom hura do me… gosi ze mam mit jen tolik deti kolik uzivim. dokud to pujde budu pracovat pak uvidime. Dekuju vsem za nazory. Termin mam 16 srpna![]()
Tahle zprava me dnes opravdu pohladila
jak to vzal tatinek?
@Anonymní píše:
Tak to je neskutečně dobrá zpráva!!!Musím říci, že jsem na to dnes celý den myslela.
Jsi borec, holka. Jo, byla to tu soda, dost drsný, ale za ten zachráněný život to stálo!!! V dobrém Ti to osud vrátí! Drž se!
![]()
asi jo..