Nevím, co dál. Chce interrupci :(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13714
16.1.17 18:08
@Anonymní píše:
@smurfka nesla jsem tam. Nedokazala jsem to. Nevim jak to dame, ale nejak jo. A jestli odejde, tak holt budu socialni pripad a potom hura do me… gosi ze mam mit jen tolik deti kolik uzivim. dokud to pujde budu pracovat pak uvidime. Dekuju vsem za nazory. Termin mam 16 srpna :) :srdce:

Skvělá zpráva. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.17 18:11

Tatinek zatim nic nerikal asi to zpracovava. Ale ja myslim, ze jednou litovat nebude. Me se hrozne ulevilo

• Citovat
  • Upravit
36504
16.1.17 18:13
@Anonymní píše:
Tatinek zatim nic nerikal asi to zpracovava. Ale ja myslim, ze jednou litovat nebude. Me se hrozne ulevilo

To je jasný, dej mu čas :kytka:
Pokud i zdejší divoká diskuse pro a proti přispěla k Tvému rozhodnutí, pak ta diskuse měla smysl.
A koukej sem dál chodit! :mavam: Myslím, že 16.8. bude pro všechny šťastný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
16.1.17 18:23
@Anonymní píše:
@smurfka nesla jsem tam. Nedokazala jsem to. Nevim jak to dame, ale nejak jo. A jestli odejde, tak holt budu socialni pripad a potom hura do me… gosi ze mam mit jen tolik deti kolik uzivim. dokud to pujde budu pracovat pak uvidime. Dekuju vsem za nazory. Termin mam 16 srpna :) :srdce:

Jsi bojovnice - myslím ne tebe, ať to všechno zvládnete :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
16.1.17 18:44
@Anonymní píše:

Uf Teda mi se tak ulevilo :hug: udělala jsi to nejlepší rozhodnutí dala jsi šanci životu. :srdce: přeji ti jen to nejlepší a pokud by se stalo to že bys na děti přece jen zůstala sama, tak ti takto dopředu nabízím pomoc. Ale pevně doufam, že nebude třeba a přítel to stráví a dojde mu jaký byl hlupák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.17 19:03

Tatinek mi donesl kyticku. Zas tady brecim :) dekuju vam vsem.

• Citovat
  • Upravit
36504
16.1.17 19:06
@Anonymní píše:
Tatinek mi donesl kyticku. Zas tady brecim :) dekuju vam vsem.

Panečku!!! :palec: :potlesk: To snad není možný. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
16.1.17 19:09
@Anonymní píše:

Fakt mam radost :hug:.Nekdy si proste zenska musi umet dupnout a muz pak oceni tu jeji zenskost, smysl pro rodinu, spolu vse zvladnete :hug:.
Budu rada, kdyz napises, jak se mate i v budoucnu :kytka:.
Muj prvni synek mel termin porodu 15.8. :dance:,urcite si na Vas vzpomenu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148191
16.1.17 19:11
@Anonymní píše:

Musím popravdě říct že mám až vláhu v očích. Opravdu mě to hodilo do doby kdy se řešilo bytí a nebytí naší malé lásky. A gratuluju, gratuluju k tvé vnitřní síle, a tvé odvaze kterou budeš potřebovat. Jsi úžasná jak už ženy a matjy umí být. Virtuálně tě objímám a přeju ti ať to zvládnete všichni co nejlépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
16.1.17 19:12
@Anna766 píše:
Musím popravdě říct že mám až vláhu v očích. Opravdu mě to hodilo do doby kdy se řešilo bytí a nebytí naší malé lásky. A gratuluju, gratuluju k tvé vnitřní síle, a tvé odvaze kterou budeš potřebovat. Jsi úžasná jak už ženy a matjy umí být. Virtuálně tě objímám a přeju ti ať to zvládnete všichni co nejlépe.

já taky.Jsem z toho naměkko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148191
16.1.17 19:13
@Burj Chalifa píše:
Tak to je neskutečně dobrá zpráva!!!Musím říci, že jsem na to dnes celý den myslela. :srdce: :srdce: :srdce: Jsi borec, holka. Jo, byla to tu soda, dost drsný, ale za ten zachráněný život to stálo!!! V dobrém Ti to osud vrátí! Drž se! :palec: :srdce:

Máš pravdu, naprostou pravdu a já doufám že ti tento příběh a tato diskuze pomůže abys v jiných dikuzích nebyla až tak zlá. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148191
16.1.17 19:14
@Anonymní píše:

Taky brečím, dej mu za mě pusu. :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
16.1.17 19:15
@Anna766 píše:
Máš pravdu, naprostou pravdu a já doufám že ti tento příběh a tato diskuze pomůže abys v jiných dikuzích nebyla až tak zlá. :kytka:

ale no tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
16.1.17 19:16
@Anonymní píše:

sláva :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148191
16.1.17 19:17
@Burj Chalifa píše:
ale no tak :lol:

ale jojo :lol: v těch dávkových myslím, však ty víš 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí